Consulta las opiniones de los clientes
Både vare og levering var som forventet. (Blev dog leveret lidt senere end loved, men det gjorde ikke det store) Det hele var pakket fint, men jeg syntes desværre både ørene og posen til dem som... Ver más
Sminkeshoppen har altid leveret med et kækt smil og en sød lille personlig note. De er altid behjælpelige, hvis man er i tvivl og deres produkter er af hvad jeg har fundet bedst i kvalitet og match... Ver más
Hurtigt efter at jeg havde bestilt varer ved sminkeshoppen, modtog jeg en masse fine produkter. Desværre var der en revne i det ene låg der gjorde, at den ene æske ikke kunne lukkes. Jeg skrev til kun... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
En webshop med alt, hvad hjertet begærer inden for face- og bodypaint og SFX i højeste kvalitet til både professionelle og private. Vi sælger ikke noget, som vi ikke selv kan stå inde for. Er der et produkt eller mærke, som du ville ønske, at du kunne købe hos os, så kontakt os endelig og så får vi kigget på det.
Información de contacto
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Let beskidte vare
Både vare og levering var som forventet.
(Blev dog leveret lidt senere end loved, men det gjorde ikke det store)
Det hele var pakket fint, men jeg syntes desværre både ørene og posen til dem som var sent seperat var en smule støvede og klistrede. Ikke noget ekstremt, men nok til at jeg fik lyst til at vaske produkterne som det første, hvilket var et ærgerligt første intryk. Ørene lå frit i pakken, hvilket godt kunne have gjordt at de fik den beskidte overflade.
Jeg har absolut været tilfreds med hele…
Jeg har absolut været tilfreds med hele oplevelsen👍🏻
Hurtig levering
Hurtig levering. Fedt udvalg. Nu efter at have leget med farverne kan jeg konstatere at de er super lækre og meget pigmentfyldte.
Jeg fik det jeg havde brug for
Hurtig levering og fin kvalitet
Nemt og “smertefrit”
Nemt og “smertefrit”. Min ordre kom tre dage efter bestilling (bestilte endda en lørdag!) alle tingene var i ordren. Endda tillagt lille stykke chokolade. Produkterne er super gode. Købte ind til Body art og ansigts maling. Super kvalitet
Kun positive oplevelser
Har nu modtaget varer herfra x 2
Beskrivelser holder stik 👍
God og hurtig service samt levering
Nem hjemmeside og hurtigt levering
Super hjælpsomme og hurtig levering!
Altid i orden 😁
Hurtig levering, lækre produkter og absolut rimelige priser 😁 Skal nok komme retur.
Super kundeservice og gode produkter
Super lækre produkter
Hurtig levering og gode produkter.
Hurtig levering og gode produkter.
Jeg modtog mine elverører indenfor 3 hverdage.
Nemt at bestille og nemt at bruge produkterne
Det var nemt at bestille. Blev hurtigt leveret. Og produkterne er nemme at bruge.
Hurtig forsendelse og skønne produkter…
Hurtig forsendelse og skønne produkter der lever op til forventningerne.
Varerne var en fin kvalitet
Varerne var en fin kvalitet. Overkommelig pris, og hurtig levering.
God og hurtig respons på telefonen
God og hurtig respons på telefonen. Hurtig levering.
ALTID skøn service og hurtig levering <3
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.