Carsten er et utroligt produktivt…
Carsten er et utroligt produktivt menneske og har styr på sine sager!!! Jeg vil til enhver tid anbefale Carsten og vi har et mega godt samarbejde. Tak for dig Carsten, THEGUS Byggerådgivning
Vi har benytte os af Thegus Byggerådgivning, som har tegnet et dejligt hus for os. Som med alle andre projekter, var der små bump på vejen, men alt blev løst, og vi kan kun anbefale Thegus til andre.
Vi fik tegnet hus og man søgte byggetilladelsen for os, og nu er vi således i gang med at bygge. Tak Thegus
Min familie og Jeg har været i gennem en stor renovering af vores hus. Carsten har været med fra start til slut at sikre at projektet kørte på skinner og er medskyldig i at vi er kommet i mål med det.
Carsten har været punktligt, overholdt aftaler og ikke mindst været en kæmpe sparringspartner og hjælp til at få skabt det rigtige hjem. Alt fra tegninger, planlægning og dialog med håndværkere.
Ydermere hjalp Carsten os med en stor forsikringssag der opstod i forløbet. Dette var aldrig lykkedes uden hans vedholdenhed og professionelle tilgang!
Kæmpe anbefaling herfra.
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.