Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hyggelig og smilende velkomst I butikken på gågaden i Århus idag. Klart gode til relationsbygning, hvilket er vigtigt når man skal "fange" den nye kundegruppe. Sofie sørgede for at min teenager følte... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg kontaktede Message den 6. februar og er nu blevet ignoreret og holdt hen i 2,5 måneder Et par bukser, jeg købte hos dem, smittede voldsomt af og ødelagde min sofa. Den er nu misfarvet og... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt igennem en fantastisk oplevelse.....varerne var nærmest sendt begge gange jeg bestilte inden jeg fik trykket betalt. Mega gode priser og tilbud. Forsendelsene var lige så hurtig. Kæmpe ros og... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super tilfreds! :D God service i butik og hurtig levering fra online shop, samt ikke mindst nem og gratis returnering i butik! Jeg er vild med det :D Jeg kunne ikke passe den julegave jeg fik - hen... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de noticias

Información proporcionada por diversas fuentes externas

MESSAGE er et multibrand koncept. Vi har 25 butikker i Danmark og 3 i Norge. Vi forhandler mbyM, Second Female, Mads Nørgaard, Dr. Martens, Moves by Minimum, Just Female, Global Funk, Lee, Pico, Project Unknown, Frakment m.fl. 👗 #messagefashion

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 21% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt igennem en fantastisk…

Mega gode priser og tilbud.
Forsendelsene var lige så hurtig.
Kæmpe ros og ikke sidste gang jeg handler her.

26 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg havde bestilt en vare til…

Jeg havde bestilt en vare til afhentning i butikken og fået ordre bekræftet den.
Ved afhentning er der blevet leveret en forkert størrelse og butikken kan kun tage varen retur og sætte pengene på mit kort. Beskeden er at jeg skal genbestille og betale fragt igen. Det er urimeligt og ufleksibelt.

19 de diciembre de 2023
Logotipo de MESSAGE

Respuesta de MESSAGE

Hej Anna-Dorthe
Vi er ked af at du har modtaget den forkerte vare.
Det er korrekt at butikken ikke har alle varer på deres lager og derfor ikke altid kan tilbyde en nem og hurtig ombytning.
Når du bestiller til butik (som du har gjort) betaler du dog ikke fragt.

Jeg kan se at du har lagt en ny ordre hjem til dig og betalt for fragt. Den vil vi gerne refundere for dig og håber at sagen er ud af verden.

Skulle der være andet som vi kan hjælpe med, skriv gerne en e-mail til message@online.dk

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.