Ik heb mijn beide hoortoestellen van Beter Horen niet in Wageningen gekocht. Nu heb ik in ruim een jaar na aanschaf 2 x een uitval gehad met 1 van de apparaten. Na een belletje meteen dezelfde dag... Ver más
Localización
Cambiar localizaciónStationsstraat 23, 6701 AM Wageningen, Gelderland, NL
Consulta las opiniones de los clientes
Een hartelijke ontvangst met goede koffie of thee. Zorgvuldige voorlichting , dan gehoortest en bezien welke keuze voor jou de beste is. Daarna passen en testen en 4 weken proef. Nu na paar dagen... Ver más
De aandacht en de gerichte adviezen zijn erg prettig. Het resultaat: ik kan beter horen!
La empresa ha respondido
Bij binnenkomst ben ik goed ontvangen Na de gehoortest is mij duidelijk verteld hoe de situatie betreft mijn gehoor verteld Ook bij het ophalen van het gehoor apparaten kreeg helder hoe het we... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Información de contacto
Stationsstraat 23, 6701 AM, Wageningen, Gelderland, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Deskundigheid…

Respuesta de Beter Horen - Wageningen
De klantbehandeling is prima.Correct en…
De klantbehandeling is prima.Correct en klantvriendelijk. Het toestel werkt echter nog niet goed. Ik zal nog een bezoek moeten afleggen.

Respuesta de Beter Horen - Wageningen
Bij beter horen werd me voorgedaan hoe…
Bij beter horen werd me voorgedaan hoe de hoorapp. schoon te maken na het dragen. En dat vind ik erg belangrijk. Bij een poging een jaar eerder (andere zaak) vielen de hoorapp. tot drie keer toe uit. En loste de winkeldame het voor me op maar vertelde me niet wat ik zelf kon doen. Na 2 weken en de zoveelste keer weer naar de winkel heb ik de hele handel luid balend terugegeven.
Nu draag ik ze al een paar weken en blijven de hoorapp. het gewoon doen. Heerlijk.

Respuesta de Beter Horen - Wageningen
Prettig en deskundig geholpen.
Een hartelijke ontvangst met goede…
Een hartelijke ontvangst met goede koffie of thee.
Daarna passen en testen en 4 weken proef.
Nu na paar dagen in gebruik een verademing.
Volstrekt helder over voors en tegens hoorapparaat. En zeer gedegen.
Beter Horen dringt je niets op en is volstrekt helder over de voor- en nadelen van hoorapparaten, de kosten etc.
Daarnaast zijn ze zeer precies in het afstellen van de hoorapparaten. Perfecte zaak!
Er gaat een wereld voor je open nu ik een gehoor apparaat hen
Bij binnenkomst ben ik goed ontvangen
Ook bij het ophalen van het gehoor apparaten kreeg helder hoe het werkte
Als een klein kind behandeld toen ik…
Als een klein kind behandeld toen ik met mijn niet werkend apparaat langs kwam. Lag niet aan het apparaat maar aan de filters en oordopjes, volgens de op een belerende manier pratende mevrouw! En met een niet werkend apparaat weer weggegaan. Zelf proberen schoon t maken en het lag dus wel aan het apparaat. Ik hoor er weer alles mee! Beter horen klanten service stuurt me met mijn klacht door naar de winkel en de winkel reageert niet. Waardeloze service!

Top Service en Gastvrije ontvangst
Ik heb mijn beide hoortoestellen van Beter Horen niet in Wageningen gekocht.
Na een belletje meteen dezelfde dag welkom en....nog veel belangrijker probleem direct opgelost! Super fijne en fastvrijecontvangst van beide medewerkers!
Service ten top.
Goede voorlichting gekregen
Goed geholpen
Uitstekende behandeling door ervaren…
Uitstekende behandeling door ervaren mensen. Ben erg tevreden.
Vlotte en vriendelijke hulp.
Más información sobre otros tipos de reseñas.