Hyggelig og smilende velkomst I butikken på gågaden i Århus idag. Klart gode til relationsbygning, hvilket er vigtigt når man skal "fange" den nye kundegruppe. Sofie sørgede for at min teenager følte... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg kontaktede Message den 6. februar og er nu blevet ignoreret og holdt hen i 2,5 måneder Et par bukser, jeg købte hos dem, smittede voldsomt af og ødelagde min sofa. Den er nu misfarvet og... Ver más
Helt igennem en fantastisk oplevelse.....varerne var nærmest sendt begge gange jeg bestilte inden jeg fik trykket betalt. Mega gode priser og tilbud. Forsendelsene var lige så hurtig. Kæmpe ros og... Ver más
Super tilfreds! :D God service i butik og hurtig levering fra online shop, samt ikke mindst nem og gratis returnering i butik! Jeg er vild med det :D Jeg kunne ikke passe den julegave jeg fik - hen... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
MESSAGE er et multibrand koncept. Vi har 25 butikker i Danmark og 3 i Norge. Vi forhandler mbyM, Second Female, Mads Nørgaard, Dr. Martens, Moves by Minimum, Just Female, Global Funk, Lee, Pico, Project Unknown, Frakment m.fl. 👗 #messagefashion
Información de contacto
A.F. Heidemannsvej 19, 9800, Hjørring, Dinamarca
- info@message.dk
- www.message.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 21% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Uventet og helt fantastisk service !!!
BUTIKKEN I KOLDING ✨✨✨
Jeg var i tvivl om længden på en jakke og forsøgte at ringe på et telefonnummer til Message butikken på Strøget i Aarhus (fundet på Google som sponsoreret resultat).
Jeg kom ikke i gennem og ringede i stedet til Kundeservice. Da de ikke havde en centimetermål på kontoret, anbefalede de mig at sende min forespørgsel på mail, som designerne så ville kunne modtage og svare på. Det gjorde jeg og det er så fint.
Efter et par timer blev jeg ringet op af Message butikken i Kolding.
Det viser sig, at telefonnummeret til butikken i Aarhus ryger til butikken i Kolding.
Den sødeste medarbejder fra Kolding ringede tilbage til mig, da hun havde været optaget af kunder i butikken - og nu havde hun en ledig stund.
Hun spurgte, om ikke hun skulle måle jakkens længde og at hun kunne gøre det med det samme. Hun tilbød samtidig at sende foto til mig på sms, så hun var sikker på, at hun havde målt fra/til det sted, jeg efterspurgte.
Hold da op en sød og imødekommende medarbejder i Kolding og med en service, jeg slet ikke havde forestillet mig 🙌🏻🤩
Wauuuuw og tusind tak, Kolding !!!
2,5 måneder uden svar eller ansvar
Et par bukser, jeg købte hos dem, smittede voldsomt af og ødelagde min sofa. Den er nu misfarvet og skjoldet, efter jeg blot brugte bukserne én aften. De var vasket før brug.
Det er virkelig skuffende, at man som kunde selv skal kæmpe så meget for at få hjælp i en sag, hvor et produkt tydeligvis har forårsaget skade.
Jeg forstår godt, at det må være en møgirriterende sag at skulle tage sig af for et par billige bukser, men min sofa er ødelagt, og det er den pga et produkt, I har produceret og solgt.
I svarede mig den 26. februar med lovning om en løsning for så aldrig at kontakte mig igen… voldsomt uprofessionelt
Lukket før 19
Hej, jeg var på vej ind til butikken 30 minutter før lukketid for at købe noget, jeg havde set på jeres hjemmeside. Desværre kunne jeg ikke komme ind, da døren var låst, og der var personale inde, som ikke reagerede på mig udenfor. Det er rigtig ærgerligt, da jeg gerne ville nå at benytte mig af dagens 40% rabat. Jeg håber, I kan tage det til overvejelse, så det ikke sker igen.
Fnuldret flyverdragt
Iflg kundeservice er det forventet over tid at fyld i flyverdragt, her Jasmine, vandrer ud gennem stof.
Ikke det første år men herefter angiver konstruktør at det kan ske.
Det betyder at jeg nu har en flyverdragt, der før var dark forrest grøn NU er fnuldret hvid med bund af grøn. Fnulder der sidder i stof og ikke kan trækkes ud uden at tage mere fyld med.
Desværre lige over 2 års reklamation. Så læring- 1200kr skal afskrives over 2 år. Kedelig salgsstrategi fra Message.
Kan man give minus stjerner?
Fantastisk som altid
Pakken var hurtigt sendt (som i næsten samme dag). Har altid gode oplevelser med Message.
Købte et par bukser i størrelse large…
Købte et par bukser i størrelse large men modtager en forkert størrelse. Jeg ringer og de LOVER at lægge et par til side i den rigtige størrelse og sende dem og jeg skal selvfølgelig ikke betale returfragten. Alligevel refundere de mig “hele” beløbet minus returfragt. Jeg ringer igen og nu er bukserne i min størrelse udsolgt og kan altså ikke sendes og var aldrig blevet lagt til side. Jeg er så skuffet og ærgerlig over alt den tid jeg har brugt på en fejl webshoppen laver. Jeg fik refunderet fragten men ingen bukser.
Jeg handler et andet sted næste gang. :-(
Venlig service, men forældet setup
Overordnet set god service i butikkerne. Jeg synes dog det er enormt ærgerligt, at webshoppen og butikkerne ikke er mere integrerede. F.eks. fik jeg et tilgodebevis i butikken - og dette kan jeg ikke bruge på webshoppen. Det virker ret ufleksibelt og forældet.
Sød ekspeditrice pakkede gaven smukt…
Sød ekspeditrice pakkede gaven smukt ind ved afhentning
Varen kom som lovet ;-)
Fik først af vide 7 dage efter…
Fik først af vide 7 dage efter bestilling at varen er udsolgt ØV det er godt nok sent
Hurtig levering
Dejlig hurtig levering og skønt man kan bytte/returnere i butik
Total dårlig service i kolding…
Total dårlig service i kolding storcenter (ved ikke om det gælder alle butikker)
Jeg havde købt et par bukser med 40% rabat som var en rabat de kørte med på alle deres nye varer
Så modtager jeg og kan se at størrelses guiden på hjemmesiden slet ikke passer og bukserne var alt for små
De nægter så at give mig et andet par eller bestille dem hjem og lave en ombytning
Den eneste mulighed der er hvis jeg vil have et nyt par så kan jeg betale de 40% jeg sparede og dermed betale hele prisen for at få dem
HOLD JER FRA MESSAGE KOLDING STORCENTER
Det startede med, at jeg var forbi Kolding Storcenter den 8/10 om morgenen. Der var et hul ved skridtet på mine bukser, og det var tydeligt, at det ikke var selvforskyldt, hullet sad midt på. Sælgeren siger: "Du har nok sat dig fast i noget", helt klart for at undgå at skulle sende dem til reklamation. Højst sandsynligt fordi hun ikke ville have, det gik ud over hendes salgstal, hvis jeg valgte at få pengene tilbage, bukserne er jo stadig inden for reklamationsretten.
Hun afslutter med at sige, at hun ikke kan gøre noget, fordi det ikke tæller som en reklamation.
Jeg spørger: "Hvad vil du have, jeg skal gøre? Bare smide dem ud?"
Hun svarer: "Ja… der er ikke noget, jeg kan gøre." Come on????!! Uforskammet medarbejder.
Jeg går derfra og skriver en mail til kundeservice. Kort tid efter bliver jeg kontaktet af butikschefen.
Helt ærligt, så føltes det som om, hun bare var på medarbejderens side.
Selvom hun sagde: "Vi skal nok hjælpe, så længe du har en bon", så virkede det ikke som om, hun reelt prøvede at finde en løsning.
Fair nok, jeg har selv arbejdet i Message i Kolding Storcenter fra 2018 til 2021, så jeg kender reglerne om, at man skal have en bon.
Men jeg blev også lært op i, at man giver god service, netop for at skabe glade kunder og god omtale, både af brandet og butikken.
Ofte gav vi et tilgodebevis, hvis kunden havde mistet bonen.
I mit tilfælde, fordi jeg havde mistet bonen, blev der bare sagt: "Hvis du har bonen, skal vi nok hjælpe dig."
Og det var dét. Ikke noget med tilgodebevis (buksens pris) eller noget andet.
Jeg spurgte, "Hvis jeg har dato og beløb fra min netbank, kan det hjælpe?", det kunne ikke bruges.
Jeg spurgte, "Kan I finde en bon, hvis jeg har en præcis dato?", heller ikke, fordi de ikke har det samme system.
Og når det gælder reklamationer, sagde vi altså tit: "Pyt, I får bare et par nye bukser", fordi det er tydeligt, at varen er fra Message, kunden gik glad ud fra butikken. VIGTIGT!!
Jeg har et par frakment bukser, som er købt i Message Kolding Storcenter i februar. Det er tydeligt bukserne er derfra, det kan man jo ikke løbe fra.
Jeg fik bukserne lagt op, og jeg har stadig en besked fra Message medarbejder hvor hun skriver jeg kan hente bukserne. Endnu et bevis på, at bukserne er købt der.
Nu har jeg et par bukser, jeg er rigtig glad for, med et hul midt i skridtet, som jeg ikke kan bruge længere. Jeg har betalt 500-600 kr. for noget, jeg hverken kan bruge igen ej heller få byttet, bare fordi jeg ikke har bonen.
Jeg må bare sige, at der er nogle virkelig dårlige medarbejdere i Kolding Storcenter. Og deres servicemind er = 0.
Jeg handler ikke i Message igen, hvis det er den form for service, I yder nu.
Og jeg kommer heller ikke til at anbefale andre at gøre det. I siger der er 2 års reklamationret, men i holder jer ikke inden for det?
Jeg håber, Carsten, skifteren af Message, ser det her.
Forhåbentlig giver du dine medarbejdere en lærestreg eller to.

Respuesta de MESSAGE
Ubehagelig ekspedient
Var i Message i Herning Centeret. Min datter prøvede en jakke fra kollektionsprøver. Vi stod nogen minutter og snakkede om hun ville bruge 300 Kr. hvor meget hun skulle arbejde for at købe den osv. mens vi grinede lidt af situtationen. Vi endte med at blive enige om at vi gik videre for at købe en fødselsdagsgave, og så kunne hun tænke om hun ville købe den, og så købe den når vi kom forbi igen, og hun hang den på plads igen. Vi gik over i Quint for at se på herreskjorte da der kom en ekspedient fra Message rendende efter os for at høre hvor jakken var. Vi fortalte at den var på bøjlestangen igen. Hun gik, og jeg kunne se at hun ikke engang kiggede på stangen for at tjekke om jakken var der da hun gik forbi. Den hang meget synlig, var den eneste af sin slags, og hun kunne ikke undgå at se den. Føj hvor må hun ha en træls smag i munden. Lad være med at beskylde for noget uden at tjekke først
Højt serviceniveau
Mine stjerner går især til de sødeste piger i butikken på Frederiksberg. Altid får jeg god og brugbar hjælp og får inspiration til at prøve noget nyt.
Højt serviceniveau, godt humør og opmærksomhed på alle kunder er det jeg møder der.
Dårlig service og skjulte regler
Købte en jakke med 50% rabat i Message på Fisketorvet. Da den ikke passede, fik jeg først efter købet at vide, at tilbudsvarer ikke kan returneres – en regel der hverken blev nævnt ved kassen eller skiltet i butikken. Jeg kontaktede kundeservice med håb om en løsning, men har intet hørt, selv efter flere uger. Uprofessionelt og uigennemsigtigt. Handler ikke der igen.
Dårlig kundeservice
Jeg har handlet hos Message i mange år, men desværre har jeg oplevet, at kundeservicen er blevet markant dårligere over tid. For nylig købte jeg en vare på udsalg en fredag, men besluttede dagen efter at bytte den til noget andet. Da jeg kom tilbage til butikken, fik jeg at vide, at udsalgsvarer ikke kan byttes. Dette stod angiveligt på et lille skilt, men det var ikke noget personalet havde gjort opmærksom på ved købet. Det virker som om Message er begyndt at gå mere op i regler end i god kundeservice og det er ærgerligt.
Virkelig dårlig kundeservice
Virkelig dårlig kundeservice
Jeg sendte en pakke retur d 24/6 og har så fundet ud af den er sendt forkert retur, jeg har derfor skrevet med kundeservice flere gange og de siger de ingenting kan finde selvom GLS kunne oplyse mig, hvordan pakken så ud og at den er leveret retur d. 26/6.
Syntes det er ringe da den er leveret retur, og at jeg så ikke kan få mine penge retur da de mener den ikke er kommet.
Det burde kunne lade sig gøre når pakken er leveret retur.

Respuesta de MESSAGE
Reparation i stedet for ombytning
Først var jeg en lille smule frustreret og utilfreds, da Message ikke ville ombytte min jakke, som var gået i stykker, men i stedet sende den til en skrædder. Men så tænkte jeg mig om... Message gør det helt rigtige!
Det kan godt være, at jakken er billig at ombytte for dem, og de får en tilfreds kunde omgående. Men de vælger i stedet at begrænse overforbrug og tilrette småfejl på et produkt, som ellers er i rigtig god stand - i stedet for at smide ud.
Dét er vejen frem. Skud ud til Message for at tage den rigtige vej, ikke nødvendigvis den nemmeste.
Reparationen gik i øvrigt meget hurtigt :)
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.