Excellent practice
Excellent practice. Recently had root canal redone and tooth was saved. Thank you!
Velkommen til Tandlæger, Implantat- & Kirurgicenter Skoubogade I vores klinik i centrum af København har vi både erfarne tandlæger og tandplejere, samt kirurger, der kan varetage alle de behandlinger, du kan få brug for til at passe på dine tænder igennem hele livet. Vi sætter det højt at skabe tryghed for dig, fra du træder ind af døren med dine individuelle behov til vi sender dig afsted igen. Har du lyst til at høre mere, er du velkommen til at kontakte os. Pleje, vedligeholdelse og genopbygning af dine tænder i trygge rammer Vores fokus er at pleje og vedligeholde og opbygge dine tænder så de kan holde hele livet. Det gør vi med eftersyn og vedligehold, og at du lærer, hvordan du skal tage vare på dine tænder, når du ikke er her hos os. Hvis du skulle have brug for genopbyggelse af dine tænder har vi også kirurger i klinikken, som kan hjælpe dig. For os er det centralt, at du kan komme i vores klinik og føle dig tryg og taget godt imod. Vi tilbyder alle slags behandlinger inden for tandpleje og kirurgi, alle af høj kvalitet. Vi har mange års erfaring med at behandle tand- og mundsygdomme, udføre tandregulering og kirurgiske behandlinger.
Skoubogade 1, 1.sal, 1158, København, Dinamarca
Virkelig rart sted at komme med meget dygtige behandlere.
Super profesionelle behandlere, trygge omgivelser
Más información sobre otros tipos de reseñas.