Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt og “smertefrit”. Min ordre kom tre dage efter bestilling (bestilte endda en lørdag!) alle tingene var i ordren. Endda tillagt lille stykke chokolade. Produkterne er super gode. Købte ind til Body... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Både vare og levering var som forventet. (Blev dog leveret lidt senere end loved, men det gjorde ikke det store) Det hele var pakket fint, men jeg syntes desværre både ørene og posen til dem som... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sminkeshoppen har altid leveret med et kækt smil og en sød lille personlig note. De er altid behjælpelige, hvis man er i tvivl og deres produkter er af hvad jeg har fundet bedst i kvalitet og match... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtigt efter at jeg havde bestilt varer ved sminkeshoppen, modtog jeg en masse fine produkter. Desværre var der en revne i det ene låg der gjorde, at den ene æske ikke kunne lukkes. Jeg skrev til kun... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de hobbies
  2. Tienda de disfraces

Información proporcionada por diversas fuentes externas

En webshop med alt, hvad hjertet begærer inden for face- og bodypaint og SFX i højeste kvalitet til både professionelle og private. Vi sælger ikke noget, som vi ikke selv kan stå inde for. Er der et produkt eller mærke, som du ville ønske, at du kunne købe hos os, så kontakt os endelig og så får vi kigget på det.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

God service!

God, personlig og effektiv kundeservice! Hurtig levering. Vil klart anbefale Sminkeshoppen til andre. Vi benytter dem gerne igen.

7 de abril de 2024

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Godt udvalg af produkter og farver i høj kvalitet og med gode priser. Jeg havde nogle problemer med at få betalt men fik det hurtigt løst med hjælp fra costumer service. Har bestilt derfra flere gange og har altid oplevet at pakken er kommet hurtigt

14 de febrero de 2024
Opinión espontánea

Fine farver

Fine farver, nemt at bestille og det kom uden problemer. Farverne er i en go kvalitet og ikke som de billige farver fra legetøjsbutikkerne.

1 de febrero de 2024

Hurtigt og simple/god service

Der var hurtigt og simple/godt service over telefonen jeg kom fint igennem og de hjalp mig med mine spørgsmål. så det var en rigtig positiv oplevelse. hurtigt forsendelse.

All in all jeg er positivt.

20 de octubre de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.