Alle beroemde hashtags behaald !!!!
Onze complimenten voor alles wat zij hebben georganiseerd om Mexico tot een onvergetelijke vakantie te maken voor ons gezin. We hebben van alles vanaf dag 1 tot en met thuiskomt. Verwachtingen overtroffen. Top gedaan 😘
De geadviseerde "De deluxe service" van TUI is het geld meer dan waard. De heenvlucht gaf vanaf boarding het juiste vakantiegevoel. Transfers waren op tijd en service-gericht. En de terugvlucht was werkelijk de remedie tegen jetlag.
Riviera Maya leek in eerste instantie niet wat we hadden verwacht. Te Amerikaans, te massaal en de a la carte restaurants vielen tegen. Vandaar we ook 2x in het centrum hebben gegeten. Maar voor de kids was het walhalla 🤣. Drank, food, entertainment, zon, zee, strand. Dus uiteindelijk toch een lekker resort om na een actieve dag bij te komen.
Palmaia House of Aia daarentegen was vanaf 1ste minuut wauw 🤩. Sfeer, kamers, eten, locatie, service, faciliteiten allemaal boven verwachting. Alleen jammer van die zweverige amerikanen 😉. ‘S-avonds daarentegen is er wat minder te doen voor de twee jongste. Maar ze hebben zich prima vermaakt.
Speciale dank ook voor de tip om Kristel van der Veeken in te schakelen (La_Belgicana) Dat heeft het gouden randje gegeven. Wat een activiteiten en belevenissen hebben we met haar meegemaakt. Alsof je de enige bent die in Mexico is. 0,0 massa tourisme en standaard kudde-gedrag. De fietstour met Roos Jansen is ook een aanrader in Playa del Carmen.
Dus een dikke dank je wel voor alles omdat alle hashtags behaald zijn.
#qualitytime #familytime #makingmoments #wildlife #nature #culture #food #party #anniversary #mexicoexperience etc etc
8 de mayo de 2026
Opinión espontánea