Beter Horen - Burgum Opiniones 6

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,7

Schoolstraat 2A, 9251 EC Burgum, Friesland, NL

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De medewerker waardoor ik ben geholpen was erg duidelijke en uiterst vriendelijk. Ik ben zeer tevreden met het hoortoestel wat ik nu draag,gezien de kosten van dit toestel mag je dit ook verwachten.

La empresa ha respondido

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Prima behandeling

Prima behandeling

10 de febrero de 2026

Beste meneer Ferwerda,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Burgum, en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles klopt

Alles klopt, kleine probleempjes gemakkelijk verholpen. Resultaat prima

4 de noviembre de 2025

Beste Wytse Douma,

Bedankt voor uw positieve beoordeling en voor het delen van uw ervaring.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Burgum. Wij zijn blij om te horen dat wij uw probleempjes goed hebben kunnen verhelpen en dat u tevreden bent met het resultaat. Wij hopen dan ook dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na lezing van de BeterHoren e-mail met instructies heb ik eerst het toestel schoongemaak en de filters vervangen. Nu werkte ook het linker toestel goed. Van AI hoor je niets te merken.

Er gaat van alles mis met mijn net gekochte toestel.
1) Nu opeens doet mijn linker apparaat niets meer, terwijl de app aangeeft dat het gewoon werkt.
2) de app springt zomaar van automatisch naar iets met bluetooth.
3) Het toestel zou iets van AI hebben, maar hoe merk je dat?
4) Ik dacht dat de accu langer op een dag zou werken, maar ik kan er geen pijl op trekken.
5)Ik heb een keer de app per ongeluk verwijderd en heb hem opnieuw geïnstalleerd, maar toen was het uiterlijk totaal anders.

Het spijt mij dat het negatief overkomt, maar ik had met mijn vorige toestel bij Beter Horen ook al een negatieve ervaring. Dus vandaar de negatieve toon.

20 de mayo de 2025

Beste Gerrit,

Bedankt voor uw bericht.

Onze excuses voor uw ervaring.
Inmiddels is er al contact met u opgenomen en doet uw hoortoestel het weer. Gelukkig is het probleem met uw app op uw smartphone ook opgelost en kunt u de app nu weer gebruiken.
Hopelijk kunt u weer genieten van alle mooie geluiden om u heen.

Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beter Horen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Uitermate tevreden over de aanlachten tijd die is besteed bij het uitzoeken van het juiste apparaat.

22 de abril de 2025

Beste Piet Kuiper,

Bedankt voor uw review.

Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door onze collega in de winkel. Wij proberen altijd de tijd te nemen om elke klant zo goed mogelijk te helpen in zijn/haar behoeften. Wij hopen dat u weer optimaal kunt genieten van alle geluiden om u heen.

Mocht u nog vragen hebben of hulp nodig hebben, kunt u ons altijd bereiken. Wij helpen u graag.

Beter Horen

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.