W. Brandtlaan 10, 6716 RP Ede, Gelderland, NL
La empresa ha respondido
Er is te weinig personeel. Ook in de middagpauze niet bereikbaar. Dit kan beter door afwisselend te lunchen. E.e.a. kwam chaotisch over. Ik ben wel tevreden over het hoortoestel. De app vind ik slecht... Ver más
La empresa ha respondido
Hans Boers is een zeer klantvriendelijke audicien en bijzonder ter zake kundig. Met het volste vertrouwen ben ik begonnen aan een proef periode met de amplifon hoortoestellen en al snel kon ik niet me... Ver más
Beter Horen - Ede , is een betrouwbare zaak , die eerst goed naar je probleem luistert , direct met een passende oplossing komt , en vooral geduld met je heeft . Ook als je later met een vraag, of pr... Ver más
W. Brandtlaan 10, 6716 RP, Ede, Gelderland, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ben al járen klant bij Beter Horen. Zou niet anders willen.

Respuesta de Beter Horen - Ede
Ik ben aangenaam en professioneel geholpen. Bij navraag om verduidelijking kreeg ik altijd antwoord waar ik mee verder kon. Ik heb nog niet alle mogelijkheden van de combinatie mobiel en hoortoestel ontdekt; daarvoor zou ik nog wel een tip willen hebben om meer mogelijkheden uit te proberen. Veel is uitgelegd, maar ook weer weggezakt bij mij. Misschien heeft Beter Horen een digitale uitleg van mogelijkheden.
Vriendelijke groet,
Henk Ubing

Respuesta de Beter Horen - Ede
Goed en netjes geholpen. Geven de juiste informatie en denken met je mee.
Nemen de tijd om je te helpen
Heel fijn geholpen door de medewerkers
In alle rust !
Heel goed en zeer vriendelijk geholpen en heel goed advies
Men is vriendelijk en behulpzaam en duidelijk in de uitleg !
werd netjes en beleefd geholpen n=en goed voor gelicht,
Vriendelijke ontvangst, goede aandacht, presentatie en uitleg.
Prima geholpen met goed advies, zonder druk te zetten om iets af te nemen.
Hebben het gehoor apparaat helemaal goed afgesteld in meerder afspraken
Echte deskundigheid. Ruim de tijd genomen. Ik ben echt tevreden.
Vriendelijk, geduldig en deskundig geholpen door de audicien. Een zeer klantvriendelijke benadering.
goed ingeschat wat voor een gehoorapparaat ik nodig had en welke aanpassing er nodig was
Más información sobre otros tipos de reseñas.