Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vil ikke give penge retur

Vil ikke give penge retur, trods købsloven.
Retunering

Varen er defekt

Og endda afleveret i original tilstand, som jf. deres egne betingelser giver fuld returret uanset om varen er defekt

21 de marzo de 2025

Sure SURE MAND 😡

Jeg skulle til morgen, hente to pakker fra Bring hos Støvsugerbanden i Helsingør. Jeg fik en sms om afhentning i går fredag kl. 14.41 og henter i dag lørdag, lige så snart butikken åbner. (Kl. 10). - så pakkerne har altså (kun) ligget og ventet i mindre end et døgn.
Der står i forvejen et par kunder som også skal hente pakker og de er ret hurtigt ude af butikken igen. - Altså ‘Palle (jeg er) alene i Støvsugerbanden’. Jeg bliver mødt af den sureste sure gamle mand, som ender med at gi’ mig voksenskældud, blot fordi jeg venligt spørger, om han vil være sød at fortælle mig om størrelsen på en af pakkerne, da jeg er alene og skal kunne bære den selv..
Det er bare OVERHOVEDET ikke i orden. Hvis ikke ‘man’ har overskud til et smil og en venlig tone, overfor kunder som ‘kun’ skal hente pakker, så skal man lade være med at tilbyde denne service.
Jeg blev simpelthen så paf, at jeg i stilhed forlod butikken, uden at fortælle, den sure SURE mand, at hvis der er en ting i denne verden som er HELT GRATIS, så er det at være venlig.

14 de diciembre de 2024

Støvsugerbanden Nordrefrihavnsgade
Har været meget hjælpsomme
Da vores gulvvasker gik i udu
De sørgede for den blev ombyttet
Dehjalp med at installere
EIROBOT APPEN
TAK FOR GOD SERVICE
Hilsen hende der ikke kunne finde ud af at oprette

6 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Støvsugerbanden vil ikke tage vare retur, selvom støvsugerhovedet falder af

Jeg gik til Støvsugerbanden på Nordre Frihavnsgade i København i stedet for på nettet for at få en kvalificeret betjening, da jeg skulle have ny støvsuger i maj. Men de solgte mig en støvsuger, som er fejlkonstrueret, og alligevel vil Støvsugerbanden ikke tage støvsugeren retur. Mundstykket falder simpelthen af under støvsugning. Da jeg henvendte mig første gang i butikken, mente ekspedienten, at jeg bare ikke havde sat mundstykket godt nok fast og skruede det på. Men mundstykket faldt af igen, så jeg måtte tilbage i butikken, hvor ekspedienten igen skruede det på. Tredje gang fik jeg et nyt mundstykke, men det faldt også af. Fjerde gang jeg var i butikken med støvsugeren forklarede ekspedienten, at mundstykket simpelthen var forkert konstrueret og gav mig et uoriginalt mundstykke. Det var jeg ikke tilfreds med, og jeg bad om at få lov at levere støvsugeren tilbage. Butikschefen afviste min klage med ordene "Electrolux vil ikke tage den retur, når den ikke fejler noget." I mine øjne fejler en støvsuger i høj grad noget, når mundstykket falder af! På Støvsugerbandens hjemmeside er et telefonnummer til klager, men det virker ikke. I stedet har jeg ringet til deres kundeservice, hvor en venlig mand lovede at ringe til butikken og forsøge at løse problemet for mig. Derefter ville han ringe tilbage til mig, men jeg har intet hørt.

28 de agosto de 2020

Nul problemer

Alt gik (stort set) uden problemer. Der var et problem med leveringsadressen (GLS DropOff) på hjemmesiden blev ændret efter jeg klikkede OK (Den valgte automatisk levering i mit postnummer, selvom jeg havde valgt et andet) - Jeg skrev en mail og det blev rettet uden nogen problemer.

Hurtig service.

GLS levering efter få dage.

11 de diciembre de 2013

Den dårligste service

Da jeg kom tilbage for at spørge om der var tilfredshedsgaranti på en støvsuger, som jeg havde købt to uger tidligere, fik jeg at vide, at hvis den ikke fejlede noget, var det bare ærgeligt - og i øvrigt min egen fejl, når jeg kun havde villet give 800 kr for en støvsuger. Da ekspedienten bagefter fortate, at han, med mine behov, nok aldrig havde solgt mig den maskine jeg købte, men at det jo BARE VAR ÆRGELIGT FOR MIG, faldt jeg til tasterne i håbet om at andre kan undgå en sådan service, og dermed med spildte 800kr (eller andre beløb som viser sig ikke at være brugt efter behov)

29 de octubre de 2013

SUPER SERVICE

Lave priser, stort udvalg, perfekt service og yderst hurtig levering.
Absolut ikke sidste gang vi handler her. !!

15 de agosto de 2013

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.