Nemt og “smertefrit”. Min ordre kom tre dage efter bestilling (bestilte endda en lørdag!) alle tingene var i ordren. Endda tillagt lille stykke chokolade. Produkterne er super gode. Købte ind til Body... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Både vare og levering var som forventet. (Blev dog leveret lidt senere end loved, men det gjorde ikke det store) Det hele var pakket fint, men jeg syntes desværre både ørene og posen til dem som... Ver más
Sminkeshoppen har altid leveret med et kækt smil og en sød lille personlig note. De er altid behjælpelige, hvis man er i tvivl og deres produkter er af hvad jeg har fundet bedst i kvalitet og match... Ver más
Hurtigt efter at jeg havde bestilt varer ved sminkeshoppen, modtog jeg en masse fine produkter. Desværre var der en revne i det ene låg der gjorde, at den ene æske ikke kunne lukkes. Jeg skrev til kun... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
En webshop med alt, hvad hjertet begærer inden for face- og bodypaint og SFX i højeste kvalitet til både professionelle og private. Vi sælger ikke noget, som vi ikke selv kan stå inde for. Er der et produkt eller mærke, som du ville ønske, at du kunne købe hos os, så kontakt os endelig og så får vi kigget på det.
Información de contacto
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig levering, god service, og ordentlig kvalitetsmaling. Kan klart anbefale at i køber jeres produkter her til ansigtsmaling.
Hurtig betjening!!
Super fantastisk service
Super fantastisk service, hurtig levering og mega lækre produkter.. kun positive vibrationer og højt humør herfra..
Hurtig levering og gode varer.
Varen var lidt mindre end forventet, og lidt for dyr i fragten... Men hurtig levering og lækkert produkt...👍🏻
Nemt Hurtigt og præcist
Gode produkter til fornuftigt prisen og…
Gode produkter til fornuftigt prisen og hurtig levering inden for en uge.😁👌🏾
Fra nervøs til ovenud lykkelig
Det er første gang jeg har valgt at købe fra sminkeshoppen, jeg har altid frygtet at jeg ikke kunne tåle ansigtsmaling, men da min ven også skulle have sin gave derfra, kunne jeg ligeså godt bestille til mig selv.
For det første, så havde jeg lavet en fejl i min adresse, som Marianne opdagede og kontaktes mig, så vi kunne få det rettet. Derudover, så kom det hele godt pakket ind og med en fin besked, som jeg blev glad for at se.
Da jeg skulle bruge min palette første gang, for at teste, var jeg godt nok nervøs, men jeg fik en utrolig flot pigmenteret maling, som slet ikke gav mig udslæt eller andet. Det er ikke sidste gang jeg køber herfra, og jeg ender nok også med en stor ordre inden halloween 2022 🎃
Tusind tak for hjælpen Marianne, og tak til hele sminkeshoppen for jeres lækre ting!
Hurtig levering og god kvalitet af…
Hurtig levering og god kvalitet af ansigtsmaling
Gode kvalitetsvarer og god service ❤️
super service og hurtig levering.
Meget tilfreds med sminke og den…
Meget tilfreds med sminke og den dejlige meddelsen i pakken.
Jeg er som sædvanlig ovenud tilfreds…
Jeg er som sædvanlig ovenud tilfreds med deres kundeservice, deres hjælp til alt fra spørgsmål til YouTube videoer på diy halloween masker og sminke og grej. I er fantastiske! Det er andet år jeg bestiller hos jer nu. Skulle jeg komme med noget jeg mangler hos jer, så var det kun fordi varer i hele verden lige nu ikke kan fås. Prøvede kræfter med alkoholaktiveret sminke i år. Isopropylalkohol er ikke lige til at finde. 😂 og manglede lidt større udbud, men det var i så søde til at forklare var grundet brexit problemerne. Kunne jeg holde en halloween fest med jer og min nye flydende latex alkoholaktiverede sminke maske, så gjorde jeg det 😅👻 god halloween til jer sminkeshop folk.
Kanon service og hurtig levering
Kanon service, skrev til Martin om aftenen.
Og han pakkede min ordre med det samme, og fik den dagen efter !!
Også med slik, og en lille hilsen !
Kææææææææmpe service !
Super lækre produkter der dækker godt
Super lækre produkter (fx) de dækker vildt godt. Prisen er fair og så var det bare super hurtig levering
Fantastiske produkter
Fantastiske produkter, hjælpsomme og hurtig levering, ingen klager herfra😁
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.