Beter Horen - Middelburg Opiniones 57

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Kalverstraat 1, 4331 LZ Middelburg, Zeeland, NL

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ben zeer goed geholpen, heel goed geadviseerd en heb duidelijke instructies gehad voor en over het gebruik van de gehoorapparaten. Alles volgens afspraak verlopen, open en eerlijk gecommuniceerd over... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Op maandag kan zonder afspraak de winkel bezocht worden voor klein onderhoud of aankopen. Maar de wachttijden lopen dan wel op omdat ook hulpvragen worden behandeld die langer dan een half uur tijd ve... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik kom al sinds 2012 bij Beterhoren in Middelburg en wordt door Dave Kleijn altijd van een goed en eerlijk advies voorzien, tevens is een professionele audio ruimte tbv gehoor meting beschikbaar, va... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vlug en correct geholpen.

12 de mayo de 2026

Beste meneer Klok,

Fijn dat we u snel en correct hebben kunnen helpen. We waarderen uw positieve feedback enorm en hopen u weer van dienst te zijn. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Goede uitleg en advies

14 de abril de 2026

Beste meneer Marijs,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Middelburg, en dat u tevreden bent met onze service en goede uitleg en advies. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Tevreden klant.

Er werd goed naar mijn wensen geluisterd. Goede uitleg van vakkundige verkoper.

4 de marzo de 2026

Beste Ank,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de uitleg, en dat er goed naar uw wensen werd geluisterd. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Een fijn contact

Een fijn contact, geduldig bij afstellen.

17 de febrero de 2026

Beste meneer van der Schelde,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Middelburg, en dat u tevreden bent met onze service en geduld. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik zou Beter Horen aanbevelen.

Vriendelijk en deskundig personeel.
Het uitproberen van 2 soorten hoortoestellen vond ik een goede ervaring om een beslissing te nemen.

20 de enero de 2026

Beste mevrouw J.P. Brasser - Flipse,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Middelburg, en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Uitstekende informatie

Uitstekende informatie over gehoortest en prima uitleg bij de gehoorapparaten

20 de enero de 2026

Beste xxxx,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Middelburg, en dat u tevreden bent met onze service en prima uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Op maandag kan zonder afspraak de…

Op maandag kan zonder afspraak de winkel bezocht worden voor klein onderhoud of aankopen. Maar de wachttijden lopen dan wel op omdat ook hulpvragen worden behandeld die langer dan een half uur tijd vergen.

19 de enero de 2026
Opinión espontánea

Beste Gerij,

Hartelijk dank voor uw review,

Wij begrijpen dat het ontzettend vervelend is dat, de wachttijden dan oplopen. Wij kunnen helaas van te voren niet inschatten, hoe lang en hoeveel klanten er naar onze inloop dag komen. Ook kunnen wij niet van te voren weten, met welke vraag een klant naar de winkel komt. Mocht u liever niet willen wachten, wellicht dat het maken van een afspraak voor u een uitkomst kan zijn. Dit kan via onze klantenservice op 088 006 3909, of via onze website www.beterhoren.nl,

Geduld

Heel tevreden over de vriendelijke benadering, aandacht en geduld

13 de enero de 2026

Beste mevrouw Koolen- Boerop,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Middelburg en dat u tevreden bent met onze vriendelijke service en aandacht. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Hoortoestel

Goede uitleg en service

22 de diciembre de 2025

Beste F. ten Hake,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Middelburg en dat u tevreden bent met onze service en goede uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Geen klachten

13 de enero de 2026

Beste riet,

Mijn eerste set gehoorapparaten

Mijn eerste set gehoorapparaten… en wat ben ik fijn geholpen door Rebecca van beter horen Middelburg…
Zo blij dat ik weer kan horen

Nicoletta Hubregtse
Middelburg

18 de noviembre de 2025

Beste N. Hubregtse,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Middelburg en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Werdt goed geholpen

Werdt goed geholpen

21 de octubre de 2025

Beste E.G.M. Schorgers-Aertz,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Middelburg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Prima geholpen

Prima geholpen . Jammer dat ik problemen blijf houden met de nieuwe gehoorapparaten.

14 de octubre de 2025

Beste mevrouw Verweij,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Middelburg. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat ook met de nieuwe hoortoestellen het gehoor niet 100% is en hopen dat bij uw nieuwe afspraak er een passende oplossing gevonden kan worden.

Nam rustig de tijd

Nam rustig de tijd, vriendelijk en deskundig.

16 de septiembre de 2025

Geachte meneer Sinke,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Gehoortest

Na een gehoortest kwam er een flink gehoorverlies naar voren. Meteen wordt er actie ondernomen een doorverwijzing naar de KNO arts wordt geregeld. Als daar alles is onderzocht weer terug naar beter horen. Daar wordt je deskundig geholpen bij het zo goed mogelijk aanpassen van je gehoor. Is het apparaat goed ingesteld dan mag je hem gratis twee weken proberen, en altijd langs komen mocht er iets zijn of bij vragen. Goede uitleg over kosten, verzekeringen en service. Erg tevreden met de service, uitleg en advies. Ik kan weer horen! Blij

12 de agosto de 2025

Geachte meneer/mevrouw Mulder,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel en dat u tevreden bent met onze service en uw hoortoestellen. Wij zijn dan ook erg blij om te horen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geduldig en vriendelijk geholpen!!

Geduldig en vriendelijk geholpen!!
Goed naar oplossingen gezocht!
Heel erg tevreden!!

15 de abril de 2025

Best C Nooijer,

Bedankt voor uw positieve review.

Wat fijn om te horen dat u naar tevredenheid bent geholpen. De klant staat bij Beter Horen centraal. Wij doen ons best om elke klant een zo goed mogelijke begeleiding te bieden.

Mocht u nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zeer vriendelijk ontvangen.er wed goed…

Zeer vriendelijk ontvangen.er wed goed naar mijn gehoorproblemen geluisterd en naar wat ik belangrijk vond.ook tijdens het instellen van de toestellen werd er rekening gehouden met hoe ik het zelf hoorde en wat ik prettig vond.alles wordt ook duidelijk uitgelegd en ze nemen er ruim de tijd voor.wel jammer dat je maar een heel beperkte keus hebt in hoortoestellen.

8 de abril de 2025

Beste Jp. Zweden,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Wij doen ons best om de tijd te nemen voor elke klant, zodat wij deze zo goed mogelijk kunnen helpen in zijn/haar specifieke behoeften. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de service van onze collega in de desbetreffende Beter Horen winkel.

Voor vragen of hulp zijn wij altijd bereikbaar.

Zij zijn één en al oor

Er wordt rustig de tijd genomen. Voldoende aandacht en de nodige expertise om de gehoorapparaten goed in te regelen.

25 de marzo de 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw bericht. Het is voor ons belangrijk om tijd te maken voor elke klant. Zo kan elke klant de aandacht krijgen en geholpen worden in zijn/haar persoonlijke wensen en behoeften.

Voor vragen of hulp zijn wij altijd bereikbaar.

Beter Horen

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.