Al jaren klant bij Santander en uiteindelijk altijd netjes betaald, ook wanneer ik door omstandigheden een incasso een keer moest terugboeken en later alsnog vrij snel via iDEAL of conform afspr... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Omdat de rente prima is wilde ik een spaarrekening openen. Online vul je van alles in en wordt je ID vastgesteld via een video identificatie systeem. Dit werkt dus voor geen meter, ik heb het letterli... Ver más
We zijn vriendelijk, maar vooral professioneel geholpen door de heer Joey Hoving of zijn vervangster A Ghoudan. Zeer behulpzaam bij hoe we documenten moesten aanleveren als we er niet uitkwamen. Top.... Ver más
La empresa ha respondido
Via satander een lening aangevraagd en Ben daarbij uitstekend geholpen door sales agent Tayfun...hij gaf mij oprecht een hele goede en snelle service. Hij is ook altijd bereikbaar zowel telefonish als... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Sobre Santander Consumer Finance - Nederland
Escrito por la empresa
Wij verstrekken de financieringen voor o.a. Kia Finance, Volvo Car Finance, Mazda Finance, Tesla maar ook vele merkloze dealers.
Wij zijn gevestigd in Nederland. U kunt bij ons geen spaarrekening openen. Plaats reviews over Santander Consumer Bank of over onze vestigingen in België en de UK, bij de betreffende profielen op Trustpilot zodat zij u kunnen helpen. Dank u wel!
Información de contacto
Vliegend Hertlaan 77, 3526 KT, Utrecht, Holanda
- 030-6388000
- klantenservice@santander.nl
- santander.nl
Ha contestado el 82% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Slecht afhandelen registratie
Nu al 2 keer de complete registratie doorlopen, maar nog steeds geen toegang, na 2 weken nog niks. En ik ben niet de enige. Slecht.

Respuesta de Santander Consumer Finance - Nederland
Zeer prettige en vlotte samenwerking
Zeer prettige en vlotte samenwerking. Niets toe te voegen, niets weg te laten.

Professioneel en vriendelijke service
Prettig geholpen door Tayfun. Werkt snel, nauwkeurig en is erg vriendelijk. Er werd goed geluisterd en mee gedacht. Erg tevreden over de service.

Enthousiaste sales agent!
Enthousiaste sales agent!
Tayfun Tanyildiz

Respuesta de Santander Consumer Finance - Nederland
Uitstekende service van Joey bij…
Uitstekende service van Joey Hoving bij Santander! Hij heeft ons ontzettend goed geholpen en alles snel en soepel geregeld. Zijn klantvriendelijkheid en professionaliteit vielen echt op. We zijn zeer tevreden over de service en de manier waarop hij alles voor ons heeft afgehandeld. Echt top! Bedankt, Joey!

Dankjewel
Door Amber heb ik een goede ervaring bij Santander. Mijn eerste keer lenen bij een bank en zij heeft het goed laten ervaren. Ook de andere collega’s aan de telefoon waren heel vriendelijk. Dankjewel

Respuesta de Santander Consumer Finance - Nederland
Met respect en geduld begeleidde mevr
Met respect en geduld begeleidde mevr. Amber Ghoudan ons bij het aanleveren en verkrijgen van de gewenste lening

Top service
Top service, snel, efficiënt, zeer klantvriendelijke service. Een aanrader en eenvoudige aanvraagprocedure.

Respuesta de Santander Consumer Finance - Nederland
I tried to open a bank account without success
I wanted to open a bank account, the 1st step succeeded (legitimatie part) but as of the 2nd step (to sign the contract) I could not proceed, getting error messages in the link the bank sent me, also if I log in I can not approve the contract. So since 2 weeks I can not do anything, I already wrote to the bank twice sending print screen of the error page, but nobody worte me back with a solution. I guess in some days my request will be automatically cancelled (unfortunately) and I will have to contact another bank. Bad service from Santander.

Ze heeft
Ze heeft. me gewoon geweldig geholpen en alles uit gelegd wat mij zelf nooit was gelukt omdat ik niet zo handig ben met internet

Respuesta de Santander Consumer Finance - Nederland
The process with Santander is always…
The process with Santander is always easy , there are many documents that need to be submitted but the agent Duchanka was very friendly and quick .

Respuesta de Santander Consumer Finance - Nederland
Snel en eerlijk behandeld door Niek Roodenburg.
Duidelijk welke papieren en documenten nodig is.
Leningaanvraag gedaan bij Santander en die is behandeld door N. Roodenburg. Soepel, helder en klantvriendelijk en ook nog eens snel geregeld.

onvoldoende betrouwbaarheid
Slechte app, je krijgt na verloop van tijd vanzelf foutmeldingen waardoor je niet meer kan inloggen. Overschrijven kan 2 tot wel 5 (als er een weekend tussen zit) dagen duren. In europa zou dat niet eens moeten kunnen en moet het geld er digitaal vrijwel direct zijn. Er lijkt er op alsof ze alles met de hand moeten doen wat betrouwbaarheid niet ten goede komt. Niet teveel geld op wegzetten ivm risico's.

Slechte service
Al jaren klant, en dan zit het financeieel even tegen. Zijn ze niet meer zo behulpzaam. Maken reclame voor een service en dat ze overal mee willen helpen. Nou ze willen gewoon alleen hun geld en hoe je dat voor mekaar krijgt intresseert ze niet.
Blij als ik volgende maand de lening bij andere bank onder kan brengen!

Respuesta de Santander Consumer Finance - Nederland
The application was smooth and the…
The application was smooth and the response was quick and clear. Joey Hoving was very helpful and professional with his dealing on the application. Keep up the good work!

Excellent customer service…
Excellent customer service representative and handled my case efficiently and on time.

Respuesta de Santander Consumer Finance - Nederland
We zijn enorm goed geholpen door…
We zijn enorm goed geholpen door medewerker Nick Roodenburg. Vanaf het eerste contact voelde het goed en werd er met ons meegedacht en snel gehandeld. Hierdoor kwam de lening alsnog snel tot stand.
1000 maal dank Nick en Santander.

Respuesta de Santander Consumer Finance - Nederland
Deze bank is niet betrouwbaar en komt afspraken niet na!
1,5 jaar geleden heb ik een lease contract afgesloten bij Santander. Hierbij heb ik duidelijk gevraagd of ik de lease ook over zou kunnen sluiten naar een andere auto waardoor de rente mee zou gaan naar het nieuwe contract, dit om zo min mogelijk onnodige/dubbele rente te betalen. Dat was allemaal geen probleem mits het bedrag van de nieuwe auto om de nabij op het zelfde bedrag zou uitkomen… dit is nu dan ook het geval en word mij zonder schaamte verteld dat zei geen nieuwe lease contract willen opstellen en dat ik dus de rente voor 3 jaar nog door moet betalen. Dit ondanks dat ik altijd netjes optijd heb betaald, geen achterstand heb op bkr registraties etc. Mijn inkomsten zijn in deze anderhalf jaar tijd ook verdubbeld en alsnog is dit niet genoeg voor Santander en willen zei natuurlijk graag dat ik dubbel betaal. Werkelijk waar onacceptabel!! Overeenkomen met een contract onder de voorwaarde dat ik na een tijd de lease gewoon mag oversluiten en vervolgens niks van de afspraken na komen!! Ook bestaat de aflossing voor 80% uit rente betalen en niet aflossen op de auto. Lang verhaal kort. Ik raad iedereen ten strengste af om met deze bank in zee te gaan…!! Er zijn genoeg banken die wel graag haar afspraken na komen en geen prioriteit leggen bij zoveel mogelijk van je klanten aftrekken.

Respuesta de Santander Consumer Finance - Nederland
Ben nu meerdere malen geholpen door…
Ben nu meerdere malen geholpen door Joey en zijn werkwijze vind ik erg netjes en snel. Staat altijd netjes te woord en alle vragen die ik stel krijg ik zsm antwoord op. Complimenten voor hem.

Respuesta de Santander Consumer Finance - Nederland
Más información sobre otros tipos de reseñas.