Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

God betjening ved opmåling og tilpasning. Smokingskjorten var lidt grå efter en del vask og brug. Tøjet lugtede faktisk lidt indeklemt - hvilket min kone blev opmærksom på da tøjet hang hjemme... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Manglede en kostume til et børnearrangement og en google søgning henviste til amorin.dk Fik kigget lidt på hjemmesiden og ringede dem efterfølgende op. Vi aftalte at jeg kom samme dag og afhen... Ver más

La empresa ha respondido

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

En acceptabel løsning - plads til forbedring

God betjening ved opmåling og tilpasning.
Smokingskjorten var lidt grå efter en del vask og brug.
Ved aflevering mødte jeg en noget brysk voksen kvinde, der absolut ikke gør forretningen nogen tjeneste ved sin adfærd.
Der er plads til forbedring - og skal jeg leje tøj på ny vil jeg nok se hvilke andre løsninger der er, en samlet pris på knapt 1.700 for leverancen.

27 de septiembre de 2024

Tillidsfuld kreativitet❗️

En fantastisk verden af kreative sjove muligheder!
Prøv noget nyt noget sjovt og noget klædeligt til en helt speciel begivenhed,- så er det hos Amorin der er de rigtige muligheder…i rent pænt og velsiddende tøj❗️

22 de febrero de 2024

lejede det vildeste bryllupstøj

Lejede vores tøj til bryllup. var forbi et par gange for at beslutte. vi fik endda syet en jakke da der kun var en på lager og vi ville være ens. Til sidst kom vi for at prøve det hele som blev tilpasset. hele vejen igennem en fantastisk service. har benyttet Amorin ved andre lejligheder hvor en smoking skulle bruges, en succes hver gang! Vores bryllup blev fantastisk og dejligt at der blev sørget for at vi kom til at se godt ud. Tak fra Dan og Allan - vi kommer helt klart igen..

2 de septiembre de 2023

Respuesta de Amorin ApS

Kære Dan og Allan. Mange tak for den flotte anmeldelse og tillykke med kærligheden! I skal være meget velkommen en anden gang!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service, fint udvalg og rigtig god behandling hele vejen igennem! Kan klart anbefales!

25 de mayo de 2022

Respuesta de Amorin ApS

Tusind tak for de mange stjerner! Vi håber at se jer igen ved en anden festlig lejlighed.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg blev forhindret i at komme til fest…

Jeg blev forhindret i at komme til fest og ville fortryde mit leje 2 dage efter jeg havde lejet tøjet og inden festen. Det var ikke muligt at få pengene tilbage. Det syntes jeg er dårlig service.

29 de abril de 2022

Respuesta de Amorin ApS

Hej Jeg er ked af at du syntes at det er dårlig service, Du fik tøjet med hjem med det samme og der står på kontrakten at der ikke gives penge retur hvis kunden ikke har benyttet det lejet,
I denne her butik tilrettet vi tøjet til den enkelte kunde .

Super service og udvalg

Skal du bruge et kostume eller en smoking til fest, er Amorin på Frederiksberg stedet at besøge.
Udvalget i butikken er enormt og servicen er altid i top. Jeg har personligt kommet her i mange år, og kan kun give dem mine varmeste anbefalinger.

21 de abril de 2022

Respuesta de Amorin ApS

Hej Hans, Mange tak for dine fine anmeldelse, den er vi glade for. Det er altid rigtigt hyggeligt med stamkunder. Vi prøver altid at give vores kunder en god oplevelse

Fantastisk god og hurtig service

Fantastisk god og hurtig service
Jeg har gennem 13 år været kunde hos Amorin - og service og pris fra Tina & Co har altid været god.

Tina og Lone har sans for at lytte efter, hvad det er , jeg er på jagt efter ift udklædning eller festtøj - og de siger også til, hvis de vurderer, at jeg skal gå lidt uden for min 'comfort-zone'.

De er hurtige til at lægge op, sy ud m.m. - og så er stemningen i Amorin bare meget hyggelig og omfavnende.

Det er en fornøjelse at leje tøj hos Amorin - og priserne er absolut rimelige

11 de abril de 2022

Respuesta de Amorin ApS

Hej Kim, Mange tak for den fine anmeldelse og at du gav dig tid til at skrive den, Vi kan rigtig godt lide at have kunder og hjælpe med at finde noget frem.
Stamkunder er super hyggelige og der opstår som oftest en rigtig god stemning.
Vi vil glæde os til næste gang.
og hvad vi så skal finde på.
mvh Tina og Lone

Kan virkelig anbefales

Jeg give 5 stjerner fordi det har været en fantastisk oplevelse at leje tøj hos Amorin . Har 3 børn, har leje dåbskjole 3 gange hos Amorin, hver gange god betjening. Og tøj har altid været pænt. Det har været en god oplevelse. Derfor kan jeg varmt anbefales.

26 de enero de 2022

Jeg kan klart anbefale Amorin

Jeg kan klart anbefale Amorin, hvis du skal bruge tøj til fest eller event. Jeg lejede en smoking inkl. skorte, seler, butterfly, bukser og manchetknapper og fik en udsøgt betjening og gik fra butikken med tøj der bare sad perfekt :-). Mange positive kommentarer til mit tøj til brylluppet. Fornuftig pris - jeg kommer helt sikkert tilbage

14 de diciembre de 2020

Hej Jesper
Mange tak for de fine stjerner og at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, den er vi rigtig glade for,
vi vil se frem til at hjælpe dig når du skal bruge noget en anden dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk butik og fantastisk service

Jeg lejede min brudekjole hos Amorin. Det var en fantastisk oplevelse. Tina er meget professionel og der er ikke noget der ikke kan lade sig gøre. Jeg var helt tryg og Tina er mega dygtig. Jeg kan ikke give nok roser. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Amorin, og Tina.

22 de septiembre de 2020

Kære Malene
tillykke med brylluppet, Mange tak for din fine anmeldelser, Det varmer i en kold tid den er vi super glade for.
kh Tina

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Amorin er en fantastisk forretning med…

Amorin er en fantastisk forretning med en god stemning og service. Vi har brugt den ved flere forskellige lejligheder og endnu engang oplevede vi i forbindelse med en gallafest på d`Angleterre, at blive serviceret og klædt på efter alle forskrifternes regler. Tusind tak til Tina og vores varmeste anbefaling til Amorin.

18 de agosto de 2019

Hej Marianne
Mange tak, for de fine ord.I er altid velkommen.
mvh Tina

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pris & service går ikke hånd i hånd…

Pris & service går ikke hånd i hånd her!

Jeg har fået en rygskade & har i den situation taget en del på da jeg ikke kan holde min trænning ved lige.
Skulle til bryllup, hvor jeg skulle følge min bedste veninde op, da hendes far desværre ikke er blandt os mere.
Så tøjet skulle bare sidde der, jeg googler & gør den fejl at ringe til den første (dog langt fra den bedste) & spørger angående størrelser & pris på jakkesæt/smoking der skulle lejes i en weekend, 4.500 bliver oplyst, & jeg siger at det lyder voldsomt, for til den pris kan det bedre betale sig at købe, men prisen stemmer... nå nå, så ringer jeg til en anden, & får Tina i røret. Sjældent har jeg oplevet så fantastisk kundeservice.
Vi aftaler at mødes om lørdagen ugen inden den store dag, jeg kommer ind & hun bruger nok 2 timer på at hive forskellige bukser, skjorter, jakker, blæser & diverse andre ting frem, for at finde det der sidder helt rigtigt. Vi har en fantastisk dialog igennem hele sessionen med latter & smil.

Til sidst finder vi en smoking der kan tilpasses så den passer min krop, & den kom til at passe perfekt, skræddersyet præcision!
Jeg betaler de 650,- for tøjet & spørger hvad tid jeg kan hente det fredag, dagen før.
Men grundet hun har ferie kan jeg få det med med det samme. Så jeg har det længere end 3 dage, hun er kommet ind i sin ferie for at hjælpe mig, prisen er ekstrem lav i forhold til konkurrenten, udvalget var enormt, servicen var i top, tøjet var som syet til mig var i nærmest ny stand.

Jeg kan kun anbefale stedet på det varmeste!!!
Sjældent oplever man så god kundeservice!!!

De bedste hilsner, & det største på gensyn.
Kris

30 de julio de 2019

Kære Kris
Nu får jeg jo næsten røde kinder,Jeg er rigtig glad for din flotte anmeldelse ,og Det var det vær at tage ind i ferien,for at betjene dig.
Mange tak.
venlig hilsen Tina

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg lejede min smukke brudekjole hos…

Jeg lejede min smukke brudekjole hos Amorin og fik helt igennem en dejlig og personlig oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Amorin hvis du skal giftes. Amorin er en Aladins hule med alt hvad hjertet begærer, hvis du søger udklædningstøj eller fest tøj:-)

19 de junio de 2019

Hej Charlotte
Mange tak for den fine anmeldelse, Det var en fornøjelse at have dig som kunde ,så glad og positiv som du var vi vil gerne ønske dig og din søde mand rigtig hjertelig tillykke med jeres bryllup.Og står parart til at hjælpe jer hvis i skulle have en anden slags fest.
mvh Tina

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super venlig og professionel betjening

Super venlig og professionel betjening, blev hurtigt og kompetent hjulpet til at finde det tøj jeg skulle bruge. Og det hele til rimelige priser. Vil klart anbefale Amorin til venner og familie, og vil helt sikkert selv vende tilbage skulle behovet opstår.

19 de junio de 2019

Respuesta de Amorin ApS

Mange tak , vi gør vores bedste for at yde en god og behagelig service.

mvh Tina Amorin

Valorada con 1 estrellas sobre 5

3 gode grunde til ALDRIG at leje tøj hos Amorin:

1. Slidt tøj
2. Dårlig kundeservice
3. Ulovlig betaling

Min kæreste og hans 2 kammerater havde lejet 3 jakkesæt til et bryllup, som de var inde prøve, de blev målt op og BETALTE tøjet - trods for at det var et halvt år i forvejen. Alt klappede lige indtil en time før brylluppet. Her stod vi med en skjorte som var ALT for stor og ALT for slidt. Der var panik, hvilket man ikke ønsker lige før et bryllup. Straks ringer vi til butikken, og Tina var ikke ligefrem serviceminded. Her starter der simpelhen et skænderi. Tina vil intet gøre trods for at vi havde betalt 8000 kr. (et halvt år i forvejen) for at leje 3 jakkesæt. I stress kører vi ud for at købe en ny skjorte til 1000,-, og bliver enige om at det tager vi med butikken efter brylluppet. Vi skriver en mail til butikken, og forklarer dem igen situation. Her hører vi ingenting. 3 dage senere får vi en opringning om at tøjet skal afleveres ellers koster det 2000,- ekstra. Det er yderst uacceptabelt, når vi havde reklamerede over det ene sæt. Vi ringer op til butikken, og her starter Tina endnu et skænderi. Aldrig er jeg blevet råbt så meget ind i telefonen, så jeg blev helt paf. Min kæreste overtager, og Tina forsætter med at råbe og skrige over at det er VORES skyld at skjorten ikke passede - "Vi kunne bare have prøvet det dagen før". Men det havde vi jo gjort et halvt år i forvejen hvor butikken selv havde målt op, og når man betaler så mange penge for at leje et jakkesæt, går man udfra at det passer og er i orden - ikke en skjorte der er he3 lt gul, så nedslidt at der næsten er huller i stoffet. Vi har betalt for en skjorte der ikke passede, og vi har hverken fået en undskyldning eller penge retur for skjorten.

31 de mayo de 2019
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Super sød betjening

Super sød betjening, lejet brude tøj til mand, oveni købte laksko, til 799,- men blev ikke brugt og har ikke været på, så var ikke i tvivl om at de bare kunne refunderes, pga fortrudt køb, som alt andet man køber ...men nej, vi ringede til ejeren, Tina, de kunne ikke returneres, selv om der var lagt mange penge til tøj ??? Må man det? Jeg prøvede at spørge efter pris nedslag for at få bare lidt refusion, men intet hjalp, det gør da at oplevelsen, dalede en del, synes det er mega strengt, æske, papir , alt var intakt, selv snører bånd var uberørt, men tænker det ikke er rigtigt at man ikke må fortryde sit køb ?????
Hh Charlotte Carstensen

20 de agosto de 2018

Helt perfekt

Jeg lejede en del beklædning til et event, hvor mange forskellige dele indgik i udklædningen. Alt var tip top med tøjet og Sofies og Tinas service var helt i top. Det er bestemt ikke sidste gang jeg henvender mig til Amorin.
Tak for en god oplevelse og skøn service.

24 de julio de 2017

Hej Nanna.
Tusind tak, for din anmeldelse. Det var en fornøjelse at betjene dig, og vi glæder os til, at du får brug for vores assistance igen:-)
De bedste hilsner
AMORIN

Perfekt - Super service

Fik kigget lidt på hjemmesiden og ringede dem efterfølgende op.
Vi aftalte at jeg kom samme dag og afhentede.
Alt gik fint og efter weekenden afleverede jeg kostumet - dog 1 dag forsent end aftalt pga sygdom. De tog det pænt alligevel og uden en ekstra regning/gebyr osv. Det er god service!

Kan helt klart anbefale dem.

6 de enero de 2015
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt service, produkt og pris

Lejede en smoking til et galla-event. Servicen i butikken på Frederiksberg var enormt hjælpsom og kompetent, og jeg fik endda lagt skjorten ind uden merpris.

Aflevering gik uden problemer på trods af lidt pletter på skjorten - rens er inkluderet i prisen.

Kan kun anbefales!

18 de noviembre de 2014

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.