Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en sand fornøjelse, intet mindre. Første besøg på Restaurant MöR og besemt ikke det sidste! Personalet og ikke mindst servicen var helt i top. Der ydes enorm nærhed og feedback om maden... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mit besøg på Restaurant MöR med min kæreste var virkelig top klasse. Maden smagte helt vanvittigt godt. Rigtig lækre forretter. Bøfferne var stegt lige som de skulle - ikke en finger at sætte... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak 🙏 Når god mad , salg og service bare fungere . Har været på Mör et par gange , men føles som om man er stamgæst og tiden forsvinder med god mad og sublim service. Sami, Iza og Kess (ved ikke om... Ver más

Información sobre la empresa

1. Restaurante especializado en filetes

Escrito por la empresa

MöR er en eksklusiv restaurant beliggende i hjertet af Aarhus. Med et menukort og vinkort i verdensklasse vil MöR kendes for at tilbyde en udsøgt gastronomisk oplevelse. Her kan du nyde innovative retter tilberedt af dygtige kokke og udsøgte vine nøje udvalgt af sommelieren. Atmosfæren er elegant og sofistikeret, hvilket gør MöR til det foretrukne valg for gourmander og madelskere, der søger en enestående kulinarisk oplevelse i Aarhus.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Hej.

Hej
Jeg har været forbi restaurant Mör i dag, det var virkelig en god oplevelse og maden smagte virkelig dejligt.
Jeg vil bare sige I har en tjener med navn August - han yder en virkelig god service og han gjorde oplevelsen endnu bedre

26 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en sand fornøjelse - besøget værd!

Det var en sand fornøjelse, intet mindre.
Første besøg på Restaurant MöR og besemt ikke det sidste!
Personalet og ikke mindst servicen var helt i top.
Der ydes enorm nærhed og feedback om maden tages dybt seriøst og der handles med det samme hvis en bøf ikke er som forventet.
MöR er virkelig en lækker oplevelse.

19 de marzo de 2026

Tak 🙏 Når god mad

Sami, Iza og Kess (ved ikke om det staves sådan) i forstår at levere en total oplevelse og kan kun give de varmeste anbefalinger 😊😊👍👍

14 de febrero de 2026

Fuldstændig fantastisk oplevelse!

Fejrede min 28 års fødselsdag på Restaurant MöR, og det er uden sammenligning den bedste restaurantoplevelsen jeg har haft i hele Danmark.

Maden smager fantastisk, dejlige lokaler med en god stemning. Men noget der er helt særligt er deres varme, humoristiske og nærværende service.

Virkelig et sted der skal opleves, kæmpe anbefaling herfra!

13 de febrero de 2025

En uforglemmelig aften hos Mör

Vi havde en helt fantastisk aften hos Mör, hvor vi fejrede min fars 75-års fødselsdag. Fra det øjeblik vi kom ind ad døren, blev vi mødt af den bedste service og en utrolig imødekommende og opmærksom betjening.

Maden var helt i top – virkelig velsmagende og flot præsenteret – og hele oplevelsen var med til at gøre aftenen helt særlig for min far. Personalet gjorde sig umage for, at vi følte os velkomne og forkælede, og det betød rigtig meget for os.

Jeg kan varmt anbefale Mör. Kunne jeg give mere end 5 stjerner, så havde de fået det uden tøven ⭐⭐⭐⭐⭐+

30 de enero de 2026

TOP KLASSE

Mit besøg på Restaurant MöR med min kæreste var virkelig top klasse.
Maden smagte helt vanvittigt godt.
Rigtig lækre forretter.
Bøfferne var stegt lige som de skulle - ikke en finger at sætte på der.
Virkelig lækker sauce og helt perfekte fries.
Top passioneret tjenere - man bliver budt pænt velkommen og de sørger virkelig for at man føler sig tilpas igennem hele aftenen. Helt perfekt
Virkelig en hyggelig restaurant.
Kan helt sikkert anbefale at spise på restaurant MöR

17 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi fik en carpaccio der smagte af vand

Vi fik en carpaccio der smagte af vand, nærmest intet andet. Det var en trøffel Carpaccio, men i stedet for at rive trøflen eller bruge olie, fik vi en ulækker klat mayo oven på carpaccioen. Vi så dem ved siden af os, give 550kr for en bøf uden sides eller sovs (det kostede ekstra) og bøfferne var rå, og sovsen de havde betalt ekstra for var klumpet og serveret med 8 pomfritter. Det var så skuffende, at vi gik efter forretten. Tjenerne faldt over hinanden, og anede ikke hvor de skulle være.
Værste oplevelse på en restaurant vi længe har haft, desuden forfærdelig rap musik som overhovedet ikke passer til et 1500kr måltid.

13 de septiembre de 2025

Toppen af poppen

Fantastisk oplevelse! Min kammerat og jeg var derinde i går og blev mødt af det flinkeste hold af medarbejdere inkl ejeren. Serviceniveauet var i top og maden var endnu bedre (vi delte en 1 kg krogmodnet oksehøjreb). Stedet er flot indrettet og køkkenet er noget af det reneste og mest organiserede jeg længe har set.
Vi kommer helt sikkert igen.

27 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skuffende!!!

Vi havde reserveret bord kl. 19, men da vi ankom, havde de hverken bord klar eller nogen registreret reservation. Vi blev tilbudt at sidde udenfor, hvilket vi modvilligt sagde ja til. Det mest provokerende var, at vi imens kunne reservere bord via deres egen hjemmeside – der var ledige borde!

Vi havde tidligere skrevet til dem og fået bekræftet, at deres kød var halal, men da vi spurgte tjeneren, sagde han, at det ikke var det. Fuldstændig modstridende oplysninger.

Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse. Manglende overblik, dårlig kommunikation og ingen respekt for kundens forventninger. Vi kommer ikke tilbage!!!!!

21 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde fornøjelsen af at besøge…

Jeg havde fornøjelsen af at besøge Restaurant Mör, og det var en oplevelse ud over det sædvanlige. Fra det øjeblik vi trådte ind ad døren, blev vi mødt med en varm og professionel betjening, der virkelig satte rammen for en skøn aften.

Servicen var helt i top – opmærksom, imødekommende og med sans for de små detaljer, der gør hele forskellen. Personalet formåede at være både nærværende og diskrete på samme tid, og det gjorde oplevelsen endnu mere behagelig.

Maden var intet mindre end en fryd for både øjne og smagsløg. Hver servering var smukt anrettet, og smagene var afstemte og spændende. Det var tydeligt, at der er tænkt over både kvalitet og sæson i råvarerne – og det kunne smages!

Alt i alt en virkelig dejlig aften med en stemning, der emmer af kvalitet og kærlighed til både mad og gæster. Jeg kommer helt sikkert igen.

16 de mayo de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.