Beter Horen - Geleen Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Rijksweg Zuid 97a, 6161 BG Geleen, Limburg, NL

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het klinkt misschien heel raar, maar de medewerkster had een duidelijk oor voor mij en alle aandacht.

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede begeleiding van het team en met de testen van het gehoorapparaat voor 14 dagen.zodoende heb ik nu het gewenste resultaat en ben blij dat ik alles weer kan verstaan.dank hiervoor. Merkt. J. Va... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

vol begrip en vriendelijke benadering, ondanks het feit dat ik niet tot aanschaf van de hoortoestellen, die ik op proef had, ben overgegaan

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dhr Arjan in geleen .heeft me super goed geholpen ..heb heel veel advies van hem gekregen met had alle geduld..wat ik nog nooit bij veter horen gehad heb ..

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

1452 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Reactie op hun antwoord

Anderhalf jaar geleden hoortoestel ter reparatie aangeboden in Sittard .Er werd beloofd dat het 2 weken kon duren.Diverse keer in de winkel geweest en telkens antwoord is onderweg.Na 6 weken weer naar de winkel met de vraag waar is mijn hoortoestel.Weer als antwoord onderweg.De dag erna kreeg ik een telefoontje van sorry het toestel is spoorloos.Dit werkt gewoon frustrerend.Daarna nieuw toestel bestelden weer een paar weken wachten.Diverse klachten ingediend en kreeg nergens antwoord op.In oktober dit jaar krijg ik telefoon van klantenservice en heb haar alles verteld en kreeg als antwoord sorry voor het ongemak.Daarna heb ik haar verteld dat het vertrouwen in Beter Horen op was .Ik heb haar nog een kans gegeven en een afspraak in Geleen gemaakt.Toestellen opgestuurd voor reparatie en nu al weer 4 weken geleden terwijl er 2 weken wordt afgesproken.In en in triest en je wordt van het kastje naar de muur gestuurd.15 jaar klant maar de laatste jaren een puinhoop en ook iedere keer andere audicien.Ook dat Geleen gesloten is zonder de klanten in te lichten.
Naar aanleiding van hun antwoord kreeg ik precies na 4 weken telefoon dat de toestellen terug zijn. Afspraak gemaakt voor de dag erna .Totaal geen excuus van Beter Horen en achteraf bleek dat ik weer 2 nieuwe toestellen heb ontvangen.Maar om de klanten weg te sturen zonder vervangende toestellen en een telefoontje van het kan langer duren dat kan er niet niet af.Ook dat ze in gesprek zijn met mij klopt ook niet want dat is niet zo.Dit is al de zoveelste keer dat ik dit meemaak bij Beter Horen en het enige wat ik te horen kreeg was dat ze ontevreden zijn met de reparatie service in Velp.

5 de noviembre de 2023

Beste Ad Claessen,

Bedankt voor het achterlaten van een review. We betreuren uw ervaring met ons reparatieproces. Onze welgemeende excuses hiervoor. Uw bericht is intern doorgezet. Wij hebben inmiddels contact met u opgenomen en uw review is besproken. We zijn met u in gesprek om samen onze samenwerking te optimaliseren.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heb géén idee of dit voor ál het…

Heb géén idee of dit voor ál het personeel geld. Misschien zelfs de pech gehad om net de verkeerde te treffen. Maar wát een gebrek aan empathie, inlevingsvermogen en behulpzaamheid! Géén aanrader in dit geval.

27 de julio de 2023

Beste Wil Vranken,

Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat vervelend om te horen dat onze service niet naar wens is geweest. Onze welgemeende excuses hiervoor. Uw bericht is bekend gemaakt bij de juiste personen. Mocht u contact willen opnemen met ons, dan kunt u een bericht sturen naar klachten@amplifon.com. Nogmaals onze excuses voor uw ervaring.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Voor mijn moeder

Voor mijn moeder, die in een verpleeghuis woont, zijn we overgestapt van een andere audiciën naar Beter-Horen. Dit omdat Beter-Horen reclame maakt voor de thuisservice.
Na 2 bezoekjes heeft Beter-Horen echter niemand meer beschikbaar die in de regio Geleen-Sittard die de thuisservice kan bieden.
Bij ieder probeempje met het hoorapparaat kunnen we zelf gaan reizen met het hoorapparaat naar een vestiging van Beter-Horen,
Heel vervelend, vooral omdat we niet in de buurt wonen.

29 de junio de 2023

Beste Jos Robberts,

Bedankt voor het achterlaten van een review. We betreuren uw ervaring dat er geen audicien aan huis beschikbaar is in uw regio. Onze excuses hiervoor dat wij op dit moment geen audicien hebben die huisbezoeken kan doen. Wij zijn druk bezig met een oplossing zoeken hiervoor. Nogmaals onze excuses.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Indien u graag niet geholpen wilt…

Indien u graag niet geholpen wilt worden en verzot bent op bandjes met muziek te horen in plaats van medewerkers bent u hier aan het perfecte adres.
Ook als u als seniele bejaarde gezien wilt worden is dit een perfecte locatie.
Voor goede hoortoestellen en service kijkt u beter verder.

25 de marzo de 2023

Beste I.M.,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat onze service niet naar wens is geweest. Wij hebben inmiddels contact met u opgenomen en uw situatie is verder verholpen. We wensen u nog een fijne dag toe.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De app van beter horen (amplifon) werkt…

De app van beter horen (amplifon) werkt niet goed met een android toestel, bij aankoop word dat niet gemeld.
Beter horen geeft nu aan dat ze er niks aan kunnen doen. Het gaat om een nieuwe Samsung telefoon en hoortoestellen van meer als 3000 euro. Voor dat bedrag zou het wel mogen werken!

18 de diciembre de 2022

Beste Mark,

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij betreuren uw ervaring. U heeft voorheen contact gehad met onze collega’s in de winkel en het probleem is met u besproken.
Mocht het probleem zich nogmaals voordoen, wilt u dan contact opnemen met onze klantenservice op 0800 0200 159 of via klantenservice@amplifon.com.

Beter Horen

8 consejos para escribir buenas reseñas.