Jeg tog uddannelsen Grundlæggende Vagt. Superskarpe undervisere, høj disciplin i undervisningen og et meget intensivt undervisningsforløb. Vi lærte meget på kort tid (seks uger), og alt det vi lærte... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg tog aftenkurset hos UCplus, Tonsbakken, i skovlunde. Stor ros til Thomas, Chris, Tommy, Matilde, Rolf og Henrik & alle de andre lærer. Aftenkurset giver en mulighed for at tage vagtkortet... Ver más
På UCPlus er der forskellige lærer, Chris og Thomas er de bedste lærer jeg nogensinde har haft gennem hele mit liv faktisk. På mange andre lærere kan du mærke de tydeligt er der for at tjene sin penge... Ver más
Chris & Thomas nogen legender. Bedste undervisere de gode til forklare tingene i detaljer og punkter. De rigtig gode til pres på dig og motivere dig. Rigtig hyggeligt forløb jeg har haft med dem.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
UCplus er et landsdækkende uddannelsescenter, der tilbyder Den officielle Danskuddannelse, transportkurser (lastbil, bus, taxa, vogntog, EU bevis, mm.) og vagtkurser (grundlæggende vagtuddannelse, tryghedsvagt efteruddannelseskurser mm.). UCplus er specialister i at hjælpe ledige med at finde beskæftigelse, især inden for vagtbranchen og transportbranchen, hvor de årligt assisterer flere hundrede i job som chauffører i bus-, taxa-, flextrafik- og lastbilsektoren. UCplus tilbyder alle tre danskuddannelser: Danskuddannelse 1 – for kursister med ingen eller ringe skolebaggrund. Danskuddannelse 2 – for kursister med kort skole- og uddannelsesbaggrund. Danskuddannelse 3 – for kursister med mellemlang eller lang skole- og uddannelsesbaggrund. Disse programmer er designet til at imødekomme forskellige målgruppers behov og understøtte deres integration på arbejdsmarkedet. For jobcentre og a-kasser fungerer UCplus som en stærk samarbejdspartner med fokus på at få ledige i job. De tilbyder blandt andet 6 ugers jobrettet uddannelse, personlig vejledning, afklaringsforløb med jobaftale og jobgaranti. Derudover arrangerer de informationsmøder og forberedende forløb, der hjælper ledige med at skifte branche eller blive omskolet. UCplus lægger vægt på kvalitet i undervisningen og gennemfører halvårlige tilfredshedsundersøgelser blandt kursisterne for at sikre en høj standard og kontinuerlig forbedring af deres uddannelsestilbud.
Información de contacto
Mileparken 12a, 2740, Skovlunde, Dinamarca
- mail@ucplus.dk
- ucplus.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 75% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
HØJBJERG GRUNDLÆGGENDE VAGT
HØJBJERG GRUNDLÆGGENDE VAGT:
- god oplevelse
- gode undervisere
- gode forhold
🥳🥳🥳🥳

ucplus
I rate it very poorly. I really expected better. Some teachers seem to not know what they are doing, they don't know where to start teaching. I don't like that teachers change often or don't come (they are sick) and we are left sitting in the classroom and no one knows where to go. There are a lot of mixed module people in the classroom - the teachers can't manage.

Vagtkursus Skovlunde
Gode undervisere, som er positive og engageret i deres undervisning.

Vagtkursus Skovlund
Jeg var meget glad for læreren, og jeg synes, at de skal blive ved med det, de gør

Vagtkursus - Skovlunde
Lærerne er kompetente, de ved hvad de snakker om og de gør undervisningen spændende og sjov
Der er masser af veksling i mellem teori og praktiske øvelser.
Thumbs up herfra.

Vagt kursus Skovlunde
Vagt kursus Skovlunde
God lærer, god samarbejde, god læring, god energi alt er bare godt
Mangler den sidste stjerne da der mangler parkering til os elever men ellers er alt godt

Good school to start with module 1
I started my module 1 with UC Plus in August 2025. Overall my experience is quite positive. While the group seems to be a bit big (~20 students), most of them are on the similar level and it is easier to cope with the course tempo. We have a balance of oral and written exercises, and what I like they track attendance to make sure you don’t fall much behind as with the time it gets more intense. Only disadvantage - they proposed free danish sim card, but not sure how to get it :(

Respuesta de UCplus
Er godt tilfreds med kurset
God lære, gode faciliteter, godt fokus på den individuelle persons behov og styrker, syntes overordnet det er et godt kursus hvor man lære det man skal og får masser af muligheder for repitation så man er klar til prøven, har fået noget godt indsigt i vagt branchen og efterfølgende også fået nogle gode kontakter og muligheder

Kan anbefales.
Det har været super godt og lærerigt.
Ud over undervisningen var der også fokus på at få arbejde efter kurset og det har sparet meget tid.

Respuesta de UCplus
Afsluttet grundlæggende Vagtkursus og det var fantastisk undervisning.
Har gennemført Grundlæggende Vagtkursus i Odense.
Det er et fantastisk uddannelsessted med stor faglig overhøjde. Undervisningen er moderne og praksisnært.
Derudover er der stor hjælp til den viderefærd ud i branchen, og alene på mit hold har over 80% fået tilbud om en stilling inden vi var helt færdig med kurset (Forudsat at folk bestod).
Alle på holdet bestod, og det viser også at undervisningen er lige i skabet.

Respuesta de UCplus
Grundlæggende vagt i Odense er sku´…
Grundlæggende vagt i Odense er sku´ iorden!

Respuesta de UCplus
Jeg har taget vagt kursus i Odense
Vagtkurset i Odense var meget lærerigt og givende. Tiden gik meget hurtigere, end jeg havde forventet, fordi det var så interessant og engagerende. Jeg føler virkelig, at jeg fik noget værdifuldt ud af det.

Ucplus vagt og sikkerhed Odense
Jeg har taget vagtkurset i Odense ved ucplus til grundlæggende vagt det er et meget lærerigt og fedt kursus som åbner for gode jobmuligheder og i mit tilfælde har ledt til job

Respuesta de UCplus
At man har en kombination af Teori og…
At man har en kombination af Teori og Praktisk giver et større billede

Respuesta de UCplus
Mega fed undervisning med god læring og…
Mega fed undervisning med god læring og alt det du skal bruge til dine to prøver. Undervisning er balanceret med teori og praktisk, hvilket gør det spændende og sjovere at komme til undervisning. Jonas var min lærer og han var mega god til at balancere det hele og gå ind og gøre det meget sjovere for kursisterne. Kæmpe anbefaling herfra😁

Respuesta de UCplus
Soper god lærer der tager en ud og…
Soper god lærer der tager en ud og afprøve det vi lærte så man ikke bare sidder på skolebænken

Poor administration support
My experience started reasonably well with Module 1, despite my instructor canceling the introductory meeting multiple times at short notice. Module 2, however, has been a complete disaster.
My original class was split up after a month of lessons due to insufficient enrollment numbers. When personal circumstances prevented me from attending classes, I was removed from the course, even though I was prepared to take the exam.
The main issue has been with administration. I urgently need to complete my Module 2 exam and made it clear I’m available for any class schedule. Yet I was told no classes were available, a complete lie, as I have friends currently attending ongoing courses.
It took phone complaints before they offered me a December exam date. More complaints were needed to get this moved up to November.
I am writing this review hoping someone from administration will see this and help resolve my situation properly. I desperately need an October exam date. I will be coming to your offices in person to discuss this face-to-face, as phone calls haven’t clearly been effective.

Respuesta de UCplus
GDPR & sikker kommunikation en by...
Skolen skriver på sit dokument "du sender erklæringen fra din eboks", som så ikke er muligt,
Deres alternativ fra den administrative leder Q, send til os via almindelig mail til vores sikker mail... undskyld en hver med bare 5 min på IT sikkerhed kurs ved at sikker mail kræver at AFSENDER og MODTAGER bruger samme kryptering, men det er man åbenlyst totalt ligeglad med og bryder bare mod GDPR reglerne & sund fornuft!
Skolen har ønsket kompletterende oplysninger, fint.
På dette spørgsmål: "når man i eboks søger på jeres CVR eller navn, i henhold til jeres instruktion, kommer der IKKE op nogen mulighed, så hvordan sendes dokumentet via eboks?"
Skolens svar: "Alternativ kan du sende den via E-Boks"
?????????????
Har du lyst at være elev her...?

Vagtkursus
Jeg er meget glad for mit kursus hos UCplus i Skovlunde. Det var en spændende og givende måde at tilbringe min sommerferie på. Mange tak til lærerne Benny, Rolf, Matilda, Tommy, chefen Rune, administratoren Camilla, og mine medkursister for fællesskabet og støtten :)

GOATED Kursus
Det har været en fantastisk oplevelse både underviserne og undervisning har overrasket mig positivt, undervisningen er både spændende og meget læring, man lære mange ting på et sted og man sidder ikke bare 24/7 og laver teori man får faktisk lov til at udøve de fleste af ting fysisk, og lærene er meget humoristisk, istedet for de normale gamle, kedelig og intet humør lære.
Det har hvertfald været 6 spændende uger og det er noget jeg kan have med i min job resumé alt det man lære her kan man få gavn ihvilke som helst arbejde og ikke kun det men bare at få det her kursus på 30 hverdage så åbner det mange døre eller muligheder.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.