Fundustry Adventures Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hebben met onze ICT afdeling een supergezellige middag gehad! Na een gedegen uitleg onder prima begeleiding van Jordy en Eby met z’n allen de bomen in. Hoog en laag parcours, lekker abseilen en ee... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte leiding workshops, geen grorpen gewend, moet zelf tot 5x toe serveerster spelen, ook tijdens eten met koude dingen die warm hadden moeten zijn, csppuchino is vreselijk vies, spullen te weinig... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Centro de entretenimiento

Escrito por la empresa

Van een vriendenuitje tot een op maat gemaakte bedrijfsuitje. Met keuze uit tientallen activiteiten en overheerlijke horeca ben je aan het juiste adres!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

19 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fundustry Nijmegen is een echte aanrader!

Wat hebben we een fijne dag gehad bij Fundustry. Alles was goed geregeld. We werden goed begeleid en al onze vragen werden beantwoord. Niets was te veel. De activiteiten waren super leuk en voor ieders niveau. Daarna konden we lekker eten en drinken en dank aan de DJ heerlijk tot in de avond dansen. We komen zeker nog eens terug.

12 de septiembre de 2026

Top!

Wat een leuke ervaring zeg.
De dame die de workshop geeft doet het erg leuk.
Zilveren ringen maken :-)

25 de julio de 2026

Super leuke expeditie Robinson

We hebben een gezellige dag gehad. De organisatie kon flexibel inspelen op waar we behoefte aan hadden. Personeel was super vriendelijk. De bbq was goed. We hebben genoten en de activiteit had voor ieder wat wils en passends.

9 de julio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veel geleerd en gezellige middag gehad

Zilver ring workshop gedaan, veel geleerd en de instructrice deed het heel leuk. Om gezellig om met andere aanwezigen te doen. Locatie opzoeken kost wat tijd, dus kom ook op tijd aan.

23 de mayo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Leuke workshop parfum in Nijmegen

Erg leuke workshop parfum maken gedaan in Nijmegen. 3 uur in de weer met parfum samenstellen, zeepjes maken en bodyscrub. De vriendelijke dame kwam enthousiast en betrokken over. Dankjewel voor de gezellige ochtend!

16 de mayo de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Korte route en slechte begeleiding

Op de site staat niet duidelijk hoeveel parcouren het zijn, het zijn er 2. 1x een “makkelijke” die is iets langer en een “moeilijke” die is heel kort.

Het ontvangst was heel rommelig, daarna kregen we uitleg. 24 mensen met 1 man begeleiding. De uitleg was wel duidelijk maar niemand werd gecontroleerd of alles goed vast zat en strak genoeg. Tijdens het klimmen hebben we de begeleiding niet meer gezien.

Locatie en omgeving wel mooi en aan te raden

2 de mayo de 2026

Super leuke dag gehad

Super leuke dag gehad! Wij deden de 3u driftcursus. Ruben legde alles duidelijk uit en geeft via de portofoon feedback waar je gelijk wat mee kan. Aanrader!

3 de mayo de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Zoons en man hebben de 4x4 off road…

Zoons en man hebben de 4x4 off road gedaan. Viel tegen, met 2 personen in een auto (wij dachten dat ieder een eigen auto ter beschikking kreeg) en dan moesten ze steeds wisselen om om de beurt te rijden. Steeds lang in de auto wachten voor ze weer een stukje konden rijden. Al met al viel het ons tegen.

8 de marzo de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

We kwamen met werkuitje offroad rijden…

We kwamen met werkuitje offroad rijden en boogschieten. Het was allebei slaapverwekkend. Boogschieten met een pijl met een enorme rubber dop, moet je ook nog een onhandig veiligheidsmasker op. Offroad rijden ging in een oma drafje over een baggerpaadje.er liep een medewerker voorop die toezicht hield dat je maar niet naar zn 2 zou schakelen.Alles is zo veilig gemaakt dat het ronduit suf is.Na afloop bbq, nou dat was eerder gebakken en nu opgewarmt, zodoende amper smaak.Onvergetelijk indeed :(

21 de noviembre de 2025

Weinig drifttijd

Er waren veel mensen in de groep waardoor je meer aan het wachten was dan aan het driften. Dus minder mensen per tijdsblok toelaten zou beter zijn

23 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ongastvrije workshop gevolgd

Gisteren met een aantal collega's een wellness workshop gevolgd. Jammer genoeg viel dit erg tegen; we voelden ons allesbehalve welkom, de uitleg en begeleiding was summier en zelfs tegen het onbeleefd aan. De ruimte is koud, het enige wat we kregen was een kan koud water. De dames die de workshop gaven, hadden wel lekkere warme thee en zelfs iets te snacken. Hetgeen ook gewoon gegeten werd tijdens de uitleg.
Het logistieke deel is ook niet handig, je moet veel wachten.
Kortom, een heel teleurstellende middag. Voor het bedrag wat de workshop kost, kan je beter een cadeaubon van Rituals kopen.

15 de noviembre de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.