Fri BikeShop Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super professionel betjening og rådgivning om købet af min nye elcykel. Kort og informativ instruktion ved udlevering. Spurgte ind til mine behov, så vi kom hele vejen rundt, men forsøgte ikke at sælg... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg bestilte en cykeltrøje, talte med dem om størrelse, den var på lager, betalte den online, de kunne ikke sende!! Møder op og ser størrelse ikke passer! Jeg kan jo lige prøve den! De indrømmer at... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Suveræn og lynhurtig service! ⭐⭐⭐⭐⭐ Da jeg afleverede min cykel tirsdag d. 21. juli med en punktering, fik jeg oprindeligt at vide, at der nok ville gå en uge eller to. Men allerede dagen efter,... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas
  2. Servicio de alquiler de bicicletas
  3. Tienda de reparación de bicicletas
  4. Tienda de accesorios para bicicletas

Sobre Fri BikeShop

Escrito por la empresa

Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger, og har butikker fordelt over hele landet. Vi er altid interesserede i, at du får den bedste oplevelse hos os, om det er i en af vores butikker eller online på fribikeshop.dk. Fælles for vores kæde er, at vi tilbyder den højeste faglighed inden for cykler, og altid står klar med produktfagligviden, samt et stort smil for at hjælpe dig med at finde den helt rette cykel.

Kunden i centrum

Om du befinder dig i butikken eller online, så er vores helt store fokus at have dig i centrum. Det bærer vores kundeservice også præg af, hvor du altid kan spørger om hjælp, hvad end det omhandler produktspecifikationer eller info om en af vores butikker. Vi sidder klar på telefon, mail og chat mandag til fredag fra 09.00 – 16.00, så vi i god dialog kan hjælpe dig videre og finde en god løsning.

Fri BikeSmart

Hos Fri BikeShop holder vi dig godt kørende, både før, under og efter dit køb. Tilkøber du Fri BikeSmart med din cykel får du fri adgang til al service, lige fra eftersyn og kædestramning, til lapning og justering af cyklen i 3 år. Efter to år kan du endda også bytte din Fri BikeSmart-cykel til en helt ny – vi tilbagekøber den gamle cykel af dig, så længe du køber en ny Fri BikeSmart-cykel med en ny 3-årig aftale.

Populære kategorier

Fri BikeShop

Escrito por la empresa

Landsdækkende service
Med Fri BikeShop's landsdækkende butiksnet med over 90 butikker har du altid god service inden for rækkevidde.
100% Klargjorte cykler
Alle cykler bestilt på fribikeshop.dk bliver samlet og klargjort af en af vores dygtige og udlærte mekanikere på vores professionelle værksted.
Rentefri delbetaling
0 kr. udbetaling, renter og gebyrer. Hos Fri BikeShop kan du købe ny cykel til dig selv eller hele familien på én gang og betale over 10 eller 20 måneder. Kom ind til din Fri BikeShop butik og start en Fri Konto i dag.
Serviceordning
Med din nye cykel følger desuden en fordelagtig serviceordning. Du får et servicehæfte med 4 eftersyn, hvoraf det første er gratis. Når du bruger vores professionelle værksted til de næste 3 eftersyn, udvider vi din reklamationsret til 3 år.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 94% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

997 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Jeg bestilte en cykeltrøje

De indrømmer at de ikke har tjekket str.
Amatører 🫣 handler aldrig i fribikeshop mere

20 de julio de 2026

Kæmpe anbefaling til Fri BikeShop - Nyborg

Kæmpe anbefaling til Fri BikeShop Nyborg! 🚴‍♂️✨Jeg må indrømme det: Jeg svømmer ikke samme dag, som jeg falder i vandet. Gennem mere end et år har jeg kigget på elcykel, haft specifikke krav og rigtig mange spørgsmål. For mig handler et cykelkøb om enormt stor tillid til dem, jeg handler med. Den tillid fandt jeg her i Nyborg.Første dag mødte jeg deres unge cykelmekaniker. Selvom han beskedent lagde ud med, at han vidste mest om reparationer, skal jeg love for, han vidste alt om cykler! Kæmpe cadou til ham – han svarede knivskarpt på alt og gennemskuede lynhurtigt, hvad det egentlig var, jeg søgte. Han sporede mig ind på en Scott Sub Sport 10, som dækkede mine behov perfekt.Vanen tro skulle jeg lige hjem og sove på det. Dagen efter vendte jeg tilbage til butikken, fik en rigtig god handel i stand med ejeren Jens, og blev den lykkelige ejer af en flot gul cykel i farven Colorado Gold. Nu har jeg haft cyklen i 14 dage. Den opfylder på alle måder mine behov, og jeg er for alvor tilbage på landevejen på de lange ture. Før jeg besøgte Jens, havde jeg rejst Danmark tyndt til store forhandlere uden at være i nærheden af et køb. At det endte med, at jeg kunne handle lokalt, er helt fantastisk. De varmeste anbefalinger herfra til Jens og hele hans team – fra den dygtige mekaniker til Jens i butikken, som gjorde købsoplevelsen helt fænomenal! ⭐⭐⭐⭐⭐

10 de julio de 2026

God stil

Havde bestilt ordinært service eftersyn på min cykel. Blev ringet op af Andreas, der fortalte, at kæde og tandhjul var slidte og burde udskiftes. Det takkede jeg ja tak til. Da der alligevel skulle smøres og justering til ved sådanne skift, strøg Andreas prisen på service, så der ikke var dobbelt betaling for den del. Det er god service og rigtig god stil

14 de julio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg kom ind i butikken i Emdrup for at…

Jeg kom ind i butikken i Emdrup for at købe en cykel. Prøvede forskellige og fandt en jeg gerne ville købe, så spurgte om jeg kunne få reducering i prisen om han kunne ringe til chefen og høre. Jeg blev så råbt af af medarbejderen på engelsk og blev kaldt dumme kællin (g), skrid ud af butikken! . Det er nok den mest respektløse grimmeste service jeg nogensinde har prøvet jeg var dybt rystet og i chok!. Lige efter prøvede jeg at ringe til kundeservice men de tog den ikke, og skrev en mail men har ikke hørt et eneste ord! Det er en uge siden. Mega dårlig stil og service! det er bare ikke i orden at blive behandlet på den måde ud af det blå. En virkelig ubehagelige oplevelse af en kendt cykelkæde. Virkelig rystende☹️

2 de junio de 2026

Suveræn og lynhurtig service

Suveræn og lynhurtig service! ⭐⭐⭐⭐⭐

Da jeg afleverede min cykel tirsdag d. 21. juli med en punktering, fik jeg oprindeligt at vide, at der nok ville gå en uge eller to. Men allerede dagen efter, onsdag d. 22. juli, fik jeg besked om, at cyklen var helt klar!
Da jeg var punkteret for ikke særlig lang tid siden, skiftede de også dækket til et nyt, så jeg er godt og sikkert kørende igen.
Kæmpe ros til Fri BikeShop i Ballerup for lynhurtig betjening og fantastisk service. De får mine varmeste anbefalinger!

23 de julio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sønderborgs værksted yder den bedste service!

De yder den allerbedste service på værkstedet i Sønderborg 👌 altid prof. og god vejledning undervejs.
Skulle have ny slange i mit baghjul, “kom bare i morgen formiddag så jeg det” Det tog 10 min så var jeg videre med cyklen på landevejen 👍🏻

23 de julio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Paying so much for terrible service

Brought my ebike for service and they did such a shit job. For 620kr? damn.

Even a simple thing as oiling the chain was half assed by using way too much on top of the old oil.

I don't know what they did to my brakes because they worked fine before and now every time I brake there's a loud noise.

My bike's chain was slipping a bit when changing gears and the service included calibrating the gears except they only made it worse. I ended up fixing it myself which literary took me minutes to do...

My bike literally came out worse of "service".

At least the service warning is gone.

Trust me! Take your bike somewhere else. These people have no idea what they are doing.

I'm referring to the Birkerød location

17 de julio de 2026

Respuesta de Fri BikeShop

Thank you for taking the time to share your feedback.

We are sorry to hear that you are dissatisfied with the service you received. This is certainly not the experience we want our customers to have.

Kind regards,
Fri BikeShop Customer Service

Fri Bike shop Glostrup

Havde den fineste oplevelse i Fri Bike shop i Glostrup.
Jeg havde booket en tid til min cykel om 4 dage men da ekspedienten hun opdagede at det drejede sig om et kugleleje i en pedal så tog hun sig lige 5 min til at skifte den på stedet… og jeg fik da lige smurt kæden og lidt luft i dækket så jeg var helt klar til vejen hjem … se det er god service!

20 de julio de 2026

Respuesta de Fri BikeShop

Tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik i Glostrup, og at vores medarbejder kunne hjælpe dig hurtigt videre. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi sender naturligvis din ros videre til butikken.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt og overskueligt at handle online…

Nemt og overskueligt at handle online webshop

27 de junio de 2026

Respuesta de Fri BikeShop

Tusind tak for din flotte feedback! 😊
Det glæder os at høre, at du oplevede vores webshop som nem og overskuelig at handle på. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Super Service

Super Service - Kanon gode cykler

11 de julio de 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse og at du er tilfreds med både servicen og din cykel.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse i butikken på…

Fantastisk oplevelse i butikken på Tårnvej i Rødovre. De er utrolig søde og hjælpsomme. Elcyklen jeg købte passede mig ikke alligevel så fik den ombyttet dagen efter til en der passede mig bedre

16 de julio de 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊
Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik på Tårnvej i Rødovre, og at der blev fundet en løsning, så du fik en elcykel, der passede bedre til dine behov.

Lynhurtig levering

10 de julio de 2026

Respuesta de Fri BikeShop

Tusind tak for din anmeldelse! 🚴😊
Det var rigtig godt at høre, at din ordre blev leveret hurtigt.

Fri BikeShop

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.