Beter Horen - Doetinchem Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Terborgseweg 49, 7001 GN Doetinchem, Gelderland, NL

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het hele proces verliep goed, Geen op- of aanmerkingen in dezen. Er is wel iets waar het personeel weinig aan kan doen: de werking van de Amplifon-app (android) i.s.m. de TV-streamer. Die vind ik ber... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na de laatste update van het programma voor de ampli-energy R 5 R PH op mijn Iphone 8 was de spraakfocus niet meer te regelen doordat de pop-up met uitleg er overheen is gezet. Zowel bij de klantenser... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

In de winkel werden me tips gegeven hoe ik thuis de streaming met de tv goed kon krijgen. Ik kreeg verschillende snoeren mee. En en servicekaartje met een mailadres toen ik het probleem niet op kon lo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vandaag bij Beter Horen Doetinchem geweest. Er zou n inloopmiddag zijn van 13.30-16u, zo is dit telefonisch aan mij doorgegeven...mooi toch? Echter bleek dit niet te kloppen! Ze hebben inloopdagen ma... Ver más

La empresa ha respondido

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

1447 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Gehoortest en advies

De gehoortest viel voor mij niet goed uit en advies van Beter Horen was naar KNO arts tegaan en daarvan was de uitslag hetzelfde als bij Beter Horen test. Beter Horen gaf goede uitleg en ik kreeg daarnaast nog een uitgebreider onderzoek. Daarnaast kreeg ik een goed advies wat betreft gehoorapparaat en kreeg ik gehoorapparaat meteen mee. Ik heb gekozen voor een oplaadbare gehoorapparaat die ook verbonden is met mijn mobiele telefoon, geen gedoe met batterijen. Bij vragen of eventuele hulp met mijn gehoorapparaat ka ik altijd weer bij Beter Horen terecht. Tot nu toe ben ik een zeer tevreden klant, die ook nog eens heel vriendelijk geholpen is. Groetjes mevrouw H.J Rensen

12 de diciembre de 2023
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Het contact was goed alleen …

Het contact was goed alleen het product voldeed niet. Ik was in de Filipijnen en de tweede dag werkt de rode niet. Maar na wat gerommel groen in rood deed hij het weer maar een twee dagen later weer niet. De rode werkte helemaal niet meer jammer ik vertrouw het product niet meer maar als het werkt had ik wel goede resultaten.

17 de octubre de 2023
Logotipo de Beter Horen - Doetinchem

Respuesta de Beter Horen - Doetinchem

Beste Jacob,

Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat vervelend om te horen dat uw hoortoestellen nog niet naar wens werken. Uw bericht is intern bekend gemaakt en we hebben getracht telefonisch contact op te nemen. We komen graag in contact met u om u verder te helpen. We horen graag van u terug.

Beter Horen

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Verkopen willen ze wel, maar de nazorg is ....

Een vervolg op mij eerder review, want ik daar kan mijn bevindingen niet meer bij plaatsen.
Welgeteld negen weken(!!) ben ik mijn toestellen kwijt geweest voor een kleine reparatie en onderhoud. Daarvoor je een week normaal zou vinden. En hoe gaat Beter Horen hiermee om? Met een plaat voor d'r hoofd. Amper excuses en gewoon de klant willen laten betalen. "De onderzoekskosten a 49,- (welke vooraf niet opgegeven waren), hebben we u kwijtgescholden." Dat voelt als een sigaar uit eigen doos. De reparatierekening a 127,- zal eerstdaags wel in de post zitten.
Jammer voor Beter Horen, weer een slechte review en niet goed omgegaan met een klant die mogelijk over een paar jaar weer voor ruim 4.000,- nieuwe toestellen zou kopen..
Als commercieel medewerker (ben ik ook) zou ik mij hier diep voor schamen. Zou een medewerker van Beter Horen enig idee hebben hoe het werken is als commercieel medewerker als je het negen weken zonder hoortoestellen moet doen?
Ik had gevraagd om het toestel dat niet gerepareerd hoefde schoon te (laten) maken, heb geen vergrootglas nodig om te zien dat dit niet is gebeurd.

Voordat ik deze review verstuurde eerst de reactie op een gelijke mail aan de klantenservice afgewacht. Wederom een boodschap waar ik als klant niets mee opschiet, en geen reactie(!) op mijn vraag over de te verwachten factuur.

25 de julio de 2023
Opinión espontánea
Logotipo de Beter Horen - Doetinchem

Respuesta de Beter Horen - Doetinchem

Beste Coen Heveling,

Bedankt voor het achterlaten van een review. We betreuren uw ervaring met onze service en reparatietijden. Onze welgemeende excuses hiervoor. Uw bericht is bekend gemaakt bij de juiste personen. U heeft inmiddels uw hoortoestellen mogen ontvangen. Mocht u contact willen opnemen met ons, dan kunt u een bericht sturen naar klachten@amplifon.com. Nogmaals onze excuses voor uw ervaring.

Beter Horen

8 consejos para escribir buenas reseñas.