Het is gegaan zoals het hoort te gaan. Tot nu toe bij Hans Anders geweest. Als ik het achteraf bekijk, is het voor mij duidelijk dat de kennis en de praktische handelingen bij Beter Horen beter tot ui... Ver más
Stadshart 2, 9501 SV Stadskanaal, Groningen, NL
La empresa ha respondido
Service bevalt mij al sinds mijn allereerste bezoek jaren geleden. Geen haast werk, gemoedelijke sfeer, kundig personeel.
La empresa ha respondido
Ik heb een heel goed toestel gekregen, maar had problemen met het oorstukje. Gelukkig zocht men daarvoor ook naar een oplossing en hebben die ook gevonden.
Stadshart 2, 9501 SV, Stadskanaal, Groningen, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Het is gegaan zoals het hoort te gaan. Tot nu toe bij Hans Anders geweest. Als ik het achteraf bekijk, is het voor mij duidelijk dat de kennis en de praktische handelingen bij Beter Horen beter tot uiting komen.

Respuesta de Beter Horen - Stadskanaal
Prettige en zeker deskundige mensen die niets teveel is

Respuesta de Beter Horen - Stadskanaal
Service bevalt mij al sinds mijn allereerste bezoek jaren geleden.
Geen haast werk, gemoedelijke sfeer, kundig personeel.

Respuesta de Beter Horen - Stadskanaal
Ik werd goed geholpen en ze keken mee wat het beste bij mij paste. Vriendelijk en geduldig

Respuesta de Beter Horen - Stadskanaal
Uitstekende zaak, geeft goede info, komt afspraken na en is niet duur
Vriendelijke ontvangst, beschikbaar op tijd van de afspraak, professioneel, goed voorbereid, nette winkel
Medewerker geeft duidelijke en goede informatie.
En de hoortoestellen voldoen goed.
Voor mijn 1e gehoorapparaatjes naar Beter Horen Stadskanaal gegaan. Zeer hartelijk ontvangen door Evelien, die uitgebreid naar mijn wensen luisterde en direct deskundig over kwam . Ik kreeg een set van Amplifon te leen. Ze nam de tijd om software in te stellen en ik mocht 3 weken testen. Het is erg wennen als je net aan de gehoorapparaten moet. Ik vond het moeilijk een beslissing te nemen. Ze kosten toch ruim 4.000 €. Alles was vrijblijvend. In de tussentijd kon ik van een kennis een Amplifon set van 2 jaar oud overnemen. Met enige schroom gevraagd of ze die ook kon instellen. Geen enkel probleem. Nu probeer ik eerst deze uit. Fantastisch hoe klantgericht en zonder verkoopdruk Evelien haar werk deed. Een 10 met een griffel!
Bij beter horen de stadshart in Stadskanaal is het personeel, deskundig vriendelijk en behulpzaam.
Ik ben uiterst vriendelijk en duidelijk geholpen en ze namen alle tijd voor mij, om voor mij de juiste keuze te maken, en pas toen ik helemaal tevreden was ze we over gegaan naar het financiële gedeelte
Boven verwachting, voldoende tijd genomen voor duidelijke uitleg.
Más información sobre otros tipos de reseñas.