Voor mij was dit 12-weken traject echt…
Voor mij was dit 12-weken traject echt een investering in mezelf die meer dan de moeite waard is geweest.
Ik ben begonnen omdat ik fitter wilde worden. Natuurlijk zijn resultaten leuk om terug te zien, maar voor mij zat de grootste winst vooral in hoe ik mij ben gaan voelen.
Wat voor mij een enorme meerwaarde was, waren de twee persoonlijke begeleidingsmomenten per week. De fitnessapparaten vond ik in het begin best intimiderend en ik had geen idee hoeveel verschil houding en techniek eigenlijk maken. Door de begeleiding kreeg ik continu feedback op mijn uitvoering. Daardoor verdween de onzekerheid en werd ik steeds zelfverzekerder in de sportschool.
Daarnaast was er veel persoonlijke aandacht. Er werd niet alleen gekeken naar trainingen en resultaten, maar ook naar hoe het proces verliep. Er was altijd interesse in hoe het ging en waar ik eventueel tegenaan liep.
De meet- en weegmomenten vond ik prettig omdat ze inzicht gaven in de voortgang. Ook het voedingsplan heeft mij positief verrast. Geen streng dieet, maar duidelijke richtlijnen die goed vol te houden zijn. Ik heb daarbij veel nieuwe inzichten gekregen. Zo dacht ik bijvoorbeeld altijd dat ik met noten best wel gezond bezig was. Tot je ontdekt hoeveel calorieën er eigenlijk in een handje amandelen zitten. Eet je ’s avonds gedachteloos een half zakje leeg, dan zit je zomaar flink boven je dagbudget. Dat soort bewustwording heeft mij enorm geholpen.
Wat ik ook fijn vond, is dat zowel het trainingsschema als het voedingsschema tussendoor aangepast konden worden als daar behoefte aan was. Daardoor voelde het echt als maatwerk.
Al met al heb ik dit traject als ontzettend waardevol ervaren. Ik voel mij merkbaar fitter, sterker en energieker dan toen ik begon. Daarnaast heb ik veel geleerd over voeding, training en mijn eigen gewoontes.
Jonathan, ontzettend bedankt voor je geduld en je motiverende begeleiding!!
23 de mayo de 2026
Opinión espontánea