De hoortest doen en de afspraken daarna om tot een goed advies te komen voor een hoortoestel op maat was allemaal nieuw voor me. Het is even wennen om nu een hoortoestel te dragen, maar de mogeli... Ver más
De Middend 38, 1611 KW Bovenkarspel, Noord Holland, NL
La empresa ha respondido
Mijn moeder kan zich niet meer verplaatsen, dus is een bezoek aan huis geregeld. Dat heeft zich in 3 etappes, 3 verschillende dagen met een week tussen pauze, voltrokken. Eerst opmeten, dan levere... Ver más
Slechte ervaring ruim 2 maanden geleden gehoor bescherming op maat besteld...na bellen op 6 weken te horen gekregen dat wat ik wil niet kan. Mijn oorschelp is te klein. Maar ik kon wel gewoon met een... Ver más
La empresa ha respondido
Vandaag ging ik heen voor op maat gemaakte oordoppen. Helaas kon Marjolein mij niet helpen en ik eerst m'n oor moest laten uitspuiten . Dit heb ik later op de dag kunnen doen en heeft Marjolein mij... Ver más
De Middend 38, 1611 KW, Bovenkarspel, Noord Holland, Holanda
Invita a los clientes a opinar

Respuesta de Beter Horen - Bovenkarspel
Vriendelijke behandeling en goede adviezen. Dachten met ons mee.

Respuesta de Beter Horen - Bovenkarspel
Ik wordt keurig geholpen ook toen ik een klein probleempje had

Respuesta de Beter Horen - Bovenkarspel
De contacten en gegeven voorlichting waren uitstekend. Wel is de wachttijd van ruim 1 maand, voordat je het 1e gesprek/de test hebt erg lang. Ook bij het verzetten van een afspraak ging het niet goed. Vandaar 4 sterren i.p.v. 5

Respuesta de Beter Horen - Bovenkarspel
Een warm welkom iedere keer. De tijd voor me nemen en kijken wat voor mij het beste was. Ik hoor weer en ben blij met mijn toestellen.

Respuesta de Beter Horen - Bovenkarspel
Het is even wennen om nu een hoortoestel te dragen, maar de mogelijkheden om in diverse omstandigheden beter te horen, zijn fantastisch!
Met AI in een zaal je gezelschap toch beter verstaan is een ongekende oplossing voor mijn probleem.
Bij vragen even naar de winkel van Beter Horen en de service staat direct voor je klaar.
Het kost wat, maar dan ben je ook 5 jaar lang gegarandeerd van goede begeleiding.

Respuesta de Beter Horen - Bovenkarspel
Alles werd goed uitgelegd.Er werd echt tijd voor genomen en je kon alles vragen.
Heel fijn dat je de hoortoestellen mocht uitproberen!

Respuesta de Beter Horen - Bovenkarspel
Ben zeer tevreden over de aandacht en de tijd die aan mijn hoor probleem is besteed.

Respuesta de Beter Horen - Bovenkarspel
Alles goed en deskundig uitgelegd. Vriendelijke personeel.
Ze geven uitstekende voorlichting en de service is prima
Het advies was prima en eerlijk. Goed onderzoek en vooral alle tijd om alles goed te bespreken!!!!

Respuesta de Beter Horen - Bovenkarspel
Más información sobre otros tipos de reseñas.