150 var samlet, da et nyt værksted skulle invies – Byens Pølsevogn var klart med til at gøre dagen særlig. Rigtigt mange var imponeret over den hastighed der kunne langes pølser over disken, sågar... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
De søde medarbejdere fra Byens Pølsevogn, Maiken og Christoffer (hvis jeg husker navnene rigtigt :-)) Ankom til tiden og var klar til tiden, da Medborgerhuset i Hou havde åbent hus den 24. maj 2025. D... Ver más
Et besøg fra Byens pølsevogn skuffer bestemt ikke! 😃 Vi havde til vores rejsegilde besøg af Byens pølsevogn og Simon og sikke en fornøjelse. Der var både god mad og virkelig god service fra Simo... Ver más
Byens Pølsevogn serverede pølser fra deres fine pølsevogne til mit bryllup. De dukkede op i god tid, fik sat op uden problemer og var klar til at servere til aftalt tid. Da vi ikke selv havde opdaget,... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Utraditionel mad til festen? Vi tilbyder leje af pølsevogn til enhver fest → En nem og populær løsning, som gæsterne vil elske → Book pølsevogn her →
Información de contacto
Ulfeldtsvej 20, 8700, Horsens, Dinamarca
- byenspølsevogn.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hold jer væk!!!!!
Ja Jørgen har fuldstændig ret i, at det er billige pølser, for har selv været i firmaet og fik at vide, at vi skulle sige, at det var "Steff" pølser, når vi kom ud til kunderne, men var det ikke... Derimod billige pølser fra "Bilka", som var blevet pakket om i alm frysepose, så kunderne ikke kan se, hvilke pølser det er!
Pølsebrødene er også billig discount!!
I øvrigt er de hjemmelavet agurker direkte fra dåse!!!
Kan ingen måde anbefale det firma!!!!!
Falsk markedsføring og anprisning !
Falsk markedsføring og anprisning !
Det er helt sikkert ikke Steff pølser der serveres, tænker det er direkte fra frost billigst muligt, hjemmelavet agurkesalat direkte fra dåse ...
Mega fin hjemmeside, men internettet er jo bare en stor illusion, specielt når der ikke leveres som forventet / lovet.
Kan ikke anbefale bpv.dk eller nuento.dk /c/ byens-poelsevogn
Jeg synes der er forkasteligt
Jeg synes der er forkasteligt, at man hyrer min, på nuværende tidspunkt kone`s datter, til at komme fra sjælland, og over til jylland, hvorefter man aktivt vælger IKKE at betale løn for udført arbejde. Herefter vælger man igen IKKE at udbetale løn til min nuværende kone`s søster. Man kan have nok så mange gode produkter m.m. at sælge, men det gør IKKE, at man skal opfører sig, som et dumt svin.
God, effektiv og smilende servering
Vi havde en god oplevelse med Byens Pølsevogn ifm. et rejsegilde på arbejdet. Sara (der er ejer og som serverede) var ydest effektiv og smilende. Kan kun anbefale Byens Pølsevogn!
Ekstrem dårlig oplevelse
Ekstrem dårlig oplevelse. Slatne pølser og dårlig service.
Fantastisk service
Fantastisk service. Maiken er mega sød og service minded. Holdt fødselsdag i haven på en dejlig solskinsdag. Maiken og hendes søde og profesionelle måde var med til at gøre vores dag 100%, og selvfølgelig hotdogsne :). Kan varmt anbefales
Støt IKKE dette fusker firma
Støt IKKE dette fusker firma!
Jeg er også en af de tidligere ansætte. Også Jeg blev snydt... listen er lang og jeg ønsker virkelig, at jer brugere for øjnene op, og stopper med at støtte dem... Jeg har blandt andet blevet bedt om, at skulle sige dankort maskinen ikke virkede, selvom den selvfølgelig gjorde... og wupsi..... så blev pengene hentet. De skulle skamme sig over, at alle dem, der har knoklet sommeren igennem, os der gjorde det mulig for dem, at sidde på deres luksus læme i deres " lille sølle hjem " de ejer.! Vi sendte de ikke en tanke.
FØJ, JEG VILLE KUNNE LUKKE ET ØJE, RENSTEN AF MINE DAGE, AF SKAM!!!
Så hvis du er ligeglad med hvordan, ansattes vilkå er, og du trænger til nogle BILKA pølser, så er stedet lige noget for dig👍
Jeg vil bestemt støtte op om de…
Jeg vil bestemt støtte op om de anmeldelser der er blevet lagt op fra tidligere ansatte. Jeg har selv været ansat i firmaet, og er også blevet snydt og bedraget. Han lover og lover og lover men det eneste han gør er at tage r… på folk. Jeg var tjener for ham hele sidste sommer på skakkes Holm, hvor han ikke betalte i min løn og til sidst, måtte flytte hjem til min mor, da jeg ikke kunne betale min husleje. Han råder mig selv til hvordan jeg kan få pengene igennem lønfonden, men har som alle de andre ansatte modtaget besked om ,at jeg skal betale disse penge tilbage. firmaet er godt nok flyttet over i et andet navn, men det er stadig samme der står for det! Forstår overhovedet ikke hvordan det kan lade sig gøre, at de anmeldelser vi tidligere ansatte skriver, bliver slettet, mens ejers private venner, nuværendeansatte, deres børn og faktisk også ejeren selv. Jeg har ved siden af tjener jobbet, også hjulpet med nogle pølsevogne der skulle ud. Og det er Bilka pølser der bliver brugt basta! Han er nu begyndt at true os tidligere ansatte med politi, bål og brænd! Han siger vi skal slet anmeldelserne fordi han ikke kan tåle at få så lidt stjerner og kritik! Hold jer langt lang langt væk fra ham!!!!!
Havde besøg af Byens Pølsevogn til…
Havde besøg af Byens Pølsevogn til bespisning af ca 80 personer.
Det var en super god oplevelse, og alt fungerede helt optimalt.
Havde besøg af dem sidste weekend
Havde besøg af dem sidste weekend. Hurtig, effektiv og god betjening samt fine serveringer
Rigtig fin service
Rigtig fin service og alt spillede Max - tak til Susanne som besøgte os
Super god oplevelse både med booking og…
Super god oplevelse både med booking og med selve pølsevognen - kan klart anbefales.
Tak for en god service og varm mad til…
Tak for en god service og varm mad til alle vore gæster, uanset hvornår de kom i løbet af receptionen.
Konceptet hvor værterne kan koncentrere sig om gæsterne, fordi det fungerer og leveres som aftalt.
Alt var som aftalt og med god flexibilitet der passede til vores arrangement.
Tak for denne gang - som faktisk var anden gang vi benyttede jer.
Mvh. Michael & Birgitte
Vi havde en fantastisk oplevelse med…
Vi havde en fantastisk oplevelse med Sara og hendes pølsevogn til vores fest. Hun kom i god tid, vi skulle ikke sørge for noget og al service og mad var helt i top 😊☀️
Pølsevogn = succes!
Pølsevogn = succes!
Som præmie i vores arbejdsmiljøkampagne fik vinderne en pølsevogn til frokost – og det blev et hit! Hurtig, smilende service, lækre pølser og god stemning hele vejen rundt. Perfekt måde at fejre og samle kollegerne på.
Havde besøg af byenspølsevogn
Havde besøg af byenspølsevogn
Tak for en fantastik aften og gode pølse og jeres altid gode service og humør
Forstår ikke hvad andre skriver.
Forstår ikke hvad andre skriver. Har haft dem ude, hvor det hele var fantastisk. Pølserne smager godt og kundeservicen kan man ikke klage over.
Pølser er IKKE steff
Pølser er IKKE steff - Smager som nogen der er købt billigt i Bilka.
Ydermere er der hverken styr på hygiejnen eller lønforhold. Har ydermere undersøgt lidt og det viser sig det er LANGT værre end først antaget...
Vil ikk anbefale denne til nogen..
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.