Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para computadoras
  2. Mayorista de ordenadores

Escrito por la empresa

Uw vertrouwde Zakelijke ICT-leverancier van laptops, pc's, workstations, tablets, netwerkapparatuur, accessoires. HP, Poly, Lenovo, Dell, HPE, Asus, Acer, Samsung, Microsoft tegen outlet prijzen, EU garantie en 24 uurs levering in Nederland en België! Vanuit ons centraal magazijn in Wijchen leveren wij onze klanten 6 dagen per week, wij versturen ook op zaterdag en zondag. Partner statussen van TechOutlet zijn: HP inc Amplified Power Partner, Lenovo, Aruba, Microsoft. Welke laptops, workstations en pc’s zijn het beste en meest verkocht voor zakelijke gebruik in Nederland en België? Laptops: Entry model: HP 250/470, Lenovo V14/V15/V17, Dell Vostro Midrange model: HP ProBook, Lenovo ThinkBook High end model: HP Elitebook, Lenovo ThinkPad, Dell Latitude/Dell Pro, Microsoft Surface Designers: HP Zbook, ThinkPad P, Dell Precision/ProMax Pc’s: Midrange model: HP 400 Pro, Lenovo ThinkCentre, Dell Vostro High end model: HP 600/800 Elite, Lenovo ThinkCentre, Dell Optiplex Designers: HP Z workstations, Lenovo ThinkStation P, Dell Precision-ProMax.

4,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

4,5

Todas las opiniones

13 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Customer service on point

Placed an order because it was the best deal at the time. Got an email directly the following workday, alerting me of the keyboard's configuration.
So glad they proactively alert their customers, because it was indeed the wrong order I placed.
Happily cancelled without a fuss for a full refund. Great customer service!

9 de julio de 2026

Respuesta de TechOutlet.eu

Thank you very much for your kind review. We are glad we could check the keyboard layout with you in time and prevent an incorrect order.

Keyboard layouts can be confusing, especially for international customers. In the Netherlands, US International is commonly used, while Belgium often uses AZERTY Flemish. Germany, France and many other countries also have their own layouts. That is why we always try to verify this proactively when an order looks unusual for the destination country.

We are pleased that the cancellation and full refund were handled smoothly. Thank you for appreciating our customer service, and we hope to help you again with the right configuration in the future.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede afspraken en snelle levering van…

Goede afspraken en snelle levering van de aangekochte producten!

2 de julio de 2026

Respuesta de TechOutlet.eu

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de afspraken duidelijk waren en dat de levering van uw HP ProBook 4 G1i AI PC laptop snel is verlopen.

De HP ProBook 4 G1i met 16-inch scherm en Intel Core Ultra 7-255U is een sterke keuze voor zakelijk gebruik, hybride werken en dagelijkse productiviteit. Bij TechOutlet vinden we het belangrijk dat klanten kunnen rekenen op duidelijke communicatie, scherpe prijzen en snelle levering van zakelijke laptops en IT-hardware.

Succes met uw nieuwe HP ProBooks en bedankt voor uw vertrouwen in TechOutlet!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle reacties en goede feedback op…

Snelle reacties en goede feedback op vragen.
Leveringen op tijd.

11 de junio de 2026

Respuesta de TechOutlet.eu

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle reacties, duidelijke feedback en leveringen op tijd. Bij TechOutlet vinden we goede communicatie net zo belangrijk als een scherpe prijs en betrouwbare levering van zakelijke IT-producten. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende bestelling!

Goed contact

Goed contact. Goede service en snel antwoord op vragen. Voorraad leveringen meestal binnen 2 dagen in huis. Daarom zijn zij onze vaste leverancier van nieuwe equipment.

9 de junio de 2026

Respuesta de TechOutlet.eu

Hartelijk dank voor deze mooie review en het vertrouwen in TechOutlet als vaste leverancier!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, bereikbaarheid en snelle leveringen.

Onze gratis DPD-verzending wordt doorgaans binnen 1 tot 3 dagen bezorgd. Wij verwerken en verzenden bestellingen ook op zaterdag en zondag.
Voor extra spoed kunt u tijdens werkdagen kiezen voor DHL Express: vóór 15.00 uur besteld, is in de meeste gevallen de volgende werkdag vóór 12.00 uur geleverd.

Wij staan ook bij uw volgende bestelling graag weer voor u klaar!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Erg tevreden met de service van Tech…

Erg tevreden met de service van Tech Outlet. Vooraf twijfelde ik over de betrouwbaarheid en of het wel een degelijke laptop zou zijn, maar het is super kwaliteit wat ze leveren voor een bijzonder lage prijs. Snelle levering en een compleet product.

Ik kan ze 100% aanbevelen.

7 de abril de 2026

Respuesta de TechOutlet.eu

Hartelijk dank voor deze mooie en uitgebreide review!
We begrijpen dat een scherpe prijs soms vragen kan oproepen.
Daarom vinden we het extra fijn om te lezen dat de kwaliteit, compleetheid en snelle levering volledig aan uw verwachtingen voldoen.

Onze prijzen kunnen we laag houden door scherp in te kopen, efficiënt te werken en onze organisatiekosten bewust beperkt te houden.
Daarbij doen we geen concessies aan de kwaliteit van onze producten of service.

Voor extra zekerheid kunnen klanten onze ervaringen en beoordelingen ook terugvinden op Trustpilot, Google, bol.com en WebwinkelKeur.
Bedankt voor uw vertrouwen en uw aanbeveling.
Veel plezier met uw nieuwe laptop!

Snelle service

Had 2 Thinkpads gekocht. Bij 1 werkte de licentie van Windows niet. Dit werd supersnel opgelost. Prima en snelle service

5 de junio de 2026

Respuesta de TechOutlet.eu

Hartelijk dank voor uw mooie review! Vervelend dat de Windows-licentie bij één van de ThinkPads E16 niet direct werkte, maar fijn om te horen dat we dit snel voor u hebben kunnen oplossen.
Veel plezier met beide ThinkPads E16 en bedankt voor uw vertrouwen in TechOutlet!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Verkeerd garantie besteld bij een…

Verkeerd garantie besteld bij een laptop. Paar minuten later bericht. Super service.

6 de mayo de 2026

Respuesta de TechOutlet.eu

Hartelijk dank voor uw mooie review!
De HP ProDesk beschikte standaard al over drie jaar garantie, waardoor het extra bestelde HP Care Pack niet nodig was.
Wij controleren dit soort combinaties altijd direct na ontvangst van een bestelling, zodat klanten niet onnodig betalen.
Fijn dat u onze snelle terugkoppeling en service waardeert!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ordering my laptop was easy

Ordering my laptop was easy. I wanted one with an international keyboard, and it was supplied as specified on the website. I received immediate support from the sales team, and my laptop arrived in time. Thank you so much.

3 de mayo de 2026

Respuesta de TechOutlet.eu

Thank you very much for your positive review!
We are pleased to hear that ordering your Lenovo ThinkPad T14 Gen 6 was easy and that the US International keyboard was supplied exactly as specified.

We regularly help international customers who need a specific keyboard layout for working in countries such as Germany, the Netherlands or elsewhere in Europe. Depending on availability and destination, we can usually deliver within a few working days by DPD or DHL.

Thank you for choosing TechOutlet, and we hope you enjoy your new ThinkPad!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Met dit bedrijf had ik zeer snel…Snelle service en duidelijke communicatie

Met dit bedrijf had ik zeer snel contact. De verkoper belde mij terug en gaf extra informatie over de laptop die ik kocht. Hij waarschuwde me ook dat het toetsenbord een Engelse en Nederlandse indeling heeft.

De levering gebeurde al de volgende dag, hoewel ik voor bpost had gekozen, waar 2–3 werkdagen was aangegeven.

Ik ben tevreden met mijn aankoop bij deze winkel. De laptop werkt momenteel perfect.

13 de abril de 2026

Respuesta de TechOutlet.eu

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review voor de Lenovo V15!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over het persoonlijke contact, de duidelijke uitleg en de snelle levering.

Bij bestellingen uit België controleren wij altijd extra goed welke toetsenbordindeling is gekozen.
Omdat in Vlaanderen meestal AZERTY wordt gebruikt, nemen wij bij een bestelling met een US International-toetsenbord graag even contact op om te controleren of dit inderdaad de gewenste uitvoering is.
Zo voorkomen we verrassingen na levering.

Mooi dat uw Lenovo V15 laptop al de volgende dag werd bezorgd en perfect werkt.
Veel plezier met uw aankoop en bedankt voor uw vertrouwen in TechOutlet!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Michel and Sonia provided outstanding…

Michel and Sonia provided outstanding customer service!! Truly, assets to this company. Thank you.

16 de marzo de 2026

Respuesta de TechOutlet.eu

Thank you very much for your review! We are suppling to all EU businesses with DHL and DPD.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer snelle response en denken mee

Zeer snelle response en denken goed mee. We bestellen al onze laptops bij Techoutlet.

16 de marzo de 2026

Respuesta de TechOutlet.eu

Dankjewel voor je bestellen van de EliteBook X Flip met Ryzen processor. Een goed alternatief voor de hoger geprijsde Intel versie.

Zoals altijd prima service

17 de febrero de 2026

Respuesta de TechOutlet.eu

Dankjewel voor de HP Probooks bestelling Raymond! Naast de DPD zendingen die we op zaterdag en zondag versturen met 1 a 3 werkdagen levertijd, kunnen we sinds kort kun je ook DHL next day before 12 leveren tegen een meer prijs.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede prijs en zeer snelle levering

Goede prijs en zeer snelle levering, aanrader!

8 de enero de 2026

Respuesta de TechOutlet.eu

Dankjewel voor de bestelling van de Microsoft Surface tablet en DHL next day before 12 in Nederland.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.