Ich bin VIP Kunde mittlerweile bei Icon aber jetzt sehr unzufrieden geworden. Das Rücksenden und die Erstattung sind eine Farce und die Bearbeitung dauert eine Ewigkeit.
Leider keine gute Erfahrung mit ICON Amsterdam. Die Preise wirken zunächst attraktiv, aber das Rückgaberecht ist im Bestellprozess überhaupt nicht transparent. Erst im Nachhinein wird klar, d... Ver más
Dramatisch. Bestelling geplaatst op 24 januari. Vervolgens mijn bestelling nooit ontvangen, waar zij niet direct iets aan kunnen doen, komt door DHL. Vervolgens al meerdere keren (na het verstrij... Ver más
Vanaf begin februari wacht ik op mijn geld retour vanwege een product wat niet op voorraad was. Elke keer wordt beloofd dat het geld wordt teruggestort, maar na drie maanden krijg ik hier zeer mijn tw... Ver más
Información sobre la empresa
Voor t eerst wat besteld voor partner…
Voor t eerst wat besteld voor partner maar duurt al 2 weken en krijgen standaard mail over black friday drukte.
Maakt het wel erg vervelend mede omdat je je af vraagt of het allemaal wel klopt. Kan ook niet bellen.
Vandaag besteld, 1.5 weel later nog niks in huis
Vrijdag 22nov voor 9:00 s’ochtends een bestelling gedaan met de verwachting deze de dag erna binnen te krijgen zoals aangegeven is.
Ondertussen is het vandaag 2dec en heb ik nog niks binnen.
Dat het zou liggen aan de drukte bij de bezorgdiensten is echt onzin, alle andere bestelling bij andere webshops de afgelopen week gewoon netjes op tijd binnen gehad.
Bestelling nog steeds niet ontvangen
Bestelling gedaan. Zou de dag erna bezorgd worden maar nu twee weken verder nog niets ontvangen. Ook contact met klantenservice gehad. Standaard mail van Black Friday drukte. Dan weer bericht dat het verzonden is, paar dagen later bericht dat er problemen zijn bij DHL. Etc etc. Ondertussen wel continue mails krijgen over aanbiedingen , laatste kans nu bestellen. Ik denk dat ze de aanvragen niet aankunnen en weinig voorraad hebben en nu tijd rekken om te kijken wat ze moeten doen. Ik ben altijd tevreden geweest over Icon en de kwaliteit van de kleding is goed maar nu maken ze er een rommeltje van.
STAY CLEAR OF THIS COMPANY
STAY CLEAR OF THIS COMPANY! I want a refund for my item, but they only give you 14 days for an international return. However, the parcel was returned back to me. This is still unresolved and has been going on since September, as they won't reply to emails. It seems that I have lost my money on the item bought and the international postage. They are not interested in resolving this at all. I will continue to write negative feedback until resolved.
Mooie kleding voor een eerlijke prijs
Iets later dan verwacht (twee dagen) maar zeer content met de producten !
Ook per mail kreeg ik netjes antwoord binnen 48 hr.
Ik snap de negatieve reacties niet helemaal 😅
Prima kwaliteit kleding.👍👍👍
Komen afspraken niet na.
Bestelling niet ontvangen
Bestelling niet ontvangen, ruime tijd geleden besteld. Niks gehoord over levering. Contact opgenomen met de klantenservice en een standaard blackfriday drukte mail gekregen. Ik kan zo ook wel miljonair worden door zo'n bedrijf op te richten. Misschien toch maar eerst gaan kijken naar je processen.
Veel nep reviews zo te zien, bestel hier niet om gezeik te voorkomen.
Slechte ervaring
Ik heb dezelfde ervaring als een aantal anderen. Ik heb een bestelling gedaan en gekozen voor achteraf betaling. Nu bleek bij levering dat er een artikel mistte. Na melding hiervan bleek het artikel op te zijn, kan gebeuren. Dan begint de ellende met vouchers en dergelijke. Dat is mooi, je bestelt iets en krijgt het niet geleverd omdat het op is en vervolgens krijg je voucher....Aan terugbetalen of aanpassen van de factuur doen ze niet. Schiet mij maar lek! Dit is wel een mooie verkoop methodiek. Je verkoopt iets wat je niet hebt, int wel het geld, maar geeft het niet terug terwijl de fout wel bij ICON zit...niet best dit.
Ik heb zelf ook op 20 nov wat besteld…
Ik heb zelf ook op 20 nov wat besteld en heb nu nog steeds niks binnen ik lees wel meer slechte reviews nu over bestellingen van andere mensen en dan krijgt de post de schuld blijkbaar iedereen klaagt over t slechte mail contact van jullie dat jullie mensen niet op de hoogte houden waarom doen jullie er niks mee?mensen moeten een eeuwig heid wachten op hun al betaalde kleding en jullie gooien t op black Friday? Dan moet je geen dingen beloven die je niet waar kan maken blijkbaar en hou klanten op de hoogte van dingen want ze moeten er blijkbaar net als ik allemaal zelf achteraan mailen en kom eens met een snelle reactie en oplossing en compenseer anders iets want jullie schuiven uiteindelijk t probleem af op een ander de consument kiest er niet voor om langer te wachten hè die gaat uit van jullie beloftes namelijk
Oplichters
Oplichters! 19 november bestelling geplaatst hier een bevestigingsmail van gekregen maar vandaag is het 25 november nog niks binnen gekregen ook net als vele hier via klarna
Scamers avoid this company dont buy…
Scamers avoid this company dont buy from them I did not get refund over 4 weeeks delivery takes over 3 weeeks dont buy it from them I will close these scamers soon!!!
Bestelling 19 november niks meer van gehoord
Afgelopen dinsdag 19 november voor 21:30 uur iets besteld alleen een bevestiging gehad van bestelling voorderest geen mail meer over bezorging en geen verder contact het zou 20 november bezorgd moeten zijn maar helaas nog niks gehoord gelukkig wel betaald met Klarna dus ik wacht het af
Return process is a joke - Do not shop in this store
Return process is a joke. Highly manual, need to write multiple e-mails back and forth with the customer support basically only citing there AGBs and providing discount codes even though I stated multiple times I want a refund.
Not even complaining about the lack of the capability to start the refund process on the website, the need for the client to pay the return fee, or the lack of proactive tacking - but just base processes are not workin. Would not shop here again even if forced.
Mangelhafter Kundenservice
Lieferung kam verspätet an trotz Express Versand.
Ware war zu klein, daraufhin am nächsten Tag zurückgeschickt für ein Umtausch. (Eigene Kosten für Retour , 20€ versicherter Versand)
2Wochen nichts passiert, bis ich eine Email schrieb.
Keiner wusste von meiner Retour, obwohl Paket seit Wochen da rumlag. Erst nach mehrmaligem Schreiben , viel hin und her, habe ich letztendlich das Geld zurück gefordert.
Sehr schlechter Service/Organisation.
ICON HEEFT MAAR LIEFST 3 TRUSTPILOT…
ICON HEEFT MAAR LIEFST 3 TRUSTPILOT ACCOUNTS!!!!
Verschrikkelijk! Ik wilde mijn bestelling annuleren en dat mocht niet van hen, omdat ik producten in de sale had gekocht. Een consument heeft het recht om online bestellingen te annuleren in een bedenktijd van 14 dagen. Daar zijn sale producten niet van uitgezonderd, indien dit aan bepaalde eisen voldoet! Nou dat doen deze producten niet, dus moeten gewoon in aanmerking komen voor retour!! En zij zeggen gewoon heel stellig dat dit zo in hun retourbeleid is opgenomen dus dat zij dit juridisch mogen doen. Maar dat klopt dus niet! In de wet staat de bedenktijd beschreven en zij denken dat ze boven de wet staan! Wat een k**** bedrijf.
Heb het pakket nu aangetekend teruggestuurd, zodat ze niet kunnen zeggen dat ze het niet hebben gekregen…
Maar ze hebben echt te maken met de verkeerde want echt ze kunnen een incassobureau verwachten als ik mijn geld niet helemaal terugkrijg!
UPDATE: Mijn retourzending hebben ze inmiddels gerefund. Dit is wat je hiervoor moet doen:
- je moet je binnen 14 dagen na ontvangst herroepen op je wettelijke recht om je bestelling te herroepen/annuleren. Hier heb je recht op, ook al is het sale. En ook hiervoor verwijzen naar artikel 6.230o. Dit doe je schriftelijk dus per mail.
- als ze niet akkoord gaan met je annulering. Verstuur het pakket aangetekend naar hun retouradres en blijf elke dag mailen met een update, blijf hierbij elke keer terugverwijzen naar jouw annulering en dat je dit recht hebt.
- als ze alsnog niet akkoord gaan, kan je je aanmelden bij bilincasso. Zij gaan je helpen om je rekening terug te krijgen.
Waarschijnlijk kiezen ze dan wel eieren voor hun geld!!! Ik had binnen een week mijn geld terug.
Avoid, scammers, no refund will be given. Liars.
They will not refund you under any circumstances, change their stance, pretend to help, scammers. I ordered two fleeces in August, they took 2/3 weeks to arrive, despite posing as though they're a UK/GBP platform. The items were ok but were too large/baggy for what was expected, requested a refund as there wasnt a smaller size. After being ignored and having to chase this up, I was offered an exchange instead, declined and requested the refund, eventually they give me the return address in EU and said it would cost to return if you're non EU, which I am as from the UK like almost all customers will be.
Returned items for £15 postage, took weeks for them to acknowledge return, then after chasing them up they stated they had it, but just offered an exchange again, I requested the refund again and they went quiet, chased up again, they offered a exchange AGAIN!!, I requested a refund again and they then said refund not possible as they're sale items!!! However, there are distance selling rules in place for online orders meaning refunds should be offered by law, additionally the site ALWAYS has 'SALES' on so they will just use this excuse months later no matter what, after not mentioning it before.
Anyhow a chargeback has been issued by my bank who have returned the funds to me months later, because this company are scammers. They'll reply to this acting all polite and lovely like it was an honest mistake but they're full of s**t. Dont use they'll be closed down eventually.
Oplichting
Oplichting, retour sturen = geld kwijt. Probeer sinds augustus contact op te nemen maar heb nogsteeds geen geld/vervangd product terug.
Niks word opgelost echt dramatisch
Retourbeleid in strijd met de wet
Binnen 14 dagen verzoek gedaan om gebruik te maken van het herroepingsrecht bij een online aankoop. Ze bieden mij echter een tegoedbon aan in plaats van geld. Dit omdat het in de sale gekocht zou zijn. Dit staat ook op hun website maar dit is niet rechtsgeldig.
Ik roep iedereen die deze ervaring ook heeft gehad op om dit ook te melden via ACM Consuwijzer. Het is 100% in strijd met de wet, alleen een rechtszaak is niet rendabel. Hopelijk kan er met meerdere meldingen actie worden ondernomen.
I wish i could give them 0 stars
I wish i could give them 0 stars. Ordered some clothes that looked awesome on pictures, when it arrived, had absolutely nothing to do with pictures. Return policy is absolute joke, since they try every possible way not to refund the money. Quality is absolute zero, sizing is off. If you want to save your energy, time and money, avoid.
Ik wacht al 4 weken tot mijn volledige…
Ik wacht al 4 weken tot mijn volledige bestelling is geleverd. Terwijl belofte gemaakt wordt volgende dag in huis. Daarnaast kloppen de maten van de broeken niet. Heb ze retour aangeboden maar krijg er niets van te horen! Kansloos merk. Hier bestel ik nooit meer. Raad het ook iedereen af.
Más información sobre otros tipos de reseñas.