Jeg bestilte 5 plakater til min nye lejlighed. De var virkelig høj kvalitet og fik dem leveret 2 dage efter min bestilling. Kan virkelig anbefales 🤩
Consulta las opiniones de los clientes
Hurtig ekspedition og fine plakater!👌🌞 De var dog ikke blevet behandlet ordentligt under forsendelsen. Den trekantede emballage mærket fragile i begge ender,så ud som om den var trådt på og v... Ver más
Edit: Ejeren ringede (efter mailkorrespondance) og fortalte, at han efter et prøveprint godt kunne følge, at jeg ikke var tilfreds. Han tilbød mig fuldreturnering eller en anden plakat. Meget beha... Ver más
Modtog ikke mine varer til tiden. Dog kontaktede Steffen mig og tog hånd om sagen, som skyldes fragtfirmaet. Fik pakken den 19/4, og plakaterne var rigtig fine. Må sige at tros en uheldig start, ha... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Det er mandag, en sen forårsaften 2019, i København. Nøglerne til den nye lejlighed var få dage forinden blevet overdraget, møblerne rykket ind, men væggene blege som kridt. Frem med computeren, et par søgninger på internettet, og inspirationen til hvad der skal op på væggene stadig ikke fundet. Sådan opstod idéen til SimplyPoster. Vi er ligeså passioneret af kunst som indretning. Vi lever og ånder for at gøre en hvid væg, til en fortælling omkring en livsstil. En livsstil hvor kunsten på væggen, fortæller en historie om dit hjem og din person. Vi placeret i Danmark, og vores stil er nordisk. Efterfølgende er vores passion blevet til en forretning. En forretning vi har kunne bygge på baggrund af, at vi bestræber os på at levere kvalitet og personlig service til vores kunder. ’’Art is too important not to share’’
Información de contacto
Vestergade 19C, 8000, Aarhus C, Dinamarca
- kontakt@simplyposter.dk
- simplyposter.com
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fik mine plakater allerede dagen efter…
Fik mine plakater allerede dagen efter jeg bestilte. Dog var pakken blevet trykket, så desværre små mærker i mine plakater.

Respuesta de Simplyposter
Venlig kundeservice
Venlig kundeservice - hurtig levering og plakater i god kvalitet⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Respuesta de Simplyposter
Gode billeder er rigtig flot er meget glad for dem
Jeg er rigtig glad for billeder jeg har købt hos de er så flot, hænger så flot på min væg, kan finde på og bestilt nogle flere som i har på tilbud for tiden
Go’ service og priser.
Superhurtig levering og fint pakket
Superhurtig levering og fint pakket. Very nice👌
En glad køber👍
Jeg er super tilfreds med både produkter og forsendelse det er helt i top.
Kvaliteten er dårlig
Kvaliteten af produkterne er ikke eksisterende. Dårlig opløsning og ikke egnet til opskalering.
Servicen var fin.
hurtig og og god service
God kvalitet til god pris
Der gik 5 min. fra jeg placerede min ordre til jeg fik besked om, at den var pakket og afsendt og jeg fik ordren dagen efter.
Jeg var lidt skeptisk over for, om farverne nu ville være lige så klare som på billedet. Det var trods alt “bare” en plakat. Men alt lever fuldstændig op til forventningerne og vi nyder nu at have fået lidt farve på væggene. Stor tilfredshed her fra
God og hurtig levering
Hurtig levering og billedet jeg…
Hurtig levering og billedet jeg bestilte levede op til forventningerne og farverne var ligesom på hjemmesiden 👍🏻
Gode priser og hurtig levering
Gode priser og hurtig levering. Meget tilfreds kunde her.
Simpelt, nemt og flot udvalg
Simpelt, nemt og flot udvalg, mega hurtig levering... handler helt sikkert her igen... kan kun anbefales 👍🏼👍🏼👍🏼
Ingen klager herfra
Ingen klager herfra. Super service og de kontaktede mig, grundet nogle rammer som var forsinket. Kan varmt anbefale dem.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.