wattnou.nl

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima verlopen. Goed overleg (via herhaaldelijk heen en weer mailen met snelle reacties) over het type lamp dat ik nodig had. Eerst gewenste model helaas niet op voorraad. Goed advies over alternatief... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De eerste bestelling liet wat op zich wachten, maar door een zeer vriendelijke medewerker werden wij daarover 2 keer in kennis gesteld. Toen wij een volgende bestelling plaatsten, stond de eerste be... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik kocht al eerder bij Wattnou toen zij nog een fysieke winkel hadden en bestelde nu tijdens de lockdown een plafonnière en een muurlamp. Wegens wat uitlopende levertijden zocht ik contact en kreeg en... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de iluminación

Escrito por la empresa

Wattnou is hét lampenwarenhuis van Nederland en België.

Beantwoorden geen mails.

28 augustus een snoer besteld. Deze kwam maar niet binnen. Na mailen bleek de fabriek achter te lopen met leveren en ik kreeg de vraag of ik een twee aderig snoer wilde. Daarna heb ik drie mails gestuurd om te vragen over de status, nooit een reactie meer gehad. Uiteindelijk wel onverwacht op half oktober het snoer thuis ontvangen. Nooit meer een mail oid ontvangen.
Zo kende ik dit bedrijf niet, maar ga volgende keer ergens anders heen.

18 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wattnou is vanaf 8 aug 2022 failliet…

Wattnou is vanaf 8 aug 2022 failliet verklaard. Zorg ervoor dat je geen bestelling meer maakt! Zie hieronder de mail die ik ontving.
'Enige tijd geleden heb je een bestelling bij ons gedaan en die is nog niet (geheel) bezorgd. Wij willen u graag hierover informeren. Hieronder volgt het officiele statement.

Snoerboer B.V. mede handelend onder de namen Wattnou.nl en Calexshop.nl is bij vonnis van de rechtbank Rotterdam van 9 augustus 2022 in staat van faillissement verklaard. Door dit faillissement kunnen zij helaas niet meer aan de leveringsverplichtingen jegens u voldoen.'

12 de agosto de 2022

Respuesta de wattnou.nl

Wat hadden we graag jouw bestelling geleverd, helaas heeft de Covid-periode ons de das om gedaan en ging het licht uit.

Er bleef een hoop vraag naar onze bijzondere strijkijzersnoeren en lampen. Wij zijn dan ook blij om te melden dat onze webshop in een nieuw jasje is gestoken en we weer mensen blij mogen maken met onze mooie producten.

Kom je nog een keer een kijkje nemen in de nieuwe webshop?

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Op 10-12-2021 een bestelling geplaatst…

Op 10-12-2021 een bestelling geplaatst voor een TL lamp die vandaag (06-02-2022) nog steeds niet is aangekomen. Op 20-12-2021 heb ik een mailtje gestuurd met de vraag of er iets is misgelopen met de bestelling, maar ik heb tot op heden nog geen reactie ontvangen. ̶J̶u̶l̶l̶i̶e̶ ̶k̶l̶a̶n̶t̶e̶n̶s̶e̶r̶v̶i̶c̶e̶ ̶i̶s̶ ̶m̶o̶m̶e̶n̶t̶e̶e̶l̶ ̶z̶o̶a̶l̶s̶ ̶h̶e̶t̶ ̶l̶i̶c̶h̶t̶ ̶i̶n̶ ̶m̶i̶j̶n̶ ̶b̶a̶d̶k̶a̶m̶e̶r̶,̶ ̶k̶a̶p̶o̶t̶ ̶e̶n̶ ̶o̶n̶b̶e̶s̶t̶a̶a̶n̶d̶e̶ ̶.̶ ̶I̶k̶ ̶h̶e̶b̶ ̶b̶e̶t̶a̶a̶l̶d̶ ̶v̶o̶o̶r̶ ̶d̶e̶z̶e̶ ̶l̶a̶m̶p̶,̶ ̶d̶u̶s̶ ̶o̶f̶ ̶w̶e̶l̶ ̶w̶i̶l̶ ̶i̶k̶ ̶m̶i̶j̶n̶ ̶l̶a̶m̶p̶ ̶t̶o̶e̶k̶r̶i̶j̶g̶e̶n̶,̶ ̶o̶f̶w̶e̶l̶ ̶m̶i̶j̶n̶ ̶g̶e̶l̶d̶ ̶t̶e̶r̶u̶g̶.̶ ̶Z̶o̶ ̶n̶i̶e̶t̶ ̶z̶i̶j̶n̶ ̶j̶u̶l̶l̶i̶e̶ ̶o̶n̶l̶i̶n̶e̶ ̶b̶e̶s̶t̶e̶l̶l̶i̶n̶g̶e̶n̶ ̶e̶e̶n̶ ̶g̶r̶o̶t̶e̶ ̶s̶c̶a̶m̶.̶

Update: Bedankt voor de snelle reactie, blij dat er toch een klantenservice is :). De mail is wel zeker toegekomen want ik heb geen NDR of bounce ontvangen, maar kijk, shit happens. Ik vertrouw er op dat ik alsnog binnenkort de lamp toe krijg. :)

Update 2: Na een vriendelijke service is de lamp toegekomen op 09/02/2022.

6 de febrero de 2022

Beste Bjorn,

Dit item is de maandag na bestellen door ons verzonden. Ik zie alleen geen voortgang in de tracking informatie van PostNL. Ook kan ik geen email van je terug vinden helaas. Ik heb net gezocht op naam, email adres datum maar kan niets vinden. Ook in het telefoonlog kom ik niets tegen. Anders hadden we dit natuurlijk veel eerder op kunnen merken en actie kunnen ondernemen. Ik weet niet waar het mis is gegaan eigenlijk. Dat vinden we jammer!
Ik zal maandag een herzending aan laten maken zodat jij weer licht hebt.

Daniel
Wattnou

duurde wel heel lang..

duurde wel heel lang... met als argument: dat product verkopen we eigenlijk helemaal nooit...

12 de enero de 2022

Beste Dik,

Dit betreft inderdaad een artikel wat we ongeveer 3x per jaar verkopen en dat hebben we niet standaard op voorraad. We bestellen het product speciaal voor je op aanvraag maar gezien de huidige omstandigheden kan het nu soms iets langer duren. Dat vinden we jammer maar we zijn blij dat je het item nu binnen hebt.

Eens maar nooit weer!

2 soorten ledlampjes besteld voor 75€, levertijd 3-8 dgn volgens de website. Dan blijkt 1 type 4 maanden levertijd te hebben, onacceptabel! We komen een ander type, weliswaar mindere kwaliteit, overeen. Weken gaan voorbij zonder informatie. Dan wil ik de koop ontbinden, Alibaba bestellen kan ik zelf ook wel. Wanneer ik reageer, wordt er niet geantwoord maar plotseling geleverd, Niet wat afgesproken was, maar een verkeerde lichtkleur en type. Dit was eens maar nooit weer!

8 de enero de 2022

Goede middag,

Ik ben bang dat deze review niet voor ons bedoeld is. Wij nodigen mensen uit voor een review en krijgen dan een ordernummer mee. Deze review is zonder uitnodig ingevuld. Dat kan natuurlijk en daarom hebben we via trustpilot om extra informatie gevraagd. Helaas kregen we niet bestaande informatie:

Niet bestaand email adres
Ordernummer: 9999
Telefoonnummer: 123456789

Ik kan helaas verder niet inhoudelijk reageren en betreuren dit bericht.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Helaas zijn niet alle lampjes geleverd

Helaas zijn niet alle lampjes geleverd. Weet niet wanneer de rest van de bestelling geleverd wordt. Had het netter gevonden wanneer bij de bestelling aangegeven was dat de lampjes niet beschikbaar waren.

8 de enero de 2022

Beste Silvia,

Dit is heel spijtig op te horen. We hebben, zonder succes, twee keer proberen te bellen dat de TL-buizen nogal speciaal zijn en pas later bij ons binnen zouden komen.

We twijfelde ook of je werkelijk deze speciale buis nodig had en niet de veel voordeligere standaard versie. We willen je immers nog op onnodige kosten jagen.

Toen we we nog geen reactie hadden hebben we de andere zaken in ieder geval vast verzonden. Dat leek ons de beste optie in deze.

Fijne website

Fijne website. Goede service. Vragen worden snel beantwoord.
Al het wat besteld , zowel via de website als destijds in de winkel aan de Nieuwe Binnenweg (helaas geen winkel meer daar)

7 de enero de 2022
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Het kan veel beter

Het bestelproces verloopt zoals op vrijwel elke website vlot. Daarna gaat het echter goed mis. De artikelen blijken niet voorradig, dat komt bij het bestellen niet naar voren (verbeterpunt 1) en het staat ook niet bij het artikel zelf vermeldt (verbeterpunt 2). Vervolgens ga ik zelf maar eens bellen (verbeterpunt 3) na een week omdat zoals beloofd de artikelen en na 3 dagen niet zijn. Ik krijg dan pas uitleg over de levertijd en het zal snel geleverd worden. Dan na 3 weken wordt een deel van de bestelling geleverd. Een paar dagen later ontvang ik een e-mail dat de rest later geleverd zal worden (verbeterpunt 4). Echt jammer omdat het een leuk bedrijf is (ik ben er al een keer geweest) dat met iets meer inspanning de verwachting beter kan managen.

31 de diciembre de 2021

Geweldig

Dit was een supersnelle levering zeker in deze drukke tijd.
complimenten van ons ga zo door

24 de diciembre de 2021

Verkeerd geleverde lampjes

Verkeerd geleverde lampjes, een e-mail daarover gestuurd en nog nooit een reactie gekregen

Voor de 2e keer dezelfde verkeerde lampjes gekregen, op mijn mail daarover nog geen reactie gekregen

22 de diciembre de 2021

Beste Harry,

Er is inderdaad een menselijke pick fout geweest in het magazijn.
We hebben de dag van de melding nieuwe lampen opgestuurd. Daar heeft u ook de track and trace van ontvangen.
Zien we iets over het hoofd wellicht?

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.