Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jag är bara tillfälligt här i Jönköping på grund av jobbet. Testade Max drive-thru och oj, vilken lång kö! Det gick väldigt långsamt och det var inte många bilar som fick plats i kön. Några bilar fram... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde 2 hamburgare på max (takeaway). Nordstan Göteborg. Väl hemma så öppnar jag förpackningarna och blir helt förvånad då själva burgarna saknas.! Det är bara bröd sallad osv med. Ringer dem... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Idag köpte vi burgare på Max och drickan var okolsyrad pommesen var kalla. Jag sa tydligt vilken hamburgerbröd jag skulle ha och fick en helt Annan vegetarisk burgare med chese fries som jag bad om... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tidigare har det 9/10 gånger saknats delar av beställningen via driven vilket är otroligt surt när man kommer hem. Trots att jag av denna anledning brukar dubbelkolla har det saknats delar av sallad... Ver más

1. Restaurante
  2. Hamburguesería
  3. Servicio de takeaway

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Max startade redan 1968. Ambitionen är den samma som för över 40 år sedan - med de bästa råvarorna ska vi servera de godaste hamburgarna. Välkommen in!

1,5

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Beställde mat som skulle levereras till…

Beställde mat som skulle levereras till bilen. Fick vänta en stund innan nån dök upp.
Maten var dock kall. Nån bacon i hamburgarna såg jag inte till heller. Pommesen var hårda o kalla dom med.
Det enda som egentligen var ok
var drycken. Detta var på Svågertorp Malmö . Trist

16 de marzo de 2025

Max i Solna

Max i Solna. Bananflugor överallt bland borden. Nästan inga gäster men ändå smutsiga bord med matrester på stolar osv. Inte konstigt att flugorna trivs. Vill inte veta hur det ser ut i köket. Vi kommer inte komma tillbaka.

15 de enero de 2025

MAX ,Södergatan i Helsigborg

MAX ,Södergatan i Helsigborg
Mycket missnöjd med den s.k dubbla cheese-burgaren som var väsentligt mycket mindre i storlek och mest liknar två tillplattade köttbullar till ett högre pris!
Riktigt dåligt om Max på söder fortsätter i den här riktningen..

3 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dyrare och sämre än konkurrenterna

Har alltid varit lika besviken varje gång jag köper något på Max och det var innan alla snuskavslöjanden.
Dyrare och sämre än sina konkurrenter, tror jag aldrig har ätit något som var gott på Max..

3 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Var på Max i Bromma för en 3 månader…

Var på Max i Bromma för en 3 månader sedan och det var ätbart, men inget att skriva hem om, undrar över undersökning "godaste burgare"? Var Max det ända svarsalternativet? Så måste det varit. Så pinsamt att marknadsföra sig på det sättet och efter den senaste skandalen (kommer nog fler) så behövs både ledningen och marknadsföringsavdelningen bytas ut illa kvickt. Fast det spelar ingen roll, aldrig mer för mig och mina kloka vänner. Köper hellre en korv på macken om jag är stressad

6 de diciembre de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Där jag bor finns två MAX och båda är…

Där jag bor finns två MAX och båda är nedslitna. Man har inte lagt en enda krona på matsalarna sedan öppning. Tycker dock det är godkänt rent i restaurangen.
För lite sedan uppdagades att MAX trädplanteringar orsakar svärlt och nu kommer nytt larm om bristande hygien och gammal mat som serveras.
Detta känner man väldigt väl till, men nu låtsas man vara förvånade.
Som sagt, lite för mycket som inte känns rätt på MAX.

19 de febrero de 2025

Aldrig igen

Aldrig igen. Hade låga förväntningar på mathanteringen, men blev ändå äcklad av hur dåligt ni hanterar vegetarisk mat.
Om du som läsare jobbar inom kök och Richard Bergfors (Max VD) svänger förbi på lunch, snälla spotta i hans mat så han vet hur det känns. 🙂

19 de febrero de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.