Blomsterne står her efter 8 dage stadig utrolig flotte. Det er meget imponerende, og glæden ved at give (og modtage) blomsterbuketten er flere gange blevet påskønnet. Infoflow kunne optimeres. Øn... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Flot blomst leveret til tiden, og klar med svar på spørgsmål, da jeg ikke kunne finde ud af online bestilling, super service og smil på læben. 👍👍👍
Bestilte en bårebuket via nettet, utrolig flot buket i de farver der var på billederne på hjemmesiden. Det hele var som forventet 😊
Super hurtige Super flink og empatisk betjening Super levering Alt fint! Tak for blomsterne til lillemors kirkelige farvel 🙏🏼 I kan hermed forvente flere bestillinger fra undertegnede.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Smukke buketter og lækre gavekurve til alle anledninger. Vi bringer ud til en masse nærliggende byer i Østjylland. Besøg også vores hyggelige blomster- og plantebutik i Herskind udenfor Galten. Bestil nemt blomster online på bringblomster.dk. Vi leverer med en hilsen fra dig!
Información de contacto
Langelinie 75, Herskind, 8464, Galten, Dinamarca
- kontakt@bringblomster.dk
- www.bringblomster.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Flot service
Blev ringet op, da man undrede sig over, at jeg ikke havde udfyldt det bestilte kort. Det er flot service!
Det var nemt at bestille fra…
Det var nemt at bestille fra hjemmesiden. Fine billeder af produkter. Levering til (mor) var super og hun var meget glad for sin nye beplantning. Jeg er tilfreds og anbefaler dette sted
Flotte buketter og go' service!
BringBlomster ville få 5 stjerner
BringBlomster ville få 5 stjerner, hvis de fik tjek-ud funktionen optimeret. Jeg måtte bruge alt for lang tid på at undersøge, hvordan en bårebuket kunne leveres til en kirke. Jeg blev også lidt irriteret over, at jeg ikke kunne få oplyst de samlede udgifter før efter tjek-ud.
Smukkeste begravelses krans!
Smukkeste begravelses krans!
1:1 med billedet vi bestilte ud fra.
Den fik så megen ros ❤️
Kurven kom frem uden kort
Kurven kom frem. Det var dog ikke muligt at medsende et kort, så modtageren vidste ikke hvem det var fra.
Vi var således nødsagede til at kommunikere med modtageren om, at kurven skam var fra os. Noget uheldigt, at blive bragt i denne situation. Hos Interflora kan man selvfølgelig vedhæfte kort - det gjorde vi sidste gang og det må vi så gøre igen fremover.
Levering samme dag og en meget fin buket
Levering samme dag og en meget fin buket
Smukke buketter
Blomster derfra er altid friske. Laver smukke buketter som holder længe. Meget flot service
Rigtig god info på hjemmesiden
Enkel og lett å bestille
Enkel og lett å bestille, selv fra Norge.
Topp service og informasjon om mottatt bestilling og leveranse.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.