Jag är bara tillfälligt här i Jönköping på grund av jobbet. Testade Max drive-thru och oj, vilken lång kö! Det gick väldigt långsamt och det var inte många bilar som fick plats i kön. Några bilar fram... Ver más
Beställde 2 hamburgare på max (takeaway). Nordstan Göteborg. Väl hemma så öppnar jag förpackningarna och blir helt förvånad då själva burgarna saknas.! Det är bara bröd sallad osv med. Ringer dem... Ver más
Idag köpte vi burgare på Max och drickan var okolsyrad pommesen var kalla. Jag sa tydligt vilken hamburgerbröd jag skulle ha och fick en helt Annan vegetarisk burgare med chese fries som jag bad om... Ver más
Tidigare har det 9/10 gånger saknats delar av beställningen via driven vilket är otroligt surt när man kommer hem. Trots att jag av denna anledning brukar dubbelkolla har det saknats delar av sallad... Ver más
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Max startade redan 1968. Ambitionen är den samma som för över 40 år sedan - med de bästa råvarorna ska vi servera de godaste hamburgarna. Välkommen in!
Suecia
- www.max.se
Sätter inte min fot något mer på en max…
Sätter inte min fot något mer på en max resturang ,senaste två gångerna fått kall hamburgare,sista gången bad ja om att få en ny gjord ,tji fick ja för den ,höll med lite tur kroppstemperatur
Något jävulskt uselt …. 15 år sedan nästa dom fanns ,men mycket har hänt sedan dess till det sämre
Max Hudik
Max Hudik. Skitigt på golvet och inne på toa, skräpigt vid läsken. Det må vara ca 10 år gammalt och slitet men rent borde man ändå kunna hålla. En toapappershållare var trasig men lagad med ett plåster!!!
Bordsbeställning
Hur tänker man när man har bords-beställning/servering även på sin uteservering! När man måste gå in för att hämta dricka och servetter?
Dåligt kundbemötande
Dåligt kundbemötande. Maten var kall o smaklös.
Känner inte alls igen Max på Storheden i Luleå längre
Uselt
Åkte genom dirve thru på max i märsta nyss,, Inte en siffra rätt 🤥
Total språkförbistring med den som tog min order.
Väl hemma konstaterar vi att det fattas mat + den är kall.
355:- i soptunnan.
Nämnas kan max Märsta va helt ok förr🫨
2h väntetid
1 timme väntande jag på maten oc till slut gick jag hem tomhänt..
Den ”nya” Max på Kungsgatan (alltså…
Den ”nya” Max på Kungsgatan (alltså inte Hötorget) är helt fantastisk. Så otroligt trevlig personal som alltid hjälper än med allt. Allt känns så fräscht då det är världens trevligaste personal som alltid städar och plockar undan!!! Går endast till denna då maten också alltid är god
Nya max i Sandviken fick betyg 0.1 av…
Nya max i Sandviken fick betyg 0.1 av 10 möjliga. Kalla pommes och ej färdig stekta hamburgare. Under de senaste åren har kedjan blivit sämre men nu värre än någonsin. Blir inge mer max för vår familj.
Inga flera chanser.
För ett par år sedan slutade familjen äta på Max när vi var ute på biltur. Vi tyckte maten blev sämre och sämre. Igår råkade jag prova igen. Burgaren var slarvigt ihopsatt, ljummen och allt annat än värt pengarna. Sen blev jag magsjuk på kvällen. Så tråkigt att se hur Max slarvar och gör bort sig. Vad hände med detta företaget!?
Supermumsigt
Supermumsigt. Bra klimatarbete. Trevlig personal. Ofta riktigt bra erbjudanden.
Flortunn besvikelse.
Jäkla vad dålig maten successivt har blivit där dom senaste 5 åren. Exakt som någon skrev tidigare så är köttet mer som ett pålägg numera. Nej bättre var det förr. Tack och adjö.
Blev matförgiftad efter jag åt där
Blev matförgiftad efter jag åt där, maten blev klar på mindre än en minut så skulle vilja tro att maten redan var klar
Värdelösa på att fixa rätt grejer
Förra gången jag beställde så beställde jag en hamburgare utan tomat, fick en med tomat vilket jag är allergisk mot.
Den här gången beställde jag mozzarella sticks och fick västerbottenost sticks.
Båda gångerna var det bara att slänga då jag inte har någon annan som kan äta det istället. Långt ifrån första gångerna också.
Hjälper inte heller att såsen alltid är på kanten av hamburgarna istället för i mitten, samma med alla tillbehör.
Anlita folk som vet vad dom sysslar med och bryr sig om att göra rätt. SPECIELLT när det gäller eventuella allergier.
Såklart orkar man inte åka tillbaka och tjafsa över 25kr eller 100kr hit och dit när det kostar 30 spänn bara att åka fram och tillbaka och min tid är värd mer.
Detta var på lännas max.
Äter man på plats kan man iallafall klaga men är inte så aktuellt när man alltid tar med sig för man inte vill äta i deras högljudda lokaler.
Kommer hädanefter bli tvungen att öppna allt i bilen, kolla och provsmaka så man kan klaga innan man åker hem. Att det ska behövas visar på hur lite max bryr sig om att sina anställda ska sätta att det blir rätt över att det ska gå så snabbt som möjligt.
Ni har för dåligt restaurang
När jag kom till MAX Enköping då trodde jag det skulle ta 10min att maten skulle serveras men min mat var redan klar och jag stod i en halvtimme för att vänta när jag gick fram så var skärmen dålig och den laggade.
Nedskräpning är mycket när jag tittade ut så såg jag en fågel som tog i ett skräp och gick och jag tycker det är inte okej och jag tycker att resturang ägaren borde skärpa sig nu för det var inte fint vid borden det var mat på golvet och de ignorerade på att städa golvet.
MAX skärp er ni får dåliga betyg och det är ni som förlorar på er företag och snart kommer ni gå i konkurs be grund på att ni inte skärper på er.
1. Ni städar aldrig
2. Ni är kommer aldrig kunna lägga skylt på inga nedskräpning
3. Skärp på er
Ta ansvar Max!
Det är faktiskt på tiden att Max hamburgare gör mera för att motverka nedskräpning från deras restauranger !.
Bor man i närheten av en Max så är det oftast massvis med skräp från deras restauranger slängt både här och där.
Skräp hör hemma i återvinningen och inte i vår natur eller hav!
Ta ansvar Max!
Hälsar inte gäster välkommen och fick…
Hälsar inte gäster välkommen och fick kall mat både hamburgare och pommes sista gången jag äter på Max i Boden.
Fy vilken lunch….Ursh
Tyvärr har Max blivit så dålig på att…
Tyvärr har Max blivit så dålig på att leverera bra burgare med tillbehör att jag slutade äta där 2024. När jag var i Skellefteå senast beställde jag hamburgare med tillbehör hos Bastard Burgers för att testa deras mat. Vilken upplevelse, jag har aldrig ätit så god hamburgare någonsin och pommes frites var krispiga och supergoda.
Tur att det finns alternativ om man vill käka burgare.
Max gjorde två fel:
Max gjorde två fel:
Levererade från fel restaurang så
leverans tog En timme och tolv min.
Max levererade inte till dörren utan slängde påsen utanför grinden.
Man borde sagt förlåt vi gjorde fel, här är pengarna.
Nu för man en löjlig kamp för att slippa betala.
Det verkar ligga i företagets dna att inte erkänna och förlåt. Vi är ju många som läste ägarens bortförklaringar i snuskskandalen.
Sordin över stämningen - Bra Burgare
Anläggningen är häftigt, har en annorlunda design och layout inne i restaurangen.
Vi möttes av ett direkt deprimerande mottagande av personalen. Alla verkade nedstämda. Ungefär som om de var tvångskommenderade att utföra sitt arbete. Inte ett leende, inte en blick. Absolut undermåligt bemötande.
Hamburgaren smakade gott. Pommesen krispig och fin.
Men tyvärr så låg det en sordin över stämningen i hela den fina lokalen.
Trots all turbulens kring max så gjorde…
Trots all turbulens kring max så gjorde vi ändå ett försök. Ett säkert kort, tänkte vi när vi beställde varsitt frisco-mål till bilen. Fick först vänta 15 minuter, hamburgaren gick inte att känna igen. Näst intill iskall o slarvigt tillagad. Pommesen helt osaltade och sedan inte en enda servett i påsen. Detta var sista chansen från vår sida. Lidingö 20 mars kl 20,30.
Más información sobre otros tipos de reseñas.