La empresa ha respondido
Bilderdijkstraat 78, 1053 KW Amsterdam, Noord Holland, NL
La empresa ha respondido
De medewerkster was vriendelijk, geduldig en duidelijk met de uitleg. Ook de begeleiding door de afspraken na de eerste gehoortest, ( zie datum hieronder) en de afspraken daarna, 12 ,20 en 27 dec 202... Ver más
De instelling van het gehoorapp door de medewerker was zeer goed, ik ben erg tevreden met het gehoorapp. Er is echter een belangrijk maar! Dagelijks moet ik meermaals, zowel links als rechts, de b... Ver más
Bilderdijkstraat 78, 1053 KW, Amsterdam, Noord Holland, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Heb mijn afspraak voor een hoortest op tijd afgezegd. Toch krijg ik sms-jes en mails met de mededeling dat ik de afspraak heb gemist. Ze reageren NIET op mails. Erg onpersoonlijk en onprofessioneel.

Respuesta de Beter Horen - Amsterdam Bilderdijkstraat
Eerlijk over kosten. Verder goede uitleg over mogelijkheden. Daarna 'fine tuning' van beide oortjes. Na 1 week ervaringen bespreken en verdere afstemming. Tot slot def. contract tekenen en met alle werkende zintuigen naar huis!
'collateral damage', ik praat zachter!

Respuesta de Beter Horen - Amsterdam Bilderdijkstraat
Myra is heel zorgvuldig en kan goed uitleggen

Respuesta de Beter Horen - Amsterdam Bilderdijkstraat
Werkelijk zeer goed geadviseerd en begeleid door Myra Kampstra bij aanschaf nieuwe apparaten. Met veel geduld en deskundigheid.

Respuesta de Beter Horen - Amsterdam Bilderdijkstraat
Hij wist precies hoe en wat
Wat ik nodig heb
Duidelijk uitleg. Tis top man vriendelijk
Enthousiast , luistert goed wat er mis is
En zoek na oplossing.kortom je beste
Werknemer

Respuesta de Beter Horen - Amsterdam Bilderdijkstraat
Zeer vriendelijk personeel en veel vakkennis goede adviezen

Respuesta de Beter Horen - Amsterdam Bilderdijkstraat
Er is echter een belangrijk maar! Dagelijks moet ik meermaals, zowel links als rechts, de batterij even lossen, omdat de verbinding met de app op mijn IPhone weg is gevallen.
Goede adviezen, geduldige uitleg en hulp bij installatie en vriendelijk en zeer kundig personeel. Bedankt Jeroen!
alles waar je op hoopt de winkelbediening is prima vriendelijke vekopers ben er erg mee te vreden

Respuesta de Beter Horen - Amsterdam Bilderdijkstraat
Zo fijn geholpen door Myra neemt de tijd voor je als er wat is gewoon terug komen heel fijn👍 gr rietje Halsema
Was relatief snel aan de beurt. Info over de de accuduur van de toestellen was niet correct. Bleek korter te zijn dan was verteld. Eigen kosten na aftrek ziektekostenverzekering bleek ook hoger dan eerst was vermeld. Verder snelle afhandeling.
Veel te weinig informatie over de geadviseerde apparaten wat ook nog expres gedaan wordt “om de concurrentie niet wijzer te maken”. De consulent is redelijk inflexibel en geeft alleen info indien daarom specifiek wordt gevraagd. Ik denk dat de groep toe is aan het hebben van veel fellere concurrentie.

Respuesta de Beter Horen - Amsterdam Bilderdijkstraat
Heel erg meedenken en alles proberen om mij zo goed mogelijk te laten horen.

Respuesta de Beter Horen - Amsterdam Bilderdijkstraat
Más información sobre otros tipos de reseñas.