Beter Horen - Hoogeveen Opiniones 23

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Schutstraat 98, 7901 EG Hoogeveen, Drenthe, NL

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er is iemand van Beter Horen bij ons thuis geweest. Prima geholpen. Heel rustig en zeer ervaren,

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beste, graag aandacht voor het volgende… Gehoorapparaat(oplaadbaar) via Beter Horen. Zorgverzekering vergoed alleen het gehoorapparaat maar niet de bijbehorende oplader. Geen probleem(dit komt vo... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed en eerlijke voorlichting. Eerst wel meteen doorgestuurd naar de KNOarts. Op advies van de KNOarts gehoorapparaat aangemeten.

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er is iemand van Beter Horen bij ons…

Er is iemand van Beter Horen bij ons thuis geweest.
Prima geholpen. Heel rustig en zeer ervaren,

9 de septiembre de 2025

Geachte meneer/mevrouw Abee,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega en dat u tevreden bent met de service. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duidelijkheid en geduld voerden de…

Duidelijkheid en geduld voerden de boventoon

26 de agosto de 2025

Beste Jaap,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Hoogeveen. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Luisteren goed

Luisteren goed. Kunt snel terecht als er iets is. Kan bellen naar de zaak. Rechtstreeks contact.

11 de marzo de 2025

Beste H. Pot,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's en tevreden bent over de communicatie. Natuurlijk kunt u bij ons altijd terecht voor al uw vragen.

ontvangst

ontvangst, goede afhandeling wisten precies wat ik nodig had, goede vakmensen wat wil ik nog meer

25 de febrero de 2025

Deskundig personeel

Een vriendelijke, deskundige, meedenkende en behulpzame medewerker. Ik ben zeer tevreden over het product dat ik heb gekocht.

29 de enero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vanaf het begin geholpen door bekwaam…

Vanaf het begin geholpen door bekwaam en vriendelijk personeel. Waren zeer geduldig tijdens het kiezen van het type gehoorapparaat. Gaven na de koop het gevoel dat we met het beste gehoorapparaat de deur uit gingen.

9 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beter Horen, wurgovereenkomst

Beste, graag aandacht voor het volgende…

Gehoorapparaat(oplaadbaar) via Beter Horen. Zorgverzekering vergoed alleen het gehoorapparaat maar niet de bijbehorende oplader. Geen probleem(dit komt voor eigenrekening). Oplader kost 319,- euro bij Beter Horen. Zelfde oplader via andere winkel kost 138 euro. Ik geef aan dat we alleen het gehoorapparaat af willen nemen en niet de oplader die appart in de offerte is genoemd. Iets meer betalen voor eenzelfde artikel kan in redelijkheid. Als we het over ongeveer 200 euro hebben is dit naar mijn mening niet meer redelijk. Ik geef bij de verkoper aan dat ik zelf voor een oplader zal zorgen. Verkoper geeft aan dat het gehoorapparaat alleen in combinatie met de oplader kan worden verkocht! Met andere woorden, je hebt het er maar mee te doen. Al vragen wij 600,- euro voor de oplader, je zult het wel moeten betalen als je het gehoorapparaat van ons wilt hebben. Ik geef aan dat dit een vervelend gevoel geeft en dat ik me afvraag of andere audiciens dezelfde werkwijze er op na houden. De verkoper geeft aan dit dit inderdaad zo is. Je hebt als koper dus geen keus. Audiciens vragen onredelijke prijzen waar je wel mee akkoord moet gaan als je een gehoorapparaat wilt kopen die vergoed wordt door de zorgverzekeraar. Ik wil dit graag aan de kaak stellen met name omdat de verkoper aangaf dat dit de werkwijze is van Audiciens zoals Specsavers, Schoonenberg etc.
Voor de rest heel vriendelijk personeel. Zij hebben hier uiteraard geen schuld aan.
Mvg EH.

19 de diciembre de 2023
Opinión espontánea

Beste Eric,

Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat vervelend om te horen dat uw ervaring met ons niet naar wens is geweest. We zullen uw review gebruiken om onze service te verbeteren. Mocht u een officiële klacht willen indienen, dan kunt u een bericht sturen naar klachten@amplifon.com.

Beter Horen

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.