3,8

Muy bueno

Super god kundeservice

Super god kundeservice! Efter jeg havde lagt min ordre, ville jeg gerne tilføje en Click2fit-løsning, hvilket overhovedet ikke var noget problem at ændre og fik hurtigt svar fra en medarbejder. Gardinerne blev leveret inden for den tidsramme, der blev lovet på siden, og er utroligt flot udført.

Hvis jeg får brug for gardiner igen i fremtiden, vil jeg helt sikkert vælge Tuiss igen :)

6 de octubre de 2025

Kendte ikke til firmaet men tog chancen…

Kendte ikke til firmaet men tog chancen da deres svenske side virkede troværdig og jeg samtidig fik snakke med den danske kundeservice. Har købt 9 rollegardiner med motor af modellen Titan atomic og fået sat 5 af dem op i dag. Målene jeg indtastede passede perfekt og både appen og fjernbetjeningen har virkede perfekt 😀 Har svaret over 15000 og fået motor på alle gardiner. Kan varmt anbefales herfra. Det eneste jeg kan sætte en finger på er, at man kunne fortage nogle tilføjelser på siden, som efterfølgende ikke kunne lade sig gøre. Det fik jeg så modregnet efter bestillingen.

9 de marzo de 2025