Fri BikeShop Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min mor afleverede min cykel i Glostrup-afdelingen, fordi kæden blev ved med at hoppe af, og der samtidig manglede luft i det ene dæk. Det var ikke noget problem for Sebastian, som faktisk kunne fik... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fik lavet service på min cykel, og det var fint. Købte en fjedrende saddelpind, men den virker meget dårligt, pinden fjedrer ikke op efter at være trykket ned. Kontaktede værkstedet, som havde montere... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har lige købt mbk-image-mivice-belt-groen-elcykel hos Fribikeshop Valby Den cykel har min varmeste anbefaling - ingen gearskift (det klare den selv) trækrem istedet for almindelig kæde. Batteri... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas
  2. Servicio de alquiler de bicicletas
  3. Tienda de reparación de bicicletas
  4. Tienda de accesorios para bicicletas

Sobre Fri BikeShop

Escrito por la empresa

Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger, og har butikker fordelt over hele landet. Vi er altid interesserede i, at du får den bedste oplevelse hos os, om det er i en af vores butikker eller online på fribikeshop.dk. Fælles for vores kæde er, at vi tilbyder den højeste faglighed inden for cykler, og altid står klar med produktfagligviden, samt et stort smil for at hjælpe dig med at finde den helt rette cykel.

Kunden i centrum

Om du befinder dig i butikken eller online, så er vores helt store fokus at have dig i centrum. Det bærer vores kundeservice også præg af, hvor du altid kan spørger om hjælp, hvad end det omhandler produktspecifikationer eller info om en af vores butikker. Vi sidder klar på telefon, mail og chat mandag til fredag fra 09.00 – 16.00, så vi i god dialog kan hjælpe dig videre og finde en god løsning.

Fri BikeSmart

Hos Fri BikeShop holder vi dig godt kørende, både før, under og efter dit køb. Tilkøber du Fri BikeSmart med din cykel får du fri adgang til al service, lige fra eftersyn og kædestramning, til lapning og justering af cyklen i 3 år. Efter to år kan du endda også bytte din Fri BikeSmart-cykel til en helt ny – vi tilbagekøber den gamle cykel af dig, så længe du køber en ny Fri BikeSmart-cykel med en ny 3-årig aftale.

Populære kategorier

Escrito por la empresa

Landsdækkende service
Med Fri BikeShop's landsdækkende butiksnet med over 90 butikker har du altid god service inden for rækkevidde.
100% Klargjorte cykler
Alle cykler bestilt på fribikeshop.dk bliver samlet og klargjort af en af vores dygtige og udlærte mekanikere på vores professionelle værksted.
Rentefri delbetaling
0 kr. udbetaling, renter og gebyrer. Hos Fri BikeShop kan du købe ny cykel til dig selv eller hele familien på én gang og betale over 10 eller 20 måneder. Kom ind til din Fri BikeShop butik og start en Fri Konto i dag.
Serviceordning
Med din nye cykel følger desuden en fordelagtig serviceordning. Du får et servicehæfte med 4 eftersyn, hvoraf det første er gratis. Når du bruger vores professionelle værksted til de næste 3 eftersyn, udvider vi din reklamationsret til 3 år.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 94% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

874 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Udskiftning krankboks

Jeg fik udskiftet krankboksen på min cykel hos Fribikeshop Slagelse. Selve arbejdet er udført professionelt og uden fejl. Min anmeldelse skyldes udelukkende prisen på 1108,- kr, det er markant mere end de andre i klubben har betalt. Det er jo en reparation der tager Max 15 min, så jeg spurgte ind til deres timeløn, hvortil de svarede at de har fast pris på denne reparation. Selve arbejdslønnen er 700,- kr.
Fremover spørger jeg om prisen inden

7 de septiembre de 2026

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Ledte efter en cykelkurv og medarbejder var super god til at vise sortiment samt straks montering på værkstedet.

9 de septiembre de 2026

Fin service

Fin service - både da jeg ringede til kundeservice inden jeg købte cykel online og ved levering fra Fri bikeshop i Slagelse.

27 de agosto de 2026

Super Service og rådgivning

Super Service og rådgivning. Derfor har vi købt 2 cykler

10 de agosto de 2026

Hej Sven.

Vi takker mange gange for de fine ord og håber i er glad for cyklerne :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En klar anbefaling fra mig!

Personalet fremstod med stor imødekommenhed, hjælpsomhed og yderst kompetent vejledning. Jeg vil anbefale alle at handle hos Fri BikeShop.

20 de agosto de 2026

Hej:

Vi takker mange gange for de fine ord! :) Det betyder meget for os.

Super god service

Jeg har lige hentet min nye elcykel i Fri Bike Frederikshavn, som jeg glæder mig til, at skal i gang med at bruge nu. Utrolig flink og venlig ung kvinde, der ekspederer i butikken i Frederikshavn. Hun ved, hvad hun snakker om, og giver sig god tid til at forklare tingene, da det er min første elcykel. Fik også hurtigt hjælp af en af cykelmekanikerne, som også virkede meget flink. Alt i alt en rigtig god oplevelse i butikken i Frederikshavn.

Hej Jan.

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse ved afhentningen af din første elcykel.

Det er vigtigt for os, at der bliver taget sig god tid til at vejlede og besvare spørgsmål, så man føler sig tryg og godt klædt på, når man skal i gang med at køre på elcykel. Derfor er det skønt at høre, at du følte dig godt hjulpet hele vejen igennem.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med din nye elcykel og mange gode ture fremover.

Høj kvalitet

Høj kvalitet, hurtig service og rigtig god rådgivning.

Hej Jens.

Vi sætter stor pris på de fine ord :)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skulle reparere min cykel

Skulle reparere min cykel. I gamle dage kunne man få den lavet fra den ene dag til den anden. Men det er blevet lavet om.
Når man kommer ind fra gaden kan man ikke få lavet for man skal bestille tid.
Så nu må man undvære cyklen en uge eller to uger.
Dårlig service.

1 de septiembre de 2026

Hej Henning.

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, når man er afhængig af sin cykel i hverdagen og ikke kan få den på værksted med det samme.

Mange af vores værksteder arbejder i dag med tidsbestilling for at kunne planlægge reparationerne bedst muligt og sikre den nødvendige tid til hver enkelt cykel. I perioder med ekstra travlhed kan det desværre også betyde længere ventetid, end man kunne ønske sig.

Med venlighilsen

Altid god service

Altid god service, det er nu nr. 7 cykel vores familie køber ved Erritsø fri bikeshop. Har kun godt at sige.

Hej Heidi.
Tusind tak for de flotte ord og for den store tillid til Fri BikeShop Erritsø. Det glæder os rigtig meget at høre, at jeres familie nu har købt hele 7 cykler hos os, og at I fortsat har gode oplevelser.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber, at vi også fremover kan hjælpe jer, når behovet opstår.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Alt som forventet

Alt som forventet. Ikke noget ekstraordinært 😊

10 de agosto de 2026

Hej.

Vi er glade for at høre at alt var som forventet :)

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.