TurboTheorie.nl - Theoriecursus in 1 dag Opiniones 914

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na je aanmelding kan je gelijk in de online leeromgeving. Hier kan je op je eigen tempo de theorie doornemen voordat je start met de cursus. De docent neemt tijdens de cursus alles rustig en duidelijk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn eerste keer theorie, en ook gelijk gehaald! Wil de 2 leraren bedanken voor hun cursus, geduld, en duidelijk herhaald uitleg! (Ik heb jullie naam niet meegekregen maar mijn cursus vond plaats in... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top theorieschool! Duidelijke uitleg, handige tips en slimme trucjes voor de lastige strikvragen. Alles wordt op een makkelijke en begrijpelijke manier uitgelegd, waardoor de stof goed blijft hangen.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

2e keer geslaagd. De eerste dagcursus had ik zelf van te voren niet zoveel geleerd.. Best stom. Gezakt.. opnieuw een dagcursus aangevraagd. Beetje geleerd, en vandaag na alle herhalingen. geslaagd doo... Ver más

Información sobre la empresa

1. Escuela de conducción

Escrito por la empresa

Turbotheorie.nl verzorgt zowel fysieke als online theoriecursussen voor de auto, motor en brommer. Door onze unieke lesmethode zijn wij hét vertrouwde adres waar leerlingen al jaren naar toe komen! Door onze leuke, begrijpelijke lessen en de kracht van herhaling zorgen wij ervoor dat jij alle kennis bezit en de stof echt begrijpt! Met onze groeiende expertise bewijzen wij keer op keer dat onze aanpak werkt. Sinds 2011 hebben wij al meer dan 120.000 cursisten geholpen met het behalen van hun theorie!

4,9

1 estrella

Ha contestado el 57% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Mijn man met zijn vriend hebben samen…

Mijn man met zijn vriend hebben samen tot in de treuren de oefen examens geleerd. Elke keer geslaagd. Helaas vonden hun dat de vragen op het cbr niet overeenkomen met wat hun leren bij de oefenexamens. En beide meerdere keren gezakt, met zeker 4 a 5 fouten teveel. En nu weer na het zakken zitten ze weer met zijn tweeën de oefen examens te doen en hebben beide geen fouten en slagen... hoe dan?

14 de abril de 2026

Geslaagd

Zoonlief geslaagd meteen de eerste keer voor zijn theorie examen mede dankzij de geweldige uitleg en instructie van Turbo theorie. Turbo theorie bedankt! Ik kan het iedereen aanraden.

10 de abril de 2026

Toppers

Toppers, ik ben in een keer geslaagd met maar één foutje!

3 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super ervaring en in één keer geslaagd!

Vandaag mijn motortheorie gehaald dankzij Turbotheorie en in één keer geslaagd!

De les begon om 7:00 met Wesley, die alles rondom de auto duidelijk en gestructureerd uitlegde. Om 11:00 nam Vi het over en ging verder met de auto regels. Fijn dat er elk uur een korte pauze van 10 minuten was, dat hield het goed vol te houden.

Om 12:30 kregen we een half uur pauze en om 13:00 ging het verder met het motor-gedeelte voor degenen die daarvoor kwamen. Alles werd helder uitgelegd en goed afgestemd op het examen.

Daarna zijn we samen naar het CBR gelopen en ik ben meteen geslaagd! Echt een top ervaring. Zeker een aanrader voor iedereen die snel en goed voorbereid wil slagen!

2 de abril de 2026

Geweldige cursus

Zelf meerdere keren geprobeerd theorie te halen. Niet gelukt. Nou bij turbotheorie wat mij vaker geadviseerd was, wel geslaagd! Super leuke, vriendelijke kerel en erg duidelijk in de uitleg. Fijn gevoel in de klas en geen spanning whatsoever! Heel erg bedankt

31 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Door de les materiaal waarbij je een 1…

Door de les materiaal waarbij je een 1 week toegang krijgt voor je dagcursus is het vrijwel onmogelijk om met de lesstof en de dagcursus niet te slagen.
Slagingskans met de dagcursus pakket is voor mijn gevoel wel 100%!

31 de marzo de 2026

Helle goede uitleg

Helle goede uitleg! Word heel duidelijk uitgelegd en tussen door korte pauzes. Ik raad dit zeker aan ben in 1 keer geslaagd.

27 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.