Rietveldenweg 70D, 5222 AS Den Bosch, Noord-Brabant, NL
La empresa ha respondido
Uitstekende service bij Sani-Dump Den Bosch – dank aan Marcel Ketels en het hele team! Wij zijn ontzettend blij met de begeleiding die we hebben gekregen van Marcel Ketels en zijn collega’s b... Ver más
La empresa ha respondido
Keuken, complete badkamer en toiletruimte kopen ging super, hartstikke vriendelijk ook tijdens het leveren; niks was te veel. Hier en daar waren spu... Ver más
Sani-Dump is de speciaalzaak met gloednieuwe A-merken sanitair & tegels tegen absolute bodemprijzen. Het enige dat wij dumpen is de prijs! Wij kunnen alle A-merken leveren, uiteraard altijd tegen de beste prijs! Dat is Sani-Dump. Of u nu op zoek bent naar goedkoop sanitair, een hele luxe badkamer, designsanitair of alleen een badmeubel, vrijstaand bad, whirlpoolbad, kranen, douchewand of tegels, bij ons vindt u alles wat er op Sanitair & Tegel gebied te krijgen is onder 1 dak! Sani-Dump is uw specialist in Sanitair en Tegels.
Rietveldenweg 70D, 5222 AS, Den Bosch, Noord-Brabant, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Hier en daar waren spullen verkeerd of niet geleverd, bijbetalen en weer opgelost.
De verbouwing duurde wat langer, dus de levering moest uitgesteld worden.
Voor de opslag moesten we bijbetalen, maar ook dat hebben we netjes opgelost.
Daarna volgde een telefoontje: als ik de spullen van de keuken langer wilde laten staan, moest ik alles wel alvast afbetalen.
Ik had een goede klik met verkoopster Jeanette, dus dacht: ach waarom ook niet, het is een leuk mens en die vertrouw ik wel.
Nu ben ik de badkamer, toilet en keuken gaan gebruiken en blijkt dat de keuken totaal verkeerd is ontworpen: de afzuiging werkt voor geen meter.
De kosten om dit door Sani-Dump te laten herstellen: €1.800 euro!
En dat terwijl de keuken door hun eigen monteur is gezet én door haarzelf is ontworpen.
Tijdens het adviesgesprek heb ik meerdere malen aangegeven dat ik er geen verstand van heb en dat Jeanette moest kijken wat wel of niet mogelijk was.
Het vertrouwen is nu natuurlijk weg.
Ik heb een andere monteur erbij gehaald voor een second opinion.
Die was heel duidelijk: dit kan nooit werken. Het keukenblok is zo verkeerd ontworpen dat er simpelweg geen fatsoenlijke afzuiginstallatie in past.
Dit hadden ze zo nooit mogen opleveren en hun eigen monteur had dit direct moeten zien.
De warme, vochtige lucht van het koken blaast nu rechtstreeks in de kastjes. Die worden kletsnat, net als de vloer, die op een gegeven moment gaat kromtrekken.
Het vocht in de woning is ook niet te doen; het is hartstikke benauwd en vochtig, zeker met het warme weer.
We vroegen of ze een andere, minder dure oplossing wist.
Een nieuwe filter van €1.000, maar die verlegd het probleem en lost niks op volgens de monteur.
Dan was er dat nieuwe installatiepakket en als mijn monteur het zelf ging maken koste het pakket €200,00 inplaats van de €1.800
Mijn eigen monteur ging akkoord om te kijken of hij het zo kon oplossen.
Wat bleek?
Het installatiepakket paste NIET!
In de winkel was hij hardop aan het puzzelen hoe zij dacht dat dit pakket zou moeten gaan passen.
Ondertussen werd er op een grove manier duidelijk gemaakt dat we wel eerst moesten afrekenen, want het was besteld en zij konden er niks mee.
Mijn monteur was zeker van zijn zaak en zag dat het nooit ging passen (nogmaals in de keuken die ze nota bene zelf ontworpen had)
Dat vertelde hij haar ook;
Wij kunnen ook niks met spullen die niet passen, dus wij gaan daar niet voor betalen.
Ze begon eerst te dreigen dat we dit verplicht waren en dat hij er geen verstand van had want hij was geen monteur.
Mijn monteur zei: 'dat ben ik toevallig wel en we hebben spullen besteld op jouw advies waarmee de keuken gemaakt kon worden, maar dat zijn deze spullen niet.'
Vervolgens werden de spullen letterlijk uit zijn handen getrokken en liep mevrouw Jeanette zonder nog een woord te zeggen weg !?!
Daar konden we het mee doen!
En het blijft helaas niet bij de keuken.
Ook met de badkamer en de toiletruimte is er van alles misgegaan. ( te grote verwarming waardoor het toilet niet paste, zelf de nieuwe moeten betalen, te weinig tegels besteld, bijbetalen, kapotte spiegel bezorgd, hadden we meteen uit de doos moeten halen ( wat we natuurlijk pas deden toen de tegelzetter klaar was, bang dat die beschadigd zou raken tijdens de verbouwing ) ook een nieuwe betalen,
Daarnaast blijkt de kwaliteit van het geleverde materiaal achteraf simpelweg matig te zijn.
Fijne winkel als je wilt kopen en blijft betalen en hen niet verantwoordelijk stelt.
Maar zodra er problemen zijn en je verwacht dat zij het nu wel voor je of met je gaan oplossen, kun je het bekijken.
Alle fouten komen voor je eigen rekening en voor iedere aanpassing – ook al is het hun fout – moet je helaas lappen.
Nu moeten we zelf in een nieuw kookeiland gaan breken in de hoop dat we het op kunnen lossen.
Ik heb er geen woorden voor :-(
Een gewaarschuwd mens telt hier echt voor twee!!
Wij zijn ontzettend blij met de begeleiding die we hebben gekregen van Marcel Ketels en zijn collega’s bij het ontwerp en de realisatie van twee badkamers. Vanaf het eerste moment werd er goed meegedacht over indeling, materiaalkeuze en afstemming op onze planning. Marcel was enorm betrokken en altijd bereid om praktische oplossingen aan te dragen, ook tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.
Wat ons bijzonder positief verraste, was de snelle levering van alle materialen – ondanks onze strakke en complexe planning. Dankzij de inzet en flexibiliteit van het hele team van Sani-Dump Den Bosch verliep alles soepel en volgens plan.
De kwaliteit van de materialen is top, en de klantgerichtheid van het team verdient alle lof. Wij kunnen Sani-Dump Den Bosch van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner voor de inrichting van een badkamer. Een absolute aanrader!

Respuesta de SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen - Sani-Dump Den Bosch
Goed geholpen. Er wordt meegedacht. Gekeken naar tijdpad en opties aangedragen voor de invulling van het geheel. Kleurgevoel. dus alles matcht mooi bij elkaar. Samenwerking tussen winkel Den Bosch/magazijn en Sigase, de badkamerbouwer, is optimaal. Al met al een prachtig resultaat in een recordtijd gerealiseerd, dankzij ieders inzet. Een dikke 5 sterren verdiend.

Goede service en persoonlijke betrokkenheid van de medewerker van sanidump Den Bosch. Leo reageert heel snel op vragen en is erg behulpvaardig. Zijn heel blij met het eindresultaat van onze badkamer. Mooi geheel geworden