Had 3 jaar een oorapparaat toen bleek dat ik rechts er ook een nodig had, kreeg van beter horen een leentoestel tot ik beslist had of ik een geheel nieuw paar zou bestellen (moest er 1 zelf betalen... Ver más
Localización
Cambiar localizaciónNispensestraat 17, 4701 CR Roosendaal, Noord Brabant, NL
Voor mij mijn eerste gehoorapparaat, was duidelijke uitleg, vragen beantwoord daar je wat mee kunt. Vanaf het eerste uur niet meer uitgedaan, voor mij het perfecte gehoor nu.
La empresa ha respondido
Hele persoonlijke benadering, er wordt heel goed geluisterd naar de opmerkingen t.a.v. de nieuwe ervaring voor de klant, waarop direct actie wordt ondernomen en hele goede service.
Mijn ervaringen zijn wisselend. De audicien was niet altijd consequent. Winkel moeilijk telefonisch bereikbaar. Rekening klopte niet. Gebeld met audicien. Zou geregeld worden. Nieuwe rekening was een... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Nispensestraat 17, 4701 CR, Roosendaal, Noord Brabant, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ik heb alle mogelijkheden ruim kunnen…
Ik heb alle mogelijkheden ruim kunnen uitproberen, en werd altijd vriendelijk, correct geholpen

Hoorapparaten van amplifon
Altijd goede en vriendelijke service. Ze halen echt het beste uit je hoorapparaten en je krijgt ook het beste voor jouw gehoor, een professionele bediening.

Respuesta de Beter Horen - Roosendaal
Ze waren heel vriendelijk en er werd…
Ze waren heel vriendelijk en er werd goed naar me geluisterd en de uitleg was heel goed

Respuesta de Beter Horen - Roosendaal
Zeer klantvriendelijk met goede uitleg…
Zeer klantvriendelijk met goede uitleg over div.hoortoestellen, en vergoedingen van zorgverzekeraar. Uitgebreide hoortest en hulp bij keuze hoortoestel
Vriendelijke medewerkers, Toppie👍

Altijd goed geholpen
Altijd goed geholpen, door de medewerkers
Staan altijd voor je klaar.
Denken echt met je mee voor de beste oplosss
ing

Fijne winkel
Vriendelijk en deskundige medewerkers.
Alles wordt duidelijk uitgelegd en ingesteld.

Respuesta de Beter Horen - Roosendaal
Voor mij mijn eerste gehoorapparaat
Vanaf het eerste uur niet meer uitgedaan, voor mij het perfecte gehoor nu.

Hulp aan huis zonodig
De zeer goede ervaring van de medewerker Roosendaal
Dit omdat hij na de sluiting aan huis kwam voor aanpassing nieuw gehoorapparaat.
Ik ben niet meer mobiel

Respuesta de Beter Horen - Roosendaal
Beter Horen Roosendaal adviseert ten onrechte aanschaf I-Phone voor app-bediening
Beter Horen Roosendaal kan klanten veel betere voorlichting geven over handige en smart bediening van hoortoestellen. Ik kreeg totaal geen informatie over de koppeling d.m.v. van een bedienings-app tussen mijn (bijna) nieuwe Android smartphone en hoortoestellen. Dus ook geen hulp daarbij, enkel een duur en zelf te kopen bedieningsapparaatje met veel te korte gebruiksduur voor werk. Daarnaast kreeg ik doodleuk het advies om maar een I-Phone te kopen, waar deze koppeling d.m.v. een app beter op te installeren zou zijn. Ik heb de koppel-mogelijkheid tussen mijn hoortoestellen en Android smartphone dus zelf moeten uitzoeken en dat is gelukkig gelukt. Ook als Beter Horen hierover geen advies kan of mag geven, had ik dat graag gehoord.

Vragen?? Geen probleem👍
Vriendelijke, geduldige en behulpzame medewerkers. Goede uitleg gekregen over mijn hoortoestellen.

Respuesta de Beter Horen - Roosendaal
werd uitstekend geholpen bij het…
werd uitstekend geholpen bij het oplossen van mijn probleem.

Behulpzaam en vriendelijk
Erg deskundig advies
Erg rustig en deskundig advies. Geen druk en ruim de tijd om twee hoortoestellen uit te proberen.

Alles was goed..bediening..de…
Alles was goed..bediening..de testen..de service..nabehandeling...prima verzorgt
Más información sobre otros tipos de reseñas.