Viessmann Climate Solutions BE Opiniones 1940

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hebben onlangs zonnepalen en de omvormer met bijhorende thuisbatterij van Viessmann gekocht. Op hun site en via onze installateur vonden we dat we bij deze aankoop een cashback cheque van 300... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pour l'instant la pompe à chaleur n'est pas assemblée mais se trouve dans mon garage, dès que l'électricien aura terminé son travail, le chauffagiste pourra monter la pompe à chaleur. En ce qui conc... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Installation soignée par équipe de mrs Degrande Sylvain. Très professionnel. A recommander . Matériel Viessmann au top . Rien a dire de plus. Si vous voulez du bon et de la qualité. Prennez Degrand... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

notre vieille chaudière HS. réaction et exécution excessivement rapides. un visuel propre du travail un meilleur silence (la machine est dans buanderie) un ressenti plus rapide de chaleur des ra... Ver más

Información sobre la empresa

5. Proveedor de equipos de generación de energía solar
  6. Proveedor de sistemas solares para agua caliente

Sobre Viessmann Climate Solutions BE

Escrito por la empresa

Creating living spaces for generations to come

Viessmann, Creating living space for generations to come

Founded in 1917 as a heating technology manufacturer, and now part of Carrier, today we are one of the world’s leading providers of efficient climate (heating, water and air quality) and renewable energy solutions. Creating living spaces for generations to come – this is the responsibility that we take on every day together with our (trade) partners.

Warmtepompen Pompes à chaleur

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Valorada con 4 estrellas sobre 5

APRES 35 ANS J'AI DU CHANGER MA…

APRES 35 ANS J'AI DU CHANGER MA VITOCELL-UNIFERRAL .COMME LA CHAUDIERE N'A PLUS RIEN A VOIR J'AIMERAIS PLUS D'EXPLICATION.

Respuesta de Viessmann Climate Solutions BE

Merci de contacter l'entreprise qui a remplacé la chaudière pour obtenir plus d'informations. L'installateur pourra vous fournir les explications nécessaires et, si besoin, demander plus d'infos à Viessmann.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Cashback aanvraag snel indienen!!!!

Ik had mijn factuur van mijn warmtepomp op 15/12/25 ontvangen maar doordat dit bij mij in het bedrijf ook de drukste periode is deed ik de aanvraag maar in januari, resultaat ik kreeg geen cashback aangezien er al een nieuwe voor 2026 was opgestart. Iemand bij viesmann op het kantoor had dit volgens de regeltjes en veilig achter haar pc beslist ookal had ik vriendelijk een mailtje gestuurd.

Via mijn architecte en loodgieter toch geprobeerd om dit rond te krijgen door de vertegenwoordiger in te schakelen en het nodige mailverkeer met het kantoor van Viessmann België door te spelen. En dan lukte het wel, dit ging over 500€ die ik dan normaal gezien eerst niet kreeg.

Ik denk dat we daar allemaal hard voor moeten werken en ik ben zeer blij dat dit gelukt is.

Respuesta de Viessmann Climate Solutions BE

U zal begrijpen dat we ons bij het goedkeuren van de energiecheques aan onze eigen condities moeten houden waardoor deze in eerste instantie werd geweigerd.
Uiteindelijk heeft u de 500€ toch ontvangen en werd er een uitzondering voor u gemaakt omdat u de laatste 2 weken van december niet de tijd had om uw aanvraag in te dienen.
We vinden het dan ook bijzonder spijtig dat u hiervoor één ster geeft terwijl wij ons flexibel hebben opgesteld en voor u een uitzondering hebben gemaakt.

Snelle reactie

Snelle reactie! Correcte afhandeling van de cashback.

Respuesta de Viessmann Climate Solutions BE

Bedankt voor de fijne reactie, daar doen we het voor!

Wat loopt er niet mis?

Wat loopt er niet mis?
Zeer degelijke producten maar het bedrijf deugt niet.
Belangrijkste is de zeer slecht bereikbare technische dienst. Onbehulpzaam.onbekwaam en met veel tegenzin.
Garantie opvolging en probleemoplossend is enkel telefonisch. Verder gebeurt er niets. Opvolging probleem. Nul
Acties en promoties. Telkens de zeer kleine lettertjes lezen.

Respuesta de Viessmann Climate Solutions BE

Het spijt ons te horen dat u problemen heeft ervaren met onze technische dienst en garantieafhandeling. We nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren.
U kan de technische dienst rechtstreeks contacteren via 087 35 34 39 of td@viessmann.be indien u liever contact per mail verkiest.

Cashback cheque

Vlotte afhandeling binnen drie werkdagen.

Respuesta de Viessmann Climate Solutions BE

Bedankt voor de fijne review, daar doen we het voor!

Blijf weg van ViCare

Uw vriendelijke herinnering om weg te blijven van Viessmann en alle ‘slimme oplossingen’.
In mijn geval de ViCare App, 6 thermostaatregelaars, 1 klimaatsensor en 2 draadloze repeaters.
Waarom? Het werkt gewoon niet.
• De Thermostaatregelaars klinken als een fluitorkest als ze openstaan
• De thermostaatregelaars sluiten niet af waardoor radiatoren permanent verwarmen
• De app heeft een hysteresis van +/- 1°. Als ik 20,5 wil, gaat het van 19,5 tot 21,5. Gemiddeld gezien is het koud als we thuiskomen en veel te warm als we gaan slapen.
• De thermostaatregelaars, klimaatsensoren en hun centrale thermostaat ontbreken kalibratie en accuraatheid.
• De app is gewoon zo beperkt in functionaliteiten en wordt nooit goed getest.
• De app is alles behalve gebruiksvriendelijk
• Geen internet, geen verwarming – Geen Azure, geen verwarming.
o Feedback van Nadine Dumbruch als hun systeem al meer dan 12u offline is: ‘je moet wat geduld hebben’ – Ouders met 2 jonge kinderen die in de kou zitten hebben daar een overschot aan.

Allemaal gekende problemen bij Viessmann en hun onderaannemers, doch krijgen wij na 1,5 jaar nog altijd geen antwoord op dossier 8903247277.
Gelukkig worden de radiatorkranen blindelings vervangen door onze leverancier. Door continue klachten van verschillende klanten worden deze al enige tijd niet meer geïnstalleerd. Helaas zitten wij er mee.
Al meer dan 1,5 jaar ontbreekt alle communicatie, alle tekenen van respect, en dat voor een installatie van bijna 14.000 EUR.

Maak niet dezelfde fout als wij.
Blijf weg van ViCare
Blijf weg van Viessmann.

Opinión espontánea

Beste,

Wij hebben u herhaaldelijk aangegeven wat te doen. Dit is de derde keer dat u een beoordeling geeft over dezelfde situatie en zal het probleem niet oplossen.

super

super installation

14 de enero de 2026

Respuesta de Viessmann Climate Solutions BE

Merci pour le retour positif!

Viessmann cheque

Mooie korting bij aankoop warmtepomp

Respuesta de Viessmann Climate Solutions BE

Bedankt voor de leuke feedback mbt onze cashback actie.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Stop aux enquêtes de satisfaction

J'en ai marre de voir ma boîte de réception polluée par des enquêtes de satisfaction et des rappels pour y répondre si je ne réagis pas.
Par conséquent, je ne donne que la plus mauvaise note.

Respuesta de Viessmann Climate Solutions BE

Vous avez toujours la possibilité de vous désabonner des e-mails envoyés par Trustpilot dans l'e-mail même.
Il est regrettable que vous donniez une mauvaise évaluation alors que cela n'a rien à voir avec nos produits ou services.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kies de juiste vakman

Een andere vakman moest ik gekozen hebben,maar ik heb mij laten meeslepen door andere waar deze vakman ook gewerkt heeft. Niets van uitleg gekregen. Met het plaatsen van de ketel hebben ze door de muur geboord. En de afloop van het condenswater was verstopt door veel te veel lijm te gebruiken. Heb dit gemeld (door omstandigheden heeft het 14 dagen geduurd voordat ze zijn komen zien). Heb dit dan zelf opgelost. Volgende keer prijs vragen door verschillende installateurs. Ben zeer ontevreden.

23 de enero de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de Viessmann Climate Solutions BE

Het spijt ons te horen dat de vervanging van uw ketel niet is gelopen zoals het hoort. Hopelijk zijn de problemen intussen opgelost en kan u intussen van uw nieuwe installatie genieten!

Problème de régulation

Votre technicien est venu pour un problème mineur et à son départ je me retrouve avec un problème majeur, à savoir que la régulation de la température ne se fait plus.
Ex: à 4h du matin j'ai 20° dans ma maison alors que j'en demande 15.

14 de enero de 2026

Respuesta de Viessmann Climate Solutions BE

Nous sommes désolés d'apprendre que l'intervention de notre technicien ne s'est pas déroulée comme prévu. Pourriez-vous contacter notre service technique au 087 35 34 39 ou à l'adresse td@viessmann.be en mentionnant votre numéro de dossier afin que nous puissions résoudre ce problème ?

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Cash back

Snelheid van cash back is zeer zwak, onoverzichtelijk ,wat een gedoe ! Na zoveel maanden nog niets op mijn rekening!!!

Respuesta de Viessmann Climate Solutions BE

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met de snelheid van uitbetaling van de energiecheque. In uw geval werd er eerst een fout serienummer doorgegeven en ook het door u aangereikte factuurbestand was spijtig genoeg een ander document dat niets met de ketel te maken had. Wij hebben u dan ook gecontacteerd om dit recht te zetten en u heeft eergisteren de bevestiging ontvangen dat het bedrag is goedgekeurd voor uitbetaling.
Indien dit vandaag nog niet op uw rekening staat, vragen wij u on tot maandag af te wachten. Tegen dan zal het bedrag zeker op uw rekening verschijnen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Réactivité

Le produit choisi et conseillé par notre chauffagiste est approprié à nos besoins. C’est notre deuxième expérience avec Viessmann, la première ayant duré 18 ans. Le service client est rapide et efficace.

Respuesta de Viessmann Climate Solutions BE

Merci pour votre avis positif et pour la confiance que vous accordez à nos produits !

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Warmtepomp ter vervanging van mazoutketel.

Ter vervanging van de oude mazoutketel hebben we een Vitocal 150 warmtepomp laten plaatsen. De plaatsing is vlot verlopen dank zij de voorbereiding van de installateur. Vooral de afstemming van de verschillende Viessmann componenten op elkaar maakt dat de installatie heel zuinig kan werken. De zeer doordachte werking van de hydraulische componenten zit in de genen van het merk. De applicatie op de gsm is ook heel doordacht en gebruiksvriendelijk. Ik ben dan ook zeer blij voor Viessmann gekozen te hebben,

Respuesta de Viessmann Climate Solutions BE

Bedankt voor de uitgebreide review en de complimenten voor Viessmann en het installatiebedrijf!

Bonne réactivité de Viessmann

Très bonne réactivité de la société Viessmann . Bons conseils de la part de son distributeur Eggermont.

Respuesta de Viessmann Climate Solutions BE

Merci pour le compliment à notre égard et à celui de notre partenaire Eggermont!

l'Equipe Viessmann

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.