Usługi na wysokim poziomie, trochę jestem zawiedziona produktami, spodziewałam się bardziej przemyślanych produktów. Buty noszę w rozmiarze 40, kupowane w innych sklepach, a tu 40-tka była za ciasna,... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Een paar volledig leren schoenen (sandaal sneakers) besteld van het merk Wojas zelf. Leuke prijs. 45€ goedkoper dan bij Zalando. Goede email communicatie over bestelling, betaling en levering. Goede t... Ver más
Klasyczny model, solidna skóra, dobrze wykonane i wykończone. Bardzo "zgrabny" model, ładnie leży na stopie. Buty bardzo dobrze się noszą. To moja druga para tego modelu. Zakupy online są szybko i s... Ver más
W mojej szafie już od dłuższego czasu królują buty „wojasa”,są dobrej jakości, starannie wykonane i mega wygodne . Mam buty na każdą porę roku i każdą okazję, i żadnej pary nie zamienię na inną firmę... Ver más
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Gwiazdka mniej za płatny zwrot w…
Gwiazdka mniej za płatny zwrot w sklepie stacjonarnym. Brak ujednoliconej rozmiarówki.
Wszystko ok
Wszystko ok, ale...
Cały proces przejrzysty, zakup dotarł szybko, pani w sklepie uprzejma, pomogła że zwrotem. Daje 4 gwiazdki, ponieważ pomimo zwrotu w sklepie stacjonarnym trzeba było za zwrot towaru zapłacić.
Kolejny świetny zakup i szybka przesyłka
Kolejny świetny zakup i szybka przesyłka
Dziurawe buty za prawie 700 pln
Buty kupione za prawie 700 pln. Po ok czterech miesiącach noszenia podeszwa przetarła się NA WYLOT. W środku zupełnie pusta i z łatwościerającego się materiału, więc jak tylko przytarł się bieżnik (co po 4 miesiącach chodzenia jest niewybaczalne), gruba z pozoru podeszwa stała się dziurawa.
Reklamacja odrzucona łamaną polszczyzną i nie w ustalonym czasie; jako argumenty podano "niewłaściwy chód" (choć podeszwy starte i na piętach i na śródstopiu) i niewłaściwą konserwację (buty zadbane, skóra w stanie idelanym... jak konserwować spód podeszwy?)... Reklamacja ponowiona, znów odrzucona z tych samych powodów.
Jakość spadła na pysk, obsługa klienta jeszcze niżej.
Super producent Ciesze się że w…
Super producent Ciesze się że w Głogowie jest nowo otwarty punkt sprzedaży
Jestem zadowolony z obsługi klienta
Jestem zadowolony z obsługi klienta. Buty niestety nie wygodne.
Oszustwo
Zdecydowanie nie polecam zakupow przez internet w firmie Wojas.
Bylam klientka od lat, jak jeszcze malo kto slyszal o Wojas.
Nie mialam do tej pory zastrzezen,ale ostatnia transakcja to jakas porazka.
To co mialo byc zwyklym zamowieniem, okazala sie koszmarem.
Pieniadze zostaly pobrane z mojego konta,mam na dowody,jak data transakcji, numer referencyjny,pomimo tego sklep nie realizuje mojego zamowienia,wymawiajac sie brakiem oplaty.
Firma platnicza ,z ktora Wojas wspolpracuje Przelewy24 nic nie zrobila aby pomoc w znalezieniu pomylki,obarczajac wina moj bank.
Jest to przekret i zlodziejstwo.
Obsluga klienta fatalna, zero wspolczucia oraz zrozumienia sytuacji, tylko powtarzanie w kolko i to samo wyuczonych regulek.
Poziom obslugi klienta nie przystoi do marki,ktora deklaruje jakosc i premium.
Walcze o odzyskanie pieniadzy, ktore zostaly mi ukradzione, bo towaru z tej firmy nie chce i w zyciu juz nic nie kupie.
Niechlubna sytuacje opowiem rodzinie i znajomym, zeby przestrzec przed zakupami w tej firmie o tak niskiej obsludze klienta.
Bez zarzutu. Pozytywnie zaskakuje
Jakość produktu! Inny niż gdzie indziej. Cena bardzo atrakcyjna do jakości. Obsługa profesjonalna.
Wszystko ok
Dobra jakość
od stałego klienta
od wielu lat kupuję tu buty, zawsze są doskonałej jakości. Proces zakupu z możliwością zwrotu do sklepu też jest dla mnie wygodny.
Szybkość wysyłki
Szybkość wysyłki, dobra cena, wysoka jakość produktu
Wdzystko jest ok.
Wracam do tej firmy latach i…
Wracam do tej firmy po wielu latach i jestem bardzo zadowolona z obsługi, zakupu internetowego i jakości oraz wygody! Podoba mi się to, że rozmiary zawsze są równe i mogę bez obaw zamawiać internetową drogą. Buty są bardzo wygodne i dobrej jakości. Cieszę się, że dałam tej marce szansę i jeszcze raz spróbowałam asortymentu! 🙌 brawo!
Dobre buty na razie.7
Dobry produkt,szybka dostawa
Lækre sko i den dyre ende
Lækre sko i den dyre ende. Polsk echo bare bedre
No niestety, kolejny raz reklamacja
No niestety, za każdym razem jak zamawiam obuwie przez ich stronę internetową to przychodzi uszkodzone. Po złożeniu reklamacji nawet nie przeproszą. Brak wymiany to duży minus. To było moje ostatnie zamówienie w tym sklepie. Poziom obsługi klienta na infolinii dobry, mailowy, pozostawia wiele do życzenia. Niestety, nie polecam.
Polecam wszystko ok
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.