Fantastiska underkläder! Mjuk! Håller mig fräsch. Lämna inte att man bär dem! Perfekt till vardags men också super till träning och outdoor. Fem plus! Plus också för att jag känner mig fin i dem, de s... Ver más
Bra interface på webbshoppen och snabb leverans. Har bara hunnit testa ena grejen jag köpte, men gillade den ☺️ ett önskemål framåt är om ni kunde ha fler modeller tillgängliga i storlek XS, det är sv... Ver más
Beskrivningarna på hemsidan stämmer bra med de produkter jag beställde (maxitrosor och Nova BH). Leveransen var snabb. Jag har nu beställt ytterligare trosor och BH i annan färg.
Snabb leverans av bra produkter. Tidigare har det dock medföljt en personlig hälsning (en tepåse, ett handskrivet tack-kort) vilket gjorde att jag valde bambukläder igen. Känns tråkigt att det har plo... Ver más
- Tienda de ropa para mujeres
- Tienda de ropa infantil
- Tienda de ropa
- Tienda de ropa para hombres
- Tienda de ropa interior
Escrito por la empresa
Sveriges största utbud av hållbara kläder i bambu till herr och dam i hög kvalitet. Kläderna andas och är antibakteriella samt härligt mjuka hos bambu-kläder.se
Islevdalvej 146, 2610, Rødovre, Dinamarca
- 71 99 24 66
- kundservice@bambu-kläder.se
- bambu-kläder.se
Dålig hantering av ordern
Jag beställde kalsonger och en T-shirt. Leveranstid var 1-2 dagar. Det tog en vecka och under tiden plockades T-shirten bort från beställningen utan förvaring eller förklaring.

Respuesta de bambu-kläder.se
Bra produkter men dyr
Väldigt sköna kläder
Väldigt sköna kläder. Har dock börjat få danska mail efter senaste köpet och de vill jag inte ha.
bra och sköna produkter
Fantastiskt sköna produkter
Fantastiskt sköna produkter. Trosorna är underbara.
Riktigt bra kvalite och skön hoodie.
Snabb leverans och bambutrosorna är…
Snabb leverans och bambutrosorna är supermjuka och så sköna!
Mjuka och sköna
Mjuka och sköna, köpte till min man men ska köpa till mig också
Snabb leverans bra produkt
Underbart material i dessa underkläder…
Underbart material i dessa underkläder från copenhagen och body stämmer bra i storlek.👍👍
Mycket snabb leverans
Snabbt och smidigt att handla och sköna…
Snabbt och smidigt att handla och sköna kläder
Bhtopparna var riktigt sköna.även…
Bhtopparna var riktigt sköna.även service och leverans var bra.jag är nöjd.
Más información sobre otros tipos de reseñas.