lyngeskole.aula.dk Opiniones 2

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Advarsel til tilflyttere

Advarsel til tilflyttere: Hold jer langt væk fra 4. årgang (4.A) på Lynge Skole! (2015 børn)
Det er desværre gået galt med denne årgang allerede siden 1. klasse. Ledelsen har været alt for langsomme til at gribe ind og burde have trådt i karakter langt tidligere. Resultatet er, at vi nu har en årgang, der ligger på 2. klasses niveau – simpelthen under al kritik. Vi venter spændt på at få mulighed for at flytte vores børn til Allerød Privatskole.

5 de diciembre de 2025
Opinión espontánea
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vores oplevelse af Lynge Skole har…

Vores oplevelse af Lynge Skole har desværre været præget af stor frustration – især i forhold til skolens ledelse. Særligt da vi havde vores barn i indskolingen har vi gentagne gange oplevet fejl, manglende opfølgning og en generel uoverskuelig håndtering af sager.
Selvom indskolingslederen (Nxxx.) fremstår imødekommende og udstrålingen er god, har vi oplevet, at det ikke afspejler sig i det praktiske arbejde. Vi har gennem tiden været udsat for flere fejl og manglende overblik, hvilket giver os indtrykket af en meget overfladisk tilgang til ledelsesopgaverne.

Alt ser ofte pænt og professionelt ud på overfladen, men når man som forælder står med et barn, der har brug for ekstra støtte, opleves der ikke en reel handling eller solid opfølgning bag facaden. De fratager sig hurtigt deres ansvar og flytter fokus over på “det handler om
hjemmet”

For vores familie har det givet en følelse af usikkerhed og manglende tryghed, og vi håber, at skolen på sigt vil styrke ledelsen – så både børn og forældre kan få en mere stabil og professionel oplevelse. Så en skole der udstråler (bedste skole) men krasser man lidt i overfladen ja så finder man hurtigt ud af at det er spil fra galleriet.

Vi er ikke i tvivl. Vores yngste kommer ikke til at have skolegang på Lynge skole, når hun skal starte børnehaveklasse til august 2026. Mega ærgerligt i og med vi bor i byen.

Hilsen mor til 3

9 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.