Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg skulle bruge nogle personlige bordkort. Stort udvalg. Det virkede som det forventet. Hurtig levering. Derfor top stjerner herfra. 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg synes Sternlund har leveret et flot produkt, hurtigt og effektivt. Glæder mig til at forære det som gave. Sternlund er den primære årsag til at jeg giver anmeldelsen. Generelt mener jeg dog o... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

I havde fået 5 stjerner hvis alle navne havde været rigtigt . Jeg havde skrevet et navn Mai-Britt det kom som 2 navne , ellers var alt perfekt og hurtig levering

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god hjemmeside og god service hvis man har spørgsmål. De svarer hurtigt og levere også varen hurtigt. Det fungerer så handle endeligt her!!

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos para fiestas

Escrito por la empresa

Personlige festartikler og bolig interiør. Laserskæring og 3D-print for private og erhverv.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fantastisk service og levering

Nem og overskuelig hjemmeside, masse at vælge imellem, masse af inspiration.
Rigtig go service, og hurtig levering, leveret i rigtig go indpakning så intet går i stykker. ikke sidste gange jeg handler hos Sternlund. 🤩

24 de febrero de 2025

5 Stjerner til Steffen

5 Stjerner til Steffen.
Vi synes kundeservicen har været helt i top. Vi følte os lidt besværlige til sidst med de mange udkast vi havde brug for, men der kom et nyt udkast hver gang med vores ønskede rettelser. Da vi godkendte det, var vores produkt lavet og sendt i løbet af ingen tid og vi modtag vores bestilling dagen efter. Og den var lige som vi ønskede os :-)

18 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeres beslag til at skruge i i gavlen…

Jeres beslag til at skruge i i gavlen med en skruge er bare så dårlig for de går i stykker der hvor hullet er.

Hilsen Jimmy

jeg købte 50 stk og der var kun 20 man kunne bruge de andre var i stykker oppe i toppen

2 de diciembre de 2024
Logotipo de Sternlund

Respuesta de Sternlund

Hej Jimmy/Britta.

Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på problemet. Det er selvfølgelig ikke acceptabelt, at så mange af beslagenes toppe går i stykker, og jeg forstår fuldt ud din frustration.

Vi vil meget gerne undersøge dette nærmere og finde en løsning for dig. Kontakt venligst vores kundeservice, så vi kan arrangere en ombytning eller kompensation for de defekte beslag. Vi beklager ulejligheden og takker for, at du tog dig tid til at skrive til os – det hjælper os med at blive bedre.

Med venlig hilsen,
Steffen, Sternlund

Virkelig tilfreds kunde 🎉

Virkelig tilfreds kunde!

Jeg bestilte i weekenden et personligt skærebræt med gravering, og to dage efter ankom det til min adresse. Det er bare blevet super fint, og jeg glæder mig sådan til at give det i gave.

Dbh. Vera

26 de noviembre de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Virkelig et ringe produkt jeg har købt…

Virkelig et ringe produkt jeg har købt af jer. De kan på ingen måde hænge fast i udhænget. Ved den mindste bevægelse ryger de ned. Dejlig spil af penge

2 de noviembre de 2024
Logotipo de Sternlund

Respuesta de Sternlund

Hej Jonathan.

Tak for din anmeldelse – det er virkelig ærgerligt at høre, at vores produkt ikke lever op til dine forventninger. Det lyder til, at de kroge, du har valgt, måske ikke passer optimalt til netop dit udhæng. Vi har flere forskellige typer kroge, og vores kundeservice står klar til at hjælpe dig med at finde en løsning, der passer bedre til dine behov.

Kontakt os endelig, så vi sammen kan finde en løsning.

Med venlig hilsen,
Steffen, Sternlund

Intet mindre end fantastisk

Intet mindre end fantastisk!
Jeg bestilte 51 bordkort tirsdag eftermiddag, nu er det torsdag middag og jeg har lige modtaget min pakke. Bordkortene er simpelthen så flotte og pakket godt og sikkert ind.
5 stjerner herfra!

12 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Levede helt op til forventningerne

Nem og tilgængelig hjemmeside, som gjorde at jeg hurtig fandt det jeg søgte efter. Bredt udvalg indenfor bordkort til konfirmation, hurtig levering og som har levet helt og aldeles op til mine drenges forventninger.

2 de septiembre de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.