Professionelt firma hvor en aftale er en aftale. Altid en Super service. Overholder altid aftaler. Har benyttet Royal Spa i 20 år Torben Kjerulff- Slagelse
Consulta las opiniones de los clientes
Hans har forvandlet en over 20 år gammel spa, som med nyt styresystem,display,bundprop og lys i,nu fremstår som spritny. Med sit gode humør og stor portion vedholdenhed, tryllede Hans sig om til sl... Ver más
Jeg havde brug for kyndig vejledning i forbindelse med, at min pool var blevet uklar. Jeg havde forsøgt mig at læse mig frem på diverse hjemmesider og tænkte jeg måtte have gjort noget galt, side... Ver más
I forbindelse med køb af Spa, fik vi super rådgivning og følte aldrig et købspres. Pris, levering og montering var helt som aftalt. Den 26/12 2025, et døgn før vi fik 9 gæster, incl. 5 bø... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Royal startede i 1987 og er Danmarks første og ælste spaproducent. Royal har siden 1987 lavet spaservice på alle typer spabade, boblebade og Jacuzzi. I 1987 hed firmaet Royal Scandinavian og senere blev det til Royal Scandinavian Bathroom. Inden vi ski...
Información de contacto
Ambolten 23, 6000, Kolding, Dinamarca
- info@royalbath.dk
- royal-bath.dk
Altid god service ved Hans og Co
Altid god service ved Hans og Co. Hurtig levering og god vejledning
God service og hurtig levering
Hurtig levering ok
Enkel og god service
Hurtigt, enkel og god service, hvor aftaler belv overholdt til fulde
Dyre reservedele
Købte er reservedel, prisen var så høj at man skulle tro at man fik 100 styk for de penge, det er noget svineri, jeg var nødt til det ellers skulle jeg jo købe et nyt spa bad.
Hvis jeg på et tidspunkt skal købe et nyt spa bliver det fra et andet firma, i håb om at deres reservedele er til ok priser.

Hurtig og god service
Handler der igen
Meget fleksible ift. afhentning af varer på adressen.
Tog sig tid til, at svare på spørgsmål ift. Produktet og generelt.
God vejledning og man fornemmer…
God vejledning og man fornemmer virkelig de ønsker at hjælpe!
Hurtig leverig
God og hurtig ekspedition
Supergod kommunikation ift. afhentning af varer i butikken i og udenfor åbningstid.

Respuesta de Royal Bad & Spa - Spacenter i Kolding
Clor til vores 8 x 4 m pool.
Tilfredshed med at klorgranulatet inde i plastønden er i plasticpose der kan lukkes til for at holde længst muligt på klorgasserne.
I modsætning til andre leverandører.
Super hurtig levering
Svar på mail meget hurtigt og modtog…
Svar på mail meget hurtigt og modtog varen 1 1/2 døgn efter bestilling. Super tilfredse.
Super oplevelse
Havde købt en poolrobot og garantien var udløbet for 3 måneder siden. Alligevel vælger man at tilbyde en reparation uden omkostninger for mig. Det er service ud over købelovens krav. Det er service ud over det man kan forvente. Det fås ikke bedre. Jeg er overvældet. Jeg kan varmt anbefale at gøre din handel her. Ring hvis du ikke kan se det på hjemmesiden og du bliver hjulpet igennem. Du vil her opleve: en aftale er en aftale også over telefonen. Super firma. Super medarbejdere. Super service.
Super oplevelse meget imødekommende og…
Super oplevelse meget imødekommende og engageret personale man følte sig velkommen og godt oplyst omkring produkterne kan klart anbefale at benytte Royal Bad & Spa
alt gik som aftalt ingen problemer
alt gik som aftalt ingen problemer . det var kun BRING der igen igen ikke kom som aftalt. men ellers ingen problemer

God og hjælpsom service
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.