Beter Horen - Alblasserdam Opiniones 3

2. Servicio de reparación de audífonos

• Makado center 21a, 2951 EH, Alblasserdam, Zuid-Holland, Holanda

3,3

Medio

deze hoorwinkel is al dagen gesloten en…

deze hoorwinkel is al dagen gesloten en ik heb panne en nu?????

inmiddels contact gehad en ook geholpen. Ook hier weer personeel gebrek en ziekte. Super geholpen

2 de febrero de 2024
Logotipo de Beter Horen - Alblasserdam

Respuesta de Beter Horen - Alblasserdam

Beste H. Faasen, bedankt voor uw bericht. Fijn te horen dat u inmiddels weer goed geholpen bent. Met vriendelijke groet, Beter Horen.

De tweede week dec 2023 geprobeerd een…

De tweede week dec 2023 geprobeerd een afspraak te plannen. 2jan was dit mogelijk, eerder niet. 2jan kreeg ik te horen! U had 5 jaar garantie tm eind december. 2
Jan 2024 is nu te laat!

De reactie op deze review van beterhoren , de medewerkster heeft zich een jaar vergist. M'n gehoorapp. Gaan we alsnog repareren. 😁👍 heel fijn. Bedankt

2 de enero de 2024
Logotipo de Beter Horen - Alblasserdam

Respuesta de Beter Horen - Alblasserdam

Beste Henk Blouw, dank voor uw bericht. Inmiddels heeft de winkel contact met u gehad en kan uw hoortoestel gerepareerd worden. Met vriendelijke groet, Beter Horen.