Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt og “smertefrit”. Min ordre kom tre dage efter bestilling (bestilte endda en lørdag!) alle tingene var i ordren. Endda tillagt lille stykke chokolade. Produkterne er super gode. Købte ind til Body... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Både vare og levering var som forventet. (Blev dog leveret lidt senere end loved, men det gjorde ikke det store) Det hele var pakket fint, men jeg syntes desværre både ørene og posen til dem som... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sminkeshoppen har altid leveret med et kækt smil og en sød lille personlig note. De er altid behjælpelige, hvis man er i tvivl og deres produkter er af hvad jeg har fundet bedst i kvalitet og match... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de hobbies
  2. Tienda de disfraces

Información proporcionada por diversas fuentes externas

En webshop med alt, hvad hjertet begærer inden for face- og bodypaint og SFX i højeste kvalitet til både professionelle og private. Vi sælger ikke noget, som vi ikke selv kan stå inde for. Er der et produkt eller mærke, som du ville ønske, at du kunne købe hos os, så kontakt os endelig og så får vi kigget på det.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækre produkter og hurtigt svar fra kundeservice

Hurtigt efter at jeg havde bestilt varer ved sminkeshoppen, modtog jeg en masse fine produkter. Desværre var der en revne i det ene låg der gjorde, at den ene æske ikke kunne lukkes. Jeg skrev til kundeservice og fik hurtigt svar og selvom de ikke havde tomme æsker liggende, så mødte jeg stor forståelse og kompensation.

6 de octubre de 2022

Professionel og passioneret

Jeg er ny i at købe ansigtsmaling. Sminkeshoppen gav mig en god og professionel gennemgang af hvad jeg havde brug for. Jeg har i dag modtaget pakken med en lille personlig hilsen samt en vareprøve. For mig er det ikke bare en webshop, men man kan mærke personerne og passionen bag. Tak for en god oplevelse.

23 de octubre de 2022
Opinión espontánea
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Produktet var fint men knap en uges…

Produktet var font men knap en uges leveringstid holder ikke

22 de septiembre de 2022

Hej John 👋

Først, jeg er glad for at du godt kunne lide vores elverører - vi synes nemlig også selv at de er super fine 🧝

Jeg er dog ked af at du synes vores leveringstid har været for lang. Jeg kan se at du bestilte fredag aften, og i hele sidste uge havde vi et stort banner i toppen af siden, som fortalte at webshoppen var lukket mellem torsdag og tirsdag, da vi var til Fantasyfestival i Esbjerg.
Så din pakke blev afsendt med det samme vi kom hjem, altså tirsdag eftermiddag. Og så kan jeg se at du har hentet den torsdag eftermiddag - så det synes jeg egentlig er ret hurtigt 🕵️

Vi forsøger altid at sørge for at vores pakker kommer ud af shoppen så hurtigt som muligt, men som der også står på hjemmesiden og i vores handelsbetingelser, så har vi en leveringstid på mellem 3 og 5 hverdage.
Samtidig forsøger vi altid at gøre det så tydeligt for brugeren, hvornår de kan forvente deres pakke.
Eksempelvis stod der under din checkout: "Bestiller du nu, vil du modtage produktet mellem onsdag den 21. september 2022 og fredag den 23. september 2022 🚚"
Så selvom vi har været på festival, så kan jeg se at det stadig er overholdt 😍

Vi er en lille hobby-webshop, og er slet ikke store nok til at have fine aftaler med Postnord eller GLS, så derfor kan vi desværre ikke gøre det meget hurtigere. 🤔

Jeg håber dog at på trods af leveringstiden, at du får en masse sjov ud af dine nye ører 😍

Marianne

Valorada con 4 estrellas sobre 5

så tæt på 5 stjerne

fin oplevelse med bestilling og varen lever op til forventningerne. jeg bestiller d. 22 august men modtager først pakken d. 29 august fem stjerne havde de fået hvis den var modtaget d. 26/8 :-)

29 de agosto de 2022

Hej Allan 👋

Vi er glade for at, oplevelsen og varen lever op til forventningerne. Men vi giver dig helt ret - leveringstiden på din ordre var ikke god nok! Og der må vi bare lægge os fladt ned og indrømme, at fejlen var 100 % på vores bane der. 😔

Vi har simpelthen overset din indbetaling på vores bankkonto og får derfor først din ordre afsted et par dage over vores estimerede leveringstid - og det er jo bare pisse ærgerligt! 😫

Og det går jo ikke i fremtiden! Så vi har derfor fået lavet sådan, at vi får en mail, når at der er indbetalinger på vores konto. På den måde kan vi hurtigt se lige så snart, at ordren er betalt 🥳

Derfor kan vi godt love dig, at næste gang du bestiller hos os (og hvis du betaler med kontooverførsel), så skal du ikke vente en hel uge på din pakke 💪
- Og så håber vi selvfølgelig at kunne få den sidste flotte stjerne 🤩⭐

Hav en fantastisk weekend.

Marianne & Martin

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fin oplevelse med bestilling og…

Fin oplevelse med bestilling og levering.
Dog syntes jeg nogle af farverne på deres vandbaseret FX ansigtsmaling er lidt skuffende.

21 de agosto de 2022

Hej Maja 👋
Mange tak for de søde ord - bestillingen og leveringen er jo det vi kan sørge for altid spiller!

I forhold til pigmenteringen af farverne, så undrer det mig at du ikke synes at den er stærk nok.
Fusion Body Art og Diamond FX er noget af det højest pigmenteret sminke på markedet, så tænker at vi må finde ud af hvad det er der går galt 🕵️

Jeg går selvfølgelig ud fra at du bruger vand til sminken, eftersom du korrekt selv skriver at det er vandbaseret 😉 Men bruger du nok vand?
Det vi gør selv - og anbefaler folk at gøre - er at sørge for at den sminke du påfører, har en flødelignende konsistens.
Altså du gør din pensel godt våd (de første par gange, så sminken er mættet) og så kører den godt rundt i toppen af sminken, indtil den får et lag af fløde-lignende konsistens.

Når det er gjort, har du nemlig mættet sminken - og det vil være lettere at påføre, samt du får en grundig pigmentering. 💪

Hvis det er det du gør nu, så vil vi meget gerne kigge nærmere på det, da det så tyder på en fabrikationsfejl i sminken - og det kan vi ikke have. Alle skal gerne være glade for god sminke 😍

Lad os finde ud af hvad der er gået galt, så vi kan vende det hele til en god oplevelse for dig 😄

Marianne

Super godt!!

Super godt!!! Vi købte bla. Ansigts
Maling: Regnbue farvet. Forskellinge glimmer og hud lim. Det holder bare rigtig godt!!! Også de store glimmerStykker. Er så tilfreds med produkterne. 👍👍👍👍

8 de agosto de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg skal være ansigtsmaler til stafet…

Jeg skal være ansigtsmaler til stafet for livet så skulle lige have en god omgang maling fra jer det hele kom super hurtigt og da jeg havde købt 5 stencils var i så søde at ligge den gratis 6 med selvom jeg selv havde glemt det :)

13 de junio de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.