Beter Horen - Tilburg: Westermarkt Opiniones 112

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Westermarkt 126/127, 5042 SZ Tilburg, Noord Brabant, NL

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb geen ervaring met andere verkopers van hoortoestellen. Mijn ervaring is tot nu toe heel positief. De audioloog, Jasper Simons, die me helpt is erg vriendelijk en geduldig. Wel jammer dat het re... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aardige man die verstand heeft van zaken. Het traject wat ik ging volgen bij kno arts door hem ge adviseert was ook top de afspraken liepen op volgorde met max 5 minuten tussen pauze tussen de verschi... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De ontvangst in de winkel was goed en de “behandeling” bij de audicien was uitstekend. Alleen de telefoonapp was niet zo,n succes. Deze heb ik tot volle tevredenheid vervangen door een afstandsbedi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Om te beginnen kreeg ik ‘n herinnering dat ik op 22 Augustus ‘n afspraak had.Ik was er 12 minuten voor aanvang en de balie medewerkster vroeg of ik iets te drinken wilde hebben,waarop ik zei graag,en... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Klant vriendelijk kan beter

12 de mayo de 2026

Beste meneer van Dongen,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met onze medewerkers van de winkel in Tilburg Westermarkt. Beter Horen heeft kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Wij stellen uw reactie dan ook zeer op prijs en bieden u onze excuses aan. Uw klacht is intern doorgestuurd zodat we kunnen bekijken hoe we dergelijke situaties in de toekomst kunnen voorkomen.

ik ben zeer vakkundig geholpen

ik ben zeer vakkundig geholpen
goeie uitleg en uitgebreide gehoor tests

5 de mayo de 2026

Beste mevrouw van Helvoirt,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat u vakkundig bent geholpen en tevreden bent met de uitleg en gehoor tests. Fijn dat u een goede ervaring had. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

goed

personeel is goed

28 de abril de 2026

Beste H.Reijns,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel in Tilburg Westermarkt.

Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt hiervoor direct contact

Beter Horen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer teleurgesteld, slechte service!

Al 7 jaar kom ik bij Beter Horen aan de Westermarkt in Tilburg. Voorheen had ik steeds goede ervaringen, maar het laatste jaar ben ik meerdere keren diep teleurgesteld over de wijze waarop ik als trouwe klant word behandeld. Door verandering in de teamsamenstelling is de sfeer bij Beter Horen aan de Westermarkt in Tilburg totaal veranderd. Ik ervaar veel te weinig inlevingsvermogen bij mijn gehoorprobleem en bovendien is de service sterk achteruit gegaan. De manier waarop ik word benaderd door het personeel vind ik zeer onvriendelijk. Ik heb besloten om niet meer naar deze locatie van Beter Horen te gaan.

22 de abril de 2026
Opinión espontánea

Beste Joost de Bont,
Bedankt voor uw review.

Het spijt ons te horen dat uw recente ervaringen bij Beter Horen Tilburg West niet aan uw verwachtingen voldeden. We waarderen uw feedback en nodigen u uit om contact met ons op te nemen, zodat we uw zorgen kunnen bespreken en verbeteren. Als u verdere hulp nodig heeft, kunt u ons bereiken op 013 590 0495 of via tilburg120@amplifon.com.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na een doorverwijzing van de huisarts…

Na een doorverwijzing van de huisarts en KNO arts kon ik vrijwel direct terecht bij Beter Horen.

21 de abril de 2026

Beste meneer Wolswijk,

Bedankt voor uw positieve beoordeling,
Fijn om te horen dat u na de doorverwijzing van uw huisarts en KNO-arts zo snel bij ons terecht kon. We zijn blij dat we u van dienst konden zijn. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Service en klantvriendelijkheid

Service en klantvriendelijkheid

14 de abril de 2026

Beste mevrouw Herk,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Tilburg Westermarkt, en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Netjes en voorkomend geholpen.

Netjes en voorkomend geholpen.

10 de marzo de 2026

Beste meneer van Iersel,

alles glashelder uitgelegd.

27 de enero de 2026

Beste meneer Kooij,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Tilburg Westermarkt, en dat u tevreden bent met onze service en glasheldere uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service. Je kunt er ook elke middag binnenlopen voor een klein advies

20 de enero de 2026

Beste Jeanne,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Tilburg Westermarkt en dat u tevreden bent met onze service en inloopmiddag. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De medewerker was vriendelijk…

De medewerker was vriendelijk behulpzaam en meedenkend

13 de enero de 2026

Beste meneer Brehm,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Tilburg West en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zeer correct en goed behandeld.

30 de diciembre de 2025

Beste mevrouw van de Ven,

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg
Hebben alle tijd voor u
en goede nazorg en service

23 de diciembre de 2025

Beste Video Andre,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Tilburg Westermarkt en dat u tevreden bent met onze service en duidelijke uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede en duidelijke uitleg.

Goed en duidelijk uitgelegd hoe het hele proces zou gaan verlopen. Daar is ook rustig de tijd voor genomen. Er werd goed meegedacht over verschillende oplossingen. Prettig contact.

16 de diciembre de 2025

Beste Marion,

Goed geholpen

Goed geholpen, met geduld

2 de diciembre de 2025

Beste Koos Brands,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.
Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Tilburg Westermarkt en dat u tevreden bent met onze service en geduld. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer behulpzaam en vakkundig.

25 de noviembre de 2025

Beste meneer Hendriks,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Tilburg Westermarkt en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Die dame was kundig- duidelijke…

Die dame was kundig- duidelijke uitleg-vriendelijk.
Het belangrijkste is natuurlijk kijken wat het beste voor mij was, wat betreft mijn apparaat. nu ik het enkele weken heb is het juiste wat ik bedoelde en daar gaat het toch om. Ad Vermeulen

11 de noviembre de 2025

Beste meneer Vermeulen,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Tilburg Westermarkt en dat u tevreden bent met onze duidelijke en kundige uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Wisseling van medewerker werk positief.

de eerste 2x dat ik een afspraak had met een medewerkster ,had ik totaal geen positieve ervaringen.
Ik vond dat ik niet goed geïnformeerd was, en ook niet de benodigde ( goede) uitleg had gekregen. Nadat ik had gemeld, dat ik een andere medewerker wilde hebben ( wat ook gebeurt is ) ben ik door deze andere mevrouw tot volle tevredenheid geholpen. Hierbij is ook alles goed uitgelegd . Dus uiteindelijk ben ik tevreden.

7 de octubre de 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Uw feedback is voor ons waardevol en helpt ons om onze service te verbeteren.

Wij vinden het erg jammer om te horen dat uw eerste bezoeken niet naar wens zijn verlopen en niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Beter Horen heeft kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Wij bieden onze excuses aan voor het feit dat u zich onvolledig en onjuist geïnformeerd heeft gevoeld. Dit zal intern besproken worden om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen.

Wij zijn blij om te horen dat u door onze collega uiteindelijk goed bent geholpen en dat u nu tevreden bent.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel fijn geholpen door vriendelijke en…

Heel fijn geholpen door vriendelijke en deskundige medewerkster.

9 de septiembre de 2025

Geachte meneer Smet,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Beginnen met een goede uitleg over het…

Beginnen met een goede uitleg over het gebruik van de nieuwe apparaten. Aanvullend de mogelijkheden en afsluitend de service inhoudelijk.

3 de junio de 2025

Geachte meneer/mevrouw Surtel,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Apps installeren moet beter kunnen

Heb een Amplifon gehoorapparaat.
Goed toestel voor zover ik weet.
Het is mijn eerst toestel.
Helaas heb ik vanaf de eerste dag problemen ondervonden met de App op mijn IPhone.
Ben al enkele keren terug geweest om de app. aan te passen.
Krijg geen duidelijk antwoord of oplossing.
Steeds iemand anders die helpt en personeel valt elkaar af. In de zin van: “dat is niet goed gedaan dat moet zo niet”.
Komt niet professioneel over.
Heel jammer.

5 de agosto de 2025
Opinión espontánea

Beste Wahike Boxtel,

Bedankt voor uw bericht.

Wij komen graag met u in contact om uw ervaring te bespreken. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beter Horen

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.