Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter min mening, et af de bedste, hvis ikke det bedste, sted at nørde hardware og review´s. Og uden tvivl det bedste danske hardware forum og køb/salg. Medlemmer og crew er altid klar med gode råd,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Udmærket side, men nyhedsbrevene kunne være en del bedre. Hvorfor modtage nyhedsbreve når man skal ind på deres side for at læse nyhederne? Til dem der skriver det ikke er en e-shop...: "Trustpilot... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der er mange anmeldelse af forskellige slags hardware. De er godt skrevet, og der bliver ikke lagt fingre imellem hvis produktet ikke lever op til forventningerne. Forum er også godt, men man skal dog... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

denne side er jo dybt afhængig af forummet og det har en eller anden måde at tiltrække det gode folk som ikke flamer og det er sgu dejligt i forhold til andre lignende sider.. selve siden er specielt... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de informática
  2. Tienda de ordenadores y accesorios
  3. Compañía de software

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Kort om Hardware-TEST.dk For at starte ved begyndelsen, så blev Hardware-TEST.dk (HT) startet som et projekt i kølvandet på at HeO kort tid forinden havde startet OverClocking.dk. Jeg synes at der manglede et forum hvor læserne kunne læse om de nyeste og kommende hardware produkter - og da jeg både privat og fra mit arbejdsliv, havde en hel del kontakter til IT verden lå det mig ikke så fjernt at gøre noget ved det, i form af at starte en web side op. Lange og mange snak med HeO, samt det faktum at vores kemi passede utroligt godt sammen gjorde at vi sammen fandt et koncept hvorfra HT i slutningen af år 2000 opstod - så jeg kunne ikke ha' ønsket mig en bedre løsning, hvilket også har vist sig i årenes løb. Hensigten med dette koncept var, at fordi der i efteråret 2000 opstod et behov for at splitte det redaktionelle materiale på OC, da der efterhånden hobede sig mere og mere hardware op til test, der ikke var direkte relateret til læserne på OC. Derfor traf vi beslutningen at stifte et testcenter der kunne anmelde disse produkter samt levere artikel materiale til OC. Vores design på HT blev ændret en hel del det første år og vi var jublende lykkelige da vi i slutningen af 2001 efter kun knapt et år online, kunne se tilbage på at have opnået over 40.000 besøgende på en hel måned : - et tal der i dag er mere end firdoblet. Ganske hurtigt udviklede vi HT, i kraft af vore kontakter og skribenter til en kendt og respekteret kilde i både ind og udland af hardware information. En del af disse personer er stadigvæk en stor del af HT's crew, heriblandt Jesper Moeslund (Greforb) samt Klaus Bang (B@NG) som i dag er medejer af HT/OC og vores PR Manager. Arbejdsopgaven med at drive OC var nogen gange så stor at HeO ikke kunne få det til at hænge sammen med familie og 8-16 job osv. da OC trods alt stadigvæk "kun" var et hobby projekt. Derfor valgte HeO i 2003 at trække sig helt ud af OC og overlade ejerskabet fuldt og holdent til mig, da han havde visioner og startede eget firma op. Dette gjorde at der på både HT&OC er blevet en del omrokering i vores redaktion der styrer vore sider for at arbejdsopgaverne kan løses. Redaktør for begge sider er i dag et kendt ansigt, nemlig Lars Stockholm (Lockheed) og uden redaktionelt materiale på siderne er hverken OC eller HT ikke meget værd, så naturligvis bærer vores skribenter i høj grad æren for vores sides succes, så de bør naturligvis også nævnes her - den aktuelle stab af skribenter kan ses under punktet kontakt i menuen. Afslutningsvis kan jeg kun sige at der er lagt meget arbejde i HT for at få den til at se ud som i den gør nu, så jeg håber i kan li' den og må få mange hyggelige stunder på den. Vi er langt fra færdige og der vil blive videreudviklet undervejs, så der skulle gerne være mange flere ting for jer brugere at se frem til undervejs når i besøger os.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Udemærket grundlag. Elendig ledelse

Jeg kom ind på hwt.dk, lige efter at det var gået fra at hedde overclocking.dk. Men det vidste jeg ikke rigtigt noget om dengang og var også ligeglad for det var en dejlig side for en dreng som mig der gerne ville være god til computere.
Der var en god hjælp at hente, men som det skred frem blev der flere og flere irratationsmomenter ved siden.

1. Mange derinde er ret unge og det ender ofte i total mudderkastning og flaming over små ligegyldige ting. Og ofte endte det i offtopic snak det hele.

2. det var jo så her at crew og og ejerne af siden skulle gå ind og sætte nogle ting på plads for at rette op på skibet. De forsøgte de så også, men på utrolig barnlig maner.
De slettede indlæg uden nogen form for system. Uddelte advarsler til højre og venstre og skelnede ikke mellem om det var voksne meget erfarne brugere eller en totalt newcommer.
Da det udløste en hvis kritik af ledelsen og staff, blev der bare svaret igen med endnu flere restriktioner og advarsler. Meget saglig kritik blev totalt overhørt og hvad brugerne ønskede blev tilsidesat af Steen, der ejer siden, af kommercielle grunde = penge.

Er man 15 år og har lige fået hår på den og en pc i fødselsdagsgave er det stadig et okay sted at gå hen hvis man er klar til lidt flamewar.

3 de agosto de 2008

Totalt fed side.
Bruger den næsten hver dag... Man kan altid få hjælp og give et godt råd hvis der er nogen der har brug for et.

12 de junio de 2008

Super site!

Har brugt HWT siden 2000 og det har gennem tiden kun forbedret sig og været frontløber på mange områder. Kan klart anbefale andre at læse indholdet og bruge deres forum hvis de skal bruge hjælp.

18 de mayo de 2008

No title

Har været bruger af denne side i snart fire år, dejligt stort og bredt forum med ordenlig tone. Stort Køb/salg, masser af nye artikler, samt nyheder.

Bruger den dagligt.

4 de marzo de 2008

No title

Super god side. Med mange spændende artikler og HW-tests.

Aktivt forum med en god tone. Og en rigtig aktiv markedsplads.

Alt i alt two thumbs up :-)

31 de enero de 2008
Valorada con 4 estrellas sobre 5

No title

God side med fine nyheder, godt forum og gode artikler. Ikke de store anmærkninger herfra. Bruger siden dagligt

19 de enero de 2008
Valorada con 1 estrellas sobre 5

No title

ikke nogen speciel god side

forummet er mildest talt noget bæ.

og så er der sikkert nogen der spørger hvorfor. jo de har lige vedtaget at der ikke mere er muligt at have en signatur derinde længere.

og mig som der troede det var et af de bedste hardware forummer. men næ nej det var det altså absolut ikke. nu når de fjerner muligheden for alle at have en signatur. bliver denne side jo pludselig til et helvede. nøjagtigt lige som hol.dk

men en ting der er et stort plus er at der stortset altid kommer nye tests osv. det er jo najs

har nu haft min bruger derinde siden 2004 og så indtil for kort tid siden hvor jeg droppede dem.

så nej denne side kan altså ikke andbefales

mvh MJENSEN

23 de septiembre de 2007

No title

Mmm rigtig fin side, de gør sku et godt stykke arbejde for at være up to date med de ting der sker inden på siden, har selv været bruger der inde i snart 1½ år. det eneste jeg godt kunne tænke mig fra deres side, var at evt, tænke på en shop der inde, fordi det er jo en side hvor der er mange der har styr på enmer vedr. Computer osv. Så jeg kan da sige, hvis de åbnede en shop, så ville jeg helt klart kun bruge dem. De virker også som loyale , rigtig hjælpsomme og forstående over for nye bruger .. :=) Men ellers 5 Stjerner herfra, Godt arbejde HWT.Dk !!!

9 de septiembre de 2007

No title

Til dem der skriver det ikke er en e-shop...: "Trustpilot gør det nemmere for dig at vurdere pålideligheden af en virksomhed, du besøger på internettet. Vi samler den information om virksomheden, du selv skulle have brugt kræfter på at finde, og underretter dig automatisk hvis vi har fundet positive eller negative forhold der kan påvirke dit valg (eller fravalg)."

9 de septiembre de 2007

No title

Har været med i et par år og startede da siden var delt i 2 (overclocking.dk og hardware-test.dk). Der er sket en del siden, men det er stadig de samme gamle folk, som man ser i forum :)

28 de agosto de 2007

No title

Har været bruger der siden 2003, og lige siden har det været en supergod side. Masser af spændende artikler og et godt forum. :-)

Valorada con 2 estrellas sobre 5

No title

Er ikke en eshop, men man kan da være heldig at købe noget billigt hardware...uden kvittering.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

No title

Moderatorerne er efterhånden begyndt at gå over stregen. De klarer ikke selvkritik særligt godt. Er blevet for mainstream. Men generelt et godt site, med gode, seriøse anmeldelser, og mange af dem. Den bedste hardware-site på dansk. Plus en stor bruger-gruppe der altid er klar til at hjælpe.

No title

Jeg har nu været medlem af denne side i over et år nu, og jeg er 110% tilfreds med forumet og Køb/Salg afdelingen.

Mvh. Mikkel/ HWT Member.

No title

Fed hardware side.. Den bedste i danmark efter min mening..
Dog kunne de godt få gjort så man kunne poste billeder direkte i trådene.

No title

En af de mest seriøse hardware sider på nettet, salg & køb forum, bliver kørt meget seriøst, og man kan evt. spørge andre brugere om, en anden bruger er troværdig, rigtig godt sted :)

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.