Svært dyktig foreleser. Gjør det enkelt å forstå, selv for en som ikke har nevneverdig erfaring på sjøen, ei heller lest noe teori på forhånd. Anbefales på det sterkeste!
Consulta las opiniones de los clientes
Lett og forståelig kurs, kursleder holdt kurset på en engasjert og enkel måte å følge med på. Kurset var balansert med en fin mengde pauser til undervisningen
Flott opplegg å kunne ta kurs og båtførerprøven samme dag. Flink foreleser. Savner det å kunne fordype seg i pensum etterpå.
Høyt og tydelig og god oppfølging Kunne gjerne betalt ekstra i kurset for gratis lunsj
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Sjølappen tilbyr intensivt båtførerkurs over hele Norge — du tar kurs og eksamen samme dag for 1 990 kr, alt inkludert. Vi holder kurs i Oslo, Tønsberg, Kristiansand, Moss, Drammen, Fredrikstad, Askim, Notodden, Bø, Risør, Høvåg, Søgne, Harstad og flere steder i Norge. Hva som er inkludert: • Kurs + eksamen samme dag • Beståttgaranti — stryker du, får du nytt kurs gratis • Alt kursmateriell • Hjelp med eksamenspåmelding • Grupperabatt: 200 kr per person Båtførerprøven er obligatorisk for alle født etter 1980 som skal føre båt over 8 meter eller motor over 25 hk. Minstealder: 14 år. Bestill på sjolappen.no
Información de contacto
Noruega
- sjolappen.no
Godt gjennomført båtførerkurs med…
Godt gjennomført båtførerkurs med dyktig kursholder
Kursholder gjør innholdet interresant
Kursholder gjør innholdet interresant, og da er det enkelt å følge med :-) anbefales!
Veldig greit å komme gjennom med…
Veldig greit å komme gjennom med undervisning og eksamen på en dag. Flinke folk.
Flott og let forståelig instruert av…
Flott og let forståelig instruert av instruktør!
Båtførerprøven og kursopplegg
Var et svært bra kurs med dyktig…
Var et svært bra kurs med dyktig kursholder
Veldig dyktig kursholder 🫡😊
der var gått forklart og vi hadde mange…
der var gått forklart og vi hadde mange gjennomføganger om det viktigste spm hjalp veldig
Lærelikt og flink lærer
Lærelikt og flink lærer! God på å forklare enkelt.
god lærer
god lærer! Veldig lærerikt, forstod meget godt og han forklarte på en fin og enkel måte. Veldig engasjerende
Det var et veldig bra kurs
Det var et veldig bra kurs, ble forklart veldig bra igjennom alle emnene å tok tid til å hjelpe alle som trengte hjelp
Ett fint kurs lærte masse iløpet av…
Ett fint kurs lærte masse iløpet av kort tid
Kjapt og enkelt intensivt kurs.
Kjapt og enkelt intensivt kurs.
Vi brukte ca. 6 timer på å gå gjennom alt grunnleggende for å bestå prøven. Jeg besto med 49/50.
Jeg øvde en del før jeg kom på kurset, det vil jeg sterkt anbefale andre også å gjøre. Men kurset var svært nyttig, og hadde nok ikke bestått uten kurset heller!
Takk for ett lærerikt og flott kurs
Takk for ett lærerikt og flott kurs. Det hjalp for å få tatt lappen.
Veldig bra kurs
Veldig bra kurs, god å forklare alle emner og er veldig tydelig og flink på å gå gjennom ting flere ganger☺️ Veldig bra kurs
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.